Dodaj do ulubionych

od czego zacząć?

07.03.11, 11:12
dziewczyny, doradzcie mi jakieś kosmetyki... chodzi mi głównie o twarz, teraz mam wrażenie że mam szarą jak ziemnik, nieliczne wypryski, a także lekkie przebarwienia po krostach. Jak dodać skórze troche błysku, świerzości.... w dziedzinie kosetyków zatrzymałam sie na masce dermiki :)))\
z góry dzięki
czytałam o synchrovit c.... idenov creme, czy od tego zacząć
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: od czego zacząć? 07.03.11, 14:05
      sprycia1979 napisała:

> dziewczyny, doradzcie mi jakieś kosmetyki...

acne derm
      • sprycia1979 Re: od czego zacząć? 07.03.11, 17:23
        dzięki za info i_m
        powiedz mi jeszcze jak to stosować, jako krem, czy tylko punktowo, jak z innymi kosmetykami, kremami, maskami na ten czas odstawiam ?
        pozdr
        • sprycia1979 Re: od czego zacząć? 07.03.11, 17:46
          ps. co pod oczy? skóra szara- brunatna.... są jakieś cudeńka które pomogą odzyskać blask oka?
          • issey_miyake Re: od czego zacząć? 08.03.11, 01:18
            sprycia1979 napisała:

> ps. co pod oczy? skóra szara- brunatna.... są jakieś cudeńka które pomogą odzys
            > kać blask oka?

możesz spróbować stosować ten krem na okolice oczu (górna i dolna powieka), ostrożnie, nie włóż go sobie do spojówki. Kwasy działają cuda na delikatną okolice oczu.
        • issey_miyake Re: od czego zacząć? 08.03.11, 01:17
          sprycia1979 napisała:

> powiedz mi jeszcze jak to stosować, jako krem, czy tylko punktowo, jak z innymi
          > kosmetykami, kremami, maskami na ten czas odstawiam ?

stosujesz wieczorem, na całą twarz. Wszystko inne możesz stosować. Może początkowo podrażniać.
          • sprycia1979 Re: od czego zacząć? 08.03.11, 12:06
            dzięki i_m,
            poleć mi jeszcze jakiś krem nawilżający i specyfik do mycia twarzy
          • sprycia1979 Re: od czego zacząć? 08.03.11, 20:45
            issey_miyake doradź mi proszę co jeszcze mam zakupić, ance derm na noc na całą twarz, jakie inne kosmetyki mam stosować, cera lekko wysuszona, zwłaszcza okolice nosa i czoło, czym zmywać make up, czym sie nawilżać? Jak ance podrażni czym to łagodzić?
            • issey_miyake Re: od czego zacząć? 09.03.11, 10:40
              sprycia1979 napisała:

> issey_miyake doradź mi proszę co jeszcze mam zakupić, ance derm na noc na całą
              > twarz, jakie inne kosmetyki mam stosować, cera lekko wysuszona, zwłaszcza okoli
              > ce nosa i czoło, czym zmywać make up, czym sie nawilżać? Jak ance podrażni czym
              > to łagodzić?

cetaphil da - do nawilżania
              flavo c - na rano
              krem z filtrem 50+ - na rano po wit. C
              sensibio bioderma płyn micelarny - do mycia
              • sprycia1979 Re: od czego zacząć? 10.03.11, 11:11
                dziękuję ci issey,
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka