kevintbg 10.03.11, 15:17 który tusz do rzęsów lepszy L'OREAL Volume Milion Lashes czy MAX FACTOR Mascara Xperience Volumizing? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_dita.garniak Re: który tusz lepszy 10.03.11, 19:08 Nie miałam tego drugiego, ale ten L'oreala to mój ulubiony tusz. Pięknie pogrubia, nie skleja i wydłuża. Mam krótkie rzęsy, a on dzięki niemu są bardzo ładne. Do tego ma śliczne opakowanie i starcza na długo, ale mi każdy tusz wystarcza na długo, jak zaczyna zasychać to kropelka toniku, albo mleczka i jak nowy jest. Natomiast tuszów MF nie lubię, mimo iż są zachwalane. Są jakieś takie suche, nie umiem tego określić, tępo się nakładają. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha.4 Re: który tusz lepszy 11.03.11, 16:34 też miałam ten tusz. Wolę akurat ten z Collagenem ale też byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: który tusz lepszy 12.03.11, 13:51 a ja akurat lubie tusze Max Factor a Loreal tak srednio. Z MaxFactor lubie Masterpiece a Loreal hmm...rozne mialam i wszystkie sklejaly mi rzesy, nawet Telescopic, wiec to moze byc roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: który tusz lepszy 14.03.11, 15:11 Masterpiece max :) najlepszy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: który tusz lepszy 18.03.11, 17:23 Dla mnie Xperience MF to rewelacja, l'Oreala nie używałam, ale też żaden tusz tej firmy jak dotąd mnie nie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś