Gość: :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:07 Mam problem... Mam troszke grube nogi... Czy ktoś mógłby mi podać sposob na zmniejszenie ich objętości? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cwaniak! [...] IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 25.04.04, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczynka Re: Grube nogi :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:17 Czesc mam 17 lat i tez nie jestem zbyt szczuplutka. Ostatnio zaczelam chodzic na step i aerobik i juz po tygodniu stracilam na wadze i ubrania staly sie luzniejsze :) trzeba tez ograniczyc jedzonko i unikac slodkiego -> podstawowe zasady. No i duzo chodzic. Pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Grube nogi :( IP: *.toya.net.pl 25.04.04, 22:19 Wiesz ja tez mam taki problem jak ty a przynajmniej miałam! ZApisałm sie na basen i chodziłam na niego 3 razy w tygodniu, nastepie rano codziennie o 6 00 chodziłam biegać! Zycze powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś