IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:57
Dziewczyny, jakie kosmetyki tej firmy polecacie? Słyszłam, ze sa dobre, ale
przyznam, ze ceny nie sa wcale niskie... Dlatego chce sie was poradzic przed
ewentualnym zakupem. Interesuja mnie szczegolnie opinie o kosmetykach do cery
naczynkowej.
Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: DERMIKA 23.02.02, 00:21
      Serii dla cery z problemami naczynkowymi nie znam, za to polecam BARDZO
      maseczke bionawilzajaca, ktorej nie trzeba zmywac i nadaje sie do cery nawet
      bardzo wrazliwej - skora po niej jest naprawde dobrze nawilzona.
      Niezla jest tez seria Algamarina, porzadnie nawilza i ladnie pachnie
      • Gość: Marta Re: DERMIKA IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 23.02.02, 12:13
        Tak,Algamarina jest dobra,używałam jej przez 3 miesiące.Tylko ładnie pachnie na
        początku,potem algi zaczynają się rozkładać i zapach który wydobywa się z kremu
        nie jest raczej przyjemny.Fajna też jest seria SPA-leciutkie kremy,które dobrze
        się wchłaniają i świetnie nawilżają.
    • Gość: ania Re: DERMIKA IP: 217.98.124.* 25.02.02, 09:54
      Drogie Słoneczko,specjalną serią do cery naczyniowej jest taka w zielonych
      opakowaniach.Nie znam jej całej ale miałam maseczkę pt Koktajl Witaminowy i
      mogę ją na prawdę polecić , to jedna z moich ulubionych !
    • Gość: Paulina Re: DERMIKA IP: *.ost-poland.com.pl 25.02.02, 10:09
      Dermike bardzo lubie i mimo ze stac mnie na kosmetyki z najwyzszej polki to
      czesto wybieram wlasnie nasza Dermike. Moim dermikowym hitem jest wspomniana
      juz maseczka bionawilzajaca z algami i wit.C - obawiam sie, ze te serie chyba
      wycofuja, nie ma jej juz na firmowej stronie internetowej a w sklepach stoja
      juz tylko niedobitki z tej serii. Kupilam jedna maseczke na zapas i zastanawiam
      sie czy nie nabyc drugiej. Seria SPA jest bdb, mialam maseczke, zel na noc i
      krem-zel pod oczy. Teraz uzywam kremu pod oczy z serii inteligentnej:
      dotleniajacy z retionolem, mam nadzieje ze dotleni mi skore pod oczami i te
      wstretne cienie wreszcie znikna. Generalnie bardzo lubie maseczki tej firmy,
      super, ze nie trzeba ich zmywac, tylko sie w nich spi, a rano buzia wyglada
      pieknie!
      • Gość: Helena Re: DERMIKA IP: 213.134.140.* 25.02.02, 12:41
        Ja na szalone, niedospane noce kupilam maseczke dotleniajaca z retinolem.
        Sprawdza sie znakomicie.
        Pozdrawiam.
        H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka