Gość: Aneta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 19:51 drogie Panie jakie macie doświadceznia i opienie na temat kosmeyków reaktywowanej firmy Olay? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detoxy Re: OLAY - kosmetyki IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.10.04, 20:00 Hej! W piątek byłam na badaniu skóry w salonie i kupiłam emulsję na dzień total Care krem na noc Total Effects7. Emulsja jest ok, lekka,nawilża ale nie matuje, a krem na noc cudo jak dla mnie-pięknie pachnie, nie jest za tłusty ani za ciężki,dobrze sie wchłania , ale na prawdziwe efekty muszę chyba jeszcze troche poczekać:-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: OLAY - kosmetyki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 22:08 Classic beauty fluid - rewelacyjne nawilzanie, na dzien (raczej, ale mozna na noc), bez filtrów olay daily facials (chusteczki) - bardzo dobrze myja, sluza jako piling, total effects - na dzien i na noc, na dzien dostepne 2 wersje (z spf i bez, ta druga bezzapachowa) - dobre nawilzenie + dziala jak nalezy baaaaaardzo dobry zel pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: OLAY - Total Effects 18.10.04, 15:07 dla pań w jakim wieku jest ten krem? używala do tej pory tylko serii complete care (mam 28 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: OLAY - kosmetyki IP: 80.51.240.* 13.10.04, 22:50 Kupiłam dziś krem na noc z serii "Complet care", i właśnie mam go na buzi. Muszę powiedziec że jest bardzo przyjemny- zapach, konsystencja. Jak na razie same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: OLAY - kosmetyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 23:22 Słyszałam natomiast o uczuleniach które występuja w początkowej fazie ...? Czy przytrafiło to się komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: OLAY - kosmetyki IP: *.neutron-it.com 14.10.04, 09:51 Mi niestety, te kremy tardycyjnie zatykają pory :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 14.10.04, 17:55 Mnie rzeczywiście uczyliły kremy na dzień i na noc z linii Complete Care i Age- Defying. Już nie pamiętam który bardziej. Bałam się że podobnie będzie z innymi produktami (np. Total Effects), ale okazało się, że tylko na tamte mam uczulenie, a przynajmniej miałam w początkowej fazie stosowania (ochydne krosty i swędzenie brrr...). Na pewno śmiało mogę natomiast polecić żel pod oczy z linii Age-Defying. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amira Re: OLAY - kosmetyki IP: *.kos.vectranet.pl / *.kos.vectranet.pl 14.10.04, 10:10 Mam pytanie:w jakim przedziale cenowym są te kosmetyki?Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 14.10.04, 11:55 Kremy z serii Complete Care kosztują 29.90zł.Przynajmniej ja tyle płaciłam ostatnio. Droższe są kremy z serii Total effect(zdaje sie że 69zł). W tej chwili używam fluidu do cery mieszanej complete care oraz kremu na noc z tej samej serii.Oba są fantastyczne.Świetnie nawilżają,odżywiają i ujędrniaja skóre.To chyba najlepsze kremy jakie dotąd miałam,a sporo tego używałam. Może skusze się jeszcze na mleczko do demakijażu.Może któraś z was je miała i może sie podzielić uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: OLAY - kosmetyki 14.10.04, 11:59 używam serii complete care (dzien i noc). Bardzo sobie chwalę. kosztuja jakies 30-40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: OLAY - kosmetyki IP: *.aster.pl 14.10.04, 12:35 ja uzywalam tych kosmetykow przez co najmniej pol roku i bylam bardzo zadowolona. kremy na noc jak i na dzien. nie uczulilo mnie choc mam skore sklonna do podraznien - to kwestia indywidualna. zawsze mozna wziac probke i sprawdzic. a chusteczki do zmywania makijazu polecilam wszytkim swoim kolezankom - sa cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jt Re: OLAY - kosmetyki IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:14 a co powiecie o zelu ,,Hydrogel" Olay? taka przezroczysta substancja bez zapachu i barwnikow. Uzywa ktos i polecilby? I jeszcze jedno - kiedys przed laty to byl zdaje sie Oil Of Olaz, potem Oil Of Ulay (w Szwecji kupilam) a teraz Olay. Czy to ciagle ta sama firma? Hydrogel wydaje mi sie nieco inny niz ten sprzed paru lat. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: OLAY - kosmetyki IP: *.autocom.pl 18.10.04, 21:27 Gdzie mozna je kupic???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 18.10.04, 21:34 W Galerii Mokotów mają swój sklep,poza tym stoisko w galerii centrum. Podobno niedługo ma byc też w Rossmanie,tak wyczytałam w ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: OLAY - kosmetyki 07.11.04, 13:35 W Rossmannie już są te kosmetyki :) Mam pytanie: czy ten hydrożel nie wysusza za bardzo cery? Mam mieszaną wrażliwą a on jest też do tłustej. Nie chcę, żeby za bardzo wysuszał skórę. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: OLAY - kosmetyki 15.11.04, 11:35 Mam pytanie, czy któraś z Was używała fluidu Active Hydrating do cery suchej, normalnej i mieszanej? Używam teraz próbek fluidu complete Care, tylko, że na policzkach troszkę zaczęła mi się łuszczyć skóra i stała się taka gruba, ale tylko przy nosie. reszta skóry po tym kremie jest cudowna, miękka i delikatna. Zastanawiam się tylko czy nie kupić sobie tego różowego fluidu. Jaka ma konsystencję? Jak się wchłania? Jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś