Dodaj do ulubionych

OLAY - kosmetyki

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 19:51
drogie Panie jakie macie doświadceznia i opienie na temat kosmeyków
reaktywowanej firmy Olay?
Obserwuj wątek
    • Gość: detoxy Re: OLAY - kosmetyki IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.10.04, 20:00
      Hej! W piątek byłam na badaniu skóry w salonie i kupiłam emulsję na dzień total
      Care krem na noc Total Effects7. Emulsja jest ok, lekka,nawilża ale nie matuje,
      a krem na noc cudo jak dla mnie-pięknie pachnie, nie jest za tłusty ani za
      ciężki,dobrze sie wchłania , ale na prawdziwe efekty muszę chyba jeszcze troche
      poczekać:-)
      pozdr
    • Gość: man Re: OLAY - kosmetyki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 22:08
      Classic beauty fluid - rewelacyjne nawilzanie, na dzien (raczej, ale mozna na
      noc), bez filtrów
      olay daily facials (chusteczki) - bardzo dobrze myja, sluza jako piling,
      total effects - na dzien i na noc, na dzien dostepne 2 wersje (z spf i bez, ta
      druga bezzapachowa) - dobre nawilzenie + dziala jak nalezy
      baaaaaardzo dobry zel pod oczy
      • katija1 Re: OLAY - Total Effects 18.10.04, 15:07
        dla pań w jakim wieku jest ten krem? używala do tej pory tylko serii complete
        care (mam 28 lat)
    • Gość: fiołek Re: OLAY - kosmetyki IP: 80.51.240.* 13.10.04, 22:50
      Kupiłam dziś krem na noc z serii "Complet care", i właśnie mam go na buzi.
      Muszę powiedziec że jest bardzo przyjemny- zapach, konsystencja. Jak na razie
      same plusy
      • Gość: Aneta Re: OLAY - kosmetyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 23:22
        Słyszałam natomiast o uczuleniach które występuja w początkowej fazie ...? Czy
        przytrafiło to się komuś?
        • Gość: kiwi Re: OLAY - kosmetyki IP: *.neutron-it.com 14.10.04, 09:51
          Mi niestety, te kremy tardycyjnie zatykają pory :(((
        • Gość: zuza Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 14.10.04, 17:55
          Mnie rzeczywiście uczyliły kremy na dzień i na noc z linii Complete Care i Age-
          Defying. Już nie pamiętam który bardziej. Bałam się że podobnie będzie z innymi
          produktami (np. Total Effects), ale okazało się, że tylko na tamte mam
          uczulenie, a przynajmniej miałam w początkowej fazie stosowania (ochydne
          krosty i swędzenie brrr...). Na pewno śmiało mogę natomiast polecić żel pod
          oczy z linii Age-Defying.
    • Gość: Amira Re: OLAY - kosmetyki IP: *.kos.vectranet.pl / *.kos.vectranet.pl 14.10.04, 10:10
      Mam pytanie:w jakim przedziale cenowym są te kosmetyki?Pozdrawiam!
      • Gość: Lenka Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 14.10.04, 11:55
        Kremy z serii Complete Care kosztują 29.90zł.Przynajmniej ja tyle płaciłam
        ostatnio.
        Droższe są kremy z serii Total effect(zdaje sie że 69zł).
        W tej chwili używam fluidu do cery mieszanej complete care oraz kremu na noc z
        tej samej serii.Oba są fantastyczne.Świetnie nawilżają,odżywiają i ujędrniaja
        skóre.To chyba najlepsze kremy jakie dotąd miałam,a sporo tego używałam.
        Może skusze się jeszcze na mleczko do demakijażu.Może któraś z was je miała i
        może sie podzielić uwagami.
    • katija1 Re: OLAY - kosmetyki 14.10.04, 11:59
      używam serii complete care (dzien i noc). Bardzo sobie chwalę. kosztuja jakies
      30-40 zl.
      • Gość: mona Re: OLAY - kosmetyki IP: *.aster.pl 14.10.04, 12:35
        ja uzywalam tych kosmetykow przez co najmniej pol roku i bylam bardzo
        zadowolona. kremy na noc jak i na dzien. nie uczulilo mnie choc mam skore
        sklonna do podraznien - to kwestia indywidualna. zawsze mozna wziac probke i
        sprawdzic. a chusteczki do zmywania makijazu polecilam wszytkim swoim kolezankom
        - sa cudowne
        • Gość: jt Re: OLAY - kosmetyki IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:14
          a co powiecie o zelu ,,Hydrogel" Olay? taka przezroczysta substancja bez
          zapachu i barwnikow. Uzywa ktos i polecilby?
          I jeszcze jedno - kiedys przed laty to byl zdaje sie Oil Of Olaz, potem Oil Of
          Ulay (w Szwecji kupilam) a teraz Olay. Czy to ciagle ta sama firma? Hydrogel
          wydaje mi sie nieco inny niz ten sprzed paru lat. Hmm.
          • Gość: klara Re: OLAY - kosmetyki IP: *.autocom.pl 18.10.04, 21:27
            Gdzie mozna je kupic????
            • Gość: Lenka Re: OLAY - kosmetyki IP: *.chello.pl 18.10.04, 21:34
              W Galerii Mokotów mają swój sklep,poza tym stoisko w galerii centrum.
              Podobno niedługo ma byc też w Rossmanie,tak wyczytałam w ulotce.
              • a.kopiko1 Re: OLAY - kosmetyki 07.11.04, 13:35
                W Rossmannie już są te kosmetyki :)
                Mam pytanie: czy ten hydrożel nie wysusza za bardzo cery? Mam mieszaną wrażliwą
                a on jest też do tłustej. Nie chcę, żeby za bardzo wysuszał skórę.
                Dzięki za odpowiedź.
    • a.kopiko1 Re: OLAY - kosmetyki 15.11.04, 11:35
      Mam pytanie, czy któraś z Was używała fluidu Active Hydrating do cery suchej,
      normalnej i mieszanej? Używam teraz próbek fluidu complete Care, tylko, że na
      policzkach troszkę zaczęła mi się łuszczyć skóra i stała się taka gruba, ale
      tylko przy nosie. reszta skóry po tym kremie jest cudowna, miękka i delikatna.
      Zastanawiam się tylko czy nie kupić sobie tego różowego fluidu. Jaka ma
      konsystencję? Jak się wchłania? Jakie są efekty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka