Dodaj do ulubionych

nawilżacz

19.03.11, 19:22
Naczytawszy się forum wiem, że powinnam używać dobrego nawilżacza (np. po południu). Kupiłam polecany tu Cetaphil, ale skóra jest lepka, a ja mam nieodparte uczucie "czegoś" na twarzy. Proszę o polecenie innego.
Obserwuj wątek
    • hal65 Re: nawilżacz 19.03.11, 20:17
      Ja mam to samo z tym kremem, super jest Excipial polecany przez Issey.
    • twarz2 Re: nawilżacz 19.03.11, 20:40
      U mnie się sprawdził humektan, ale cetaphil również się sprawdza - więc może to być nie najlepszy przykład ;-)
      Skoro cetaphil Ci się nie wchłania to może Twoja skóra nie potrzebuje nawilżenia? Ja stosuję nawilżacz jak skórę mam ściągniętą i czuję, że muszę (bo inaczej się uduszę - jak śpiewał Stuhr ;D)
    • flawina Re: nawilżacz 20.03.11, 21:38
      a ja sadze ze nie jest dopasowany do twojej skory... jaka masz cere? sucha? tlusta?
      • blue_romka Re: nawilżacz 21.03.11, 11:58
        flawina napisała:
        > a ja sadze ze nie jest dopasowany do twojej skory... jaka masz cere? sucha? tlu
        > sta?

Tłuste T i naczynkowe policzki. Cetaphil lepi się wszędzie, najbardziej wkurza na policzkach.

• issey_miyake Re: nawilżacz 21.03.11, 12:10
          blue_romka napisała:

> Cetaphil lepi się wszędzie, najbardziej wkurza
          > na policzkach.

taka jego rola, ochronna.
    • issey_miyake Re: nawilżacz 20.03.11, 23:24
      blue_romka napisała:

> Naczytawszy się forum wiem, że powinnam używać dobrego nawilżacza (np. po połud
      > niu). Kupiłam polecany tu Cetaphil, ale skóra jest lepka, a ja mam nieodparte u
      > czucie "czegoś" na twarzy. Proszę o polecenie innego.

Kup sobie - albo Excipial Cream, albo Cetaphil DA Ultra, albo Iwostin Rehydrin przywracający nawilżenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka