aleksandrawu 06.06.07, 23:52 szukam i szukam i znalezc niemoge. Byl kiedys taki watek o tanich przelewach/przeslaniu pieniedzy do Polski. POratuje ktos? ALbo po prostu poda adres tej strony o ktorej byla mowa? Dzieki z gory Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrawu Re: poddaje sie 07.06.07, 00:41 A jeszcze jedno: czy moneybookers to sprawdzona firma? I naprawde tylko 1% pobieraja od przelewu do Polaski??? Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa moneybookers 07.06.07, 08:17 miałam z nimi na początku trochę problemów z weryfikacją konta, ale jak zrobiłam awanturę, to się jakoś udało załatwic. co prawda nie korzystałam od ponad roku, ale od tamtej pory wszystko było ok. tylko trzeba czekac na kasę czasem do dwóch tygodni. jak ja korzystałam, faktycznie pobierali tylko 1% od kwoty, ale są jeszcze jakies stałe, niewielkie opłaty Odpowiedz Link
aleksandrawu Re: moneybookers 07.06.07, 09:30 konto zalozylam bez problemow, i dobrze, bo nie znosze sie klocic:)) W takim razie szykuję funciaki do podrozy. Dzieki raz jeszcze Odpowiedz Link