Dodaj do ulubionych

Szampon Kerastase Dermo-Calm

IP: *.chello.pl 29.04.04, 13:07
Zastanawiam sie na nad kupnem szamponu Dermo-Calm do wlosow normalnych i
mieszanych.Poniewaz kosztuje on nie malo, przed zakupem chcialabym zasiegnac
opini dziewczyn ktore juz go stosowaly czy jest wart swojej ceny.
Czy nie przetluszcza on nadmiernie wlosow,nie obciaza ich? Ile za niego
dalyscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Margoo Re: Szampon Kerastase Dermo-Calm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:14
      Stosuję ten szampon za namową mojego fryzjera od ok. 2 miesięcy. Farbuję włosy
      i na dodatek muszę je myć codziennie, więc większość szamponów po pewnym czasie
      albo podrażniała mi skórę głowy, albo przetłuszczała włosy, albo robiła z nich
      siano :-). Z Dermo-Calm jestem naprawdę zadowolona - włosy sa gładkie, ale
      nie "oklapnięte", a skóra głowy ma sie świetnie :-) Oczywiście szampon to nie
      wszystko - po każdym myciu stosuję tez odżywkę (z serii Vita-Ciment). Jednak
      przy innych szamponach i tej samej odżywce - włosy nie wyglądały tak dobrze.

Generalnie - polecam :-)
      • Gość: Lenka Re: Szampon Kerastase Dermo-Calm IP: *.chello.pl 29.04.04, 13:19
        Wlasnie ja tez mam wlosy farbowane,z tym ze sie one przetluszczaja(nie sa
        zniszczone)
        Raczej nie moge uzywac szamponow do wlosow farbowanych bo wtedy sa one tluste i
        oklapniete.Dlatego szukam czegos co nadawalo by sie i do wlosow farbowanych i
        przetluszczajacych sie jednoczesnie.
        • Gość: Margoo Re: Szampon Kerastase Dermo-Calm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:00
          No więc właśnie wydaje mi się, że Dermo-Calm jest takim szamponem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka