Dodaj do ulubionych

Dermika-Extremale.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 20:01
Kto używał tego kremu--i jak efekty.
Czy jest to jeden krem na dzień i na noc?
Jest drogi, dlatego chcę zsięgnąc Waszej opinii.
Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Dermika-Extremale. IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 25.04.04, 22:29
      skład ma sensowny.
      czytałaś juz opinie w kosmetyku wszechczasów na www.wizaz.pl?
    • Gość: E. Re: Dermika-Extremale. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.04, 08:25
      Jest to jeden krem na dzień i na noc i należy go używać 2 razy dziennie,wtedy
      da najlepszy efekt.Używam od ok.3 tygodni i jestem baaardzo zadowolona.Buźka
      gładka,jędrna,drobne zmarszczki na czole wygładzone,jakby lekki efekt
      liftingu,miła konsystencja.Szczerze polecam i sama na pewno do niego wrócę.
      Acha, mam prawie 36 lat,cera raczej normalna z tendencją do suchej i lekkimi
      oznakami upywającego czasu:))
      • annaoke Re: Dermika-Extremale. 26.04.04, 19:23
        Dzięki za odzew. Na wizazu sa zaledwie 2 opinie, dlatego chciałam sie czegoś
        więcej tu dowiedzieć. Ja mam aż 44 lata- chyba nie będzie dla mnie za słaby?
        Nie podaja na opakowaniu dla jakiego wieku on jest.
        Chyba się na niego skuszę -mam b. sucha skórę, wokół ust i na czole coraz
        więcej zmrszczek. Chyba że polecacie coś innego ?
        Pozdrawiam
        • Gość: E. Re: Dermika-Extremale. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.04, 08:31
          Krem jest 35+,czyli od 35 lat wzwyż.Dla cery po 40 na pewno nie będzie za
          słaby,zwłaszcza suchej,z tendencją do zmarszczek.Szczerze polecam,ja jestem
          bardzo zadowolona z efektu,jest naprawdę widoczny.Wcześniej miałam ten L'oreala
          z pseudobotoksem i zero działania.Lepiej zapłacić 2 razy więcej za Extremale!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka