Dodaj do ulubionych

Oferta urodzinowa Yves Rocher

28.04.04, 17:30
Prezent to próbka, czyli 7,5 mililitra wody toaletowej.
Bywały prezenty rzeczowe, lusterko i pędzel do pudru, bywały z okazji urodzin
znaczące obniżki lub kosmetyk gratis (w pełnym wymiarze). Ale próbki do
oglądania pod mikroskopem jeszcze nie było :o)))

hamamelis
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher 28.04.04, 17:45
      To już na psy chyba schodzą zupełnie.Ja w lutym dostałam naszyjnik
      srebrny.Sztuczny bo sztuczny ale nosić się da,nawet udany całkiem.Ale próbka
      perfum 7,5 ml,to powinni dodawać do jakichś większych zakupów raczej.
    • ptasia Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher 28.04.04, 19:15
      ? moja Mama dostała miesiąc temu świeczkę zapachową...
      • Gość: gość Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 19:42
        Ja też dostałam świeczkę (miałam do wyboru jeszcze wyżej wspomniany łańcuszek).
        A jak byłam przedwczoraj w sklepie, to jakaś pani właśnie dostawała prezent
        urodzinowy i także miała wybór -świeczka czy łańcuszek...
    • geati Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher 28.04.04, 21:58
      ooo... ale mi jest przykro... Wlasnie zblizaja sie moje urodziny i liczylam na
      zakup podkladu po nizszej cenie... Tak czy inaczej musze go juz kupic a tu
      mowicie ze nie ma na co liczyc na upust urodzinowy?... Gdyby sie okazalo ze
      zostane mile zaskoczona to dam znac. Jesli nie to tez:)
      pozdr
      • ptasia Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher 29.04.04, 08:36
        ale upust też jest - 30%
    • Gość: justa do hamamelis - off topic ;) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 09:36
      masz taki naturalnie śliczny nick ;)
      • kluska39 Re: do hamamelis - off topic ;) 29.04.04, 21:07
        a ja sie nacielam na promocje urodzinowa. poszlam do Yves Rochera skorzystac z
        30 % urodzinowego rabatu na pomadke, a gdy wrocilam do domu zauwazylam, ze
        ulotka promocyjna standardowa zawiera promocje na te pomadke 50 % !
        rzeczywiscie, szczegolne wyroznienie urodzinowe, gorzej niz standard.
        uwazajcie !
        • agnese_zb Re: do hamamelis - off topic ;) 03.05.04, 21:28
          A ja nic nie wiedziałam o promocji i upustach, a wczoraj miałam urodziny.... :((
          • Gość: kragmel promocja urodzinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 08:28
            promocja urodzinowa dotyczy tych klientek, które mają kartę stałego klienta i
            dostają ulotki (ze zniżkami, promocjami etc.) pocztą. przy rejestracji karty
            podajesz swoją datę urodzenia, w miesiącu urodzinowym dostajesz od YR 2 ulotki -
            standardową z promocjami + specjalną urodzinową, którą można wymienić na
            prezent (nawet bez zakupu o ile się nie mylę).
            pozdrav k. (też majowy byczek ;)
            • hamamelis Re: promocja urodzinowa 04.05.04, 08:35
              ...dotyczy też klientek zamawiających pocztą, do których to i ja należę. Wtedy
              jest to inna oferta, rzecz jasna. Ja tym razem pozwoliłam sobie zrezygnować z
              zakupów. Jakoś mnie ta hojność poraziła.

h.
      • hamamelis Dziękuję! 03.05.04, 21:26
        Bardzo mi miło, że Ci się podoba :)

h.
    • Gość: jola Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:13
      Jest coraz gorzej.Jestem stałą klientką,wczoraj miałam urodziny,a ulotki w tym
      roku nie dostałam!(po raz pierwszy)
    • agnesp76 Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher 17.05.04, 10:05
      Ja zakończyłam zamawianie pocztą kosmetyków YR jakieś 2 lata temu. Z ostatniego
      mojego zamówienia kilku rzeczy nie było (była to oferta specjalna i zamawiałam
      takie fajne zabawki dla dzieci - misie, puzzle itp., które się wyczerpały).
      Potem nie dostawałam żadnych ofert, czekałam ok. pół roku, więc zadzwoniłam do
      YR z pytaniem dlaczego nie dostaję ofert - a pani odpowiada: "bo pani ostatnio
      nic nie zamawiała". Tłumaczę, że z ostatniej oferty, którą otrzymałam
      zamówiłam. Pani na to, że ostatnie zamówienie było pół roku temu i od tamtej
      pory nic, ja na to, że nie miałam z czego zamawiać, bo nie dostawałam ofert. A
      pani, że nie dostawałam, bo nie zamawiałam. I tak w kółko. Nie byłam w stanie
      wytłumaczyć, w końcu zrezygnowałam. Pani mi powiedziała, że jak bardzo chcę to
      mi wyśle ofertę. I dostałam, ale nie znalazłam ciekawej oferty - i od tamtej
      pory cisza. Tak więc pozbyli się jednej klientki.
      Jak coś potrzebuję mogę kupić w sklepie, natomiast obsługa klienta w firmie YR
      bardzo mnie zaskoczyła. (niemile)
    • Gość: Moniśkaa niezadowolona IP: 62.141.208.* 07.10.04, 22:09
      a ja nie wiem co mam myśleć
      cos się w YR zchrzaniło
      1)koleżanka nie dostała prezentu urodzinowego
      2)zamówiłam sobie coś na kwotę ponad 40 złotych z prezentem za szybkie zamówienie (3 szt. torebek czerwonych) i ......czekam już 2 tygodnie:(
      zastanawiam się czy nie uznali, że za małe tym razem zamówienie złożyłam . Nie było jednak ono (prezent) uzależnione od wartości.
      Czekam
      Czy ktoś już dostał/ nie dostał zamówienia?

mam duży minus dla tej firmy
      szkoda, bo kosmetyki są OK
    • Gość: Magdalena Re: Oferta urodzinowa Yves Rocher IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:44
      A jak zmienisz adres, to chyba zadna ulotka do Ciebie nie dotrze przez rok
      minimum, bo mają problemy w centrali. Beznadzieja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka