IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 13:49
ProszÄ? skoĹ?czyÄ? z pytaniami: gdzie w Warszawie Lirene, gdzie w Krakowie
Ziaja, gdzie w Poznaniu Vipera itp... Te i wiele innych kosmetykĂłw jest
powszechnie Ĺ?atwo dostÄ?pnych, wystarczy przejĹ?Ä? siÄ? do pierwszego lepszego
sklepu lub supermarketu i to nie tylko w duĹźych miastach. Chyba nie
spodziewacie siÄ?, Ĺźe ktoĹ? bÄ?dzie podawaĹ? adresy wszystkich miejsc w GdaĹ?sku,
gdzie moĹźna dostaÄ? kosmetyki Sorayi? PrzecieĹź one sÄ? wszÄ?dzie! Ĺ?atwiej
poprostu przejĹ?Ä? siÄ? do sklepu i zapytaÄ?. A jak ktoĹ? poda adres sklepu na
drugim koĹ?cu miasta to pojedziecie? Matkooo, opamiÄ?tajcie siÄ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: sio Re: APEL IP: *.adsl.xs4all.nl 04.05.04, 13:58
      Dziewczyno, opamietaj sie troche!
      Coz w tym zlego, ze ktos prosi o adresy sklepow, gdzie na 100% znajdzie to,
      czego szuka. Moze ty masz duzo wolnego czasu na wedrowki po sklepach...
      Odzewy na takie pytajace posty sa prawie natychmiastowe, wnioskue z tego, ze
      dziewczyny zawsze chetnie pomoga, doradza i wcale nie sa zniesmaczone.
      Rada dla ciebie: omijaj te watki!
      A wszystkim Dziewczynom bardzo dziekuje za odpowiedzi nawet na najglupsze
      pytania.
      Pozdrawiam.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:11
        A spotakaĹ?aĹ? kiedykolwiek sklep kosmetyczny, w ktĂłrym nie byĹ?oby produktĂłw Eris
        albo Sorayi? Bo ja nie. Nie chodzi mi o kosmetyki, ktĂłre nie sÄ? wszÄ?dzie i nie
        chodzi mi o sytuacjÄ?,keidy ktoĹ? konkretnie szuka danego produktu (Nie wszystkie
        produkty choÄ?by Erisa czy Sorayi sÄ? wszÄ?dzuie, przewaĹźnie tylko czÄ?Ĺ?Ä?), ale jak
        ktoĹ? zadaje pttanie, gdzie dostaÄ? kosmetyki (ogĂłlnie) takiej firmy, no to
        sorry...
        • calineczka1 Re: APEL 04.05.04, 14:16
          Asiek, nie uzywaj polskich znakow, bo tu jakies krzaczki wychodza. I tez
          uwazam, ze troche przesadzasz.
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:32
            A gdzie w Krakowie chleb? A gdzie mleko? Bo po co mam isc do osiedlowego
            sklepiku, skoro moze tam nie byc - lepiej zapytac tutaj. :) Taka logika...
    • tikulek Re: APEL 04.05.04, 14:45
      A ja szukałam np. tuszu Pierre Arthes, bo nigdzie go nie mogłam dostać. I
      własnie na forum odpowiedziałam mi Weronika, której bardzo dziękuję, bo pewnie
      bym do tej pory szukała. Może u Ciebie tak jest, że wszystko jest w jednym
      jedynym sklepie za rogiem;)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:49
        Niom i z Tobą się zgadzam - o to też bym się zapytała. Ale Ty pisałaś
        konkretnie czego szukasz, a nie ogólnie kosmetyków danej firmy i to jeszcze
        ogólnie dostępnej. Ja np. już tysiące razy odpowiadałam na pytanie, gdzie można
        dostać Dermacol, bo nie jest to produkt łatwo dostępny, no ale powiedzmy
        Nivea...?
    • ula_s Re: APEL 04.05.04, 14:53
      Nie we wszystkich sklepach maja cale serie, nie wszedzie sklepy sa na biezaco z
      nowosciami. A jak juz nie daj Boze jakis krem sie robi popularny - to sie
      okazuje ze go w calym miescie nie mozna kupic. A czasami najlatwiej kupic na
      essentii niz biegac po calym miescie, zeby sie przekonac ze sklepy nie
      zareagowaly na popyt.
      Poza tym sorry ale to nie jest Twoje prywatne forum i mozesz sobie
      prosic/apelowac... nazwij to jak chcesz, dla mnie tekst zaczynajacy "prosze
      skonczyc" przypomina bardziej rozkaz. Skrzywienie zawodowe czy PMS? :->

• Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:58
        Nie słyszałam, żeby ktoś zaczynał rozkaz od "proszę", poczytaj sobie, co
        napisałam w wątkach uzupełniających, zanim mnie skrytykujesz. Napisałam, że nie
        chodzi mi o prośby o konkretne kosmetyki, tylu takie typu: gdzie Nivea, gdzie
        Garnier? Jakikolwiek kosmetyk takich fimr można dostać wszędzie, więc tematy z
        prośbą o podanie adresów jest bezsensowane, już nie mówieę, że mija się to z
        celem w przypadku powiedzmy Warwszawy, gdzie ktoś może podać adrs na drugim
        końcu miasta.
        • ula_s Re: APEL 04.05.04, 17:06
          Nie slyszalas zeby zaczynac rozkaz od prosze? to masz przyklad:
          Prosze skonczyc te bezsensowna dyskusje.

• Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:53
            aha, mam rozumiec, ze mi rozkazujesz...? jak milo poznac smak wojska.
    • Gość: kimek Re: APEL IP: *.adsl.xs4all.nl 04.05.04, 14:57
      To smieszne!!!
      A n-te pytanie o:
      - cellulit
      - krem z filtrem
      - aparat na zeby, etc.
      cie nie mierzi???
      A moze jutro zaapelujesz=zabronisz nam pytac o cos innego???

• Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 14:59
        Aczy ja zabraniam? Pisz sobie, proszę bardzo, a ja może będę pytać o każdy
        kosmetyk,który mam zamair kupić. :)
        • Gość: Bo Re: APEL - nie chcesz nie czytaj IP: *.acn.waw.pl 04.05.04, 17:10
          masz przecież wybór ...
          • Gość: mila Re: APEL - nie chcesz nie czytaj IP: *.icpnet.pl 05.05.04, 10:22
            Heh, dziękuję Ci bardzo, kochana jesteś. :) Ale ten i podobne temu topici
            założyłam tylko po to, by pokazać niektórym osobom, jakie niektórzy zadają
            bezsensowne pytania - właśnie o miejsca, gdzie można kupić kosmetyki
            powszechnie dostępne, choćby w każdym supermarkecie. Niemniej jednak dziękuję,
            widać, że są tu jeszcze osoby, które pomogą i odpowiedzą nawet na tak śmieszne
            pytania, a nie pojadą bluzgami i krytyką.
            Asiek Varce19 podziękowałaś za odpowiedź na pytanie o kosmetyk ogólnodostępny,
            a to co robisz w tym wąktu, to właśnie coś co sama krytykowałaś - bluzgi i
            krytyka (choiaż moim zdaniem to za mocne słowa). Trochę nie rozumiem Twojego
            podejścia. A właściwie to czemu ci przeszkadza, że dziewczyny pytają gdzie mogą
            kupić jakieś kosmetyki? To nie jest prywatne forum i widać adminka nie ma nic
            przeciwko takim pytaniom.
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: APEL - nie chcesz nie czytaj IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 14:26
              Proszę, zacytuj, gdzie tu na kogoś nabluzgałam?! I ile razy mam powtarzać, że
              nie mówię o wszystkich kosmetykach, tylko tych powszechnie dostępnych, kiedy
              pytanie o nie jest bezsensowne i śmieszne! I niestety, nie mogę nie czytać, bo
              to się rzuca w oczy i co któryś wątek pojawia się pytanie o to samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka