Dodaj do ulubionych

Dermika likwiduje niektore serie

IP: 205.185.14.* 27.02.02, 14:58
Poniewaz przeczytalam tutaj na forum, ze Dermika prawdopodobnie likwiduje
niektore serie , napisalam wiec do nich i rzeczywiscie seria Satysfakcja i
Dermika Bio nie beda wiecej produkowane, strasznei mi szkdoa, bo wspominana tu
wielokrotnie Maseczka bionawilzajaca byla moim idealem i mialam nadzieje
uzywac ja jak najdluzej. Natomiast wsrod ich nowych serii nie znalazlam nic
dla siebie, to niesparwidliwe ze serie ktore sa lubiane i kupowane przez tyle
kobiet przestaja byc produkowane, mimo, ze maja dobry popyt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: Dermika likwiduje niektore serie IP: *.ost-poland.com.pl 27.02.02, 15:30
      Lacze sie z Toba w bolu, bo to tez moja ulubiona maseczka. Mysle jednak, ze na
      te kosmetyki nie bylo az tak duzego popytu, skoro je wycofuja, byloby to bez
      sensu. Wkurzam sie, bo ostatnio wycofali mi duzo kosmetykow, ktore bardzo
      lubilam (ulubiony lakier do paznokci Lumen, puder Chanel, szminka Revlon),
      wiele firm to niestety robi ostatnio. Czyzby kobiety tak bardzo lecialy na
      nowosci, ze (prawie) wszyscy wymieniaja swoje oferty na nowe?
    • Gość: sonia Re: Dermika likwiduje niektore serie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 16:05
      Dołączam się do protestów, dla mnie nawilżacz sos z Satysfakcji był
      rewelacyjny.Staram się być wierna Dermice, ale nic zastępującego tą rzecz
      niestety nie znalazłam.W miarę fajna jest seria Algamarina i pozostaje mi mieć
      nadzieję, że troche pobędzie na rynku.
      • Gość: kb Re: Dermika likwiduje niektore serie IP: 205.185.19.* 27.02.02, 18:55
        Ja myślę, że to wszystko jest wynikiem marketingu, firmy bardziej patrzą na to
        by im się coś opłacało, a potrzeby klientek są na drugim miejscu. Może dzięki
        wycofaniu tych serii zwiększy się popyt na nowe, i to bedzie bardziej
        opłacalne dla tej firmy. W odpowiedzi na mój list napisano, że na pewno znajdę
        coś dla siebie wśród ich nowych jakoby udoskonalonych serii, ale niestety, wg
        mnie niektóre nowe produkty są gorsze jakościowo. Posunięcie firmy Eris jest
        dla mnie dużo lepsze i bardzie zrozumiałe, stare serie Forte 30 i 40
        zastąpiono nowymi, ale w dużej mierze są to rzeczywiście udoskonalone wersje
        starych. Miłałam zamiar napisać do Dermiki ponownie, ale prawda jest taka, że
        przecież mój list i tak nic nie zmieni, więc pozostało mi tylko pożalić się do
        Was:)))
        • Gość: Xena Re: Dermika likwiduje niektore serie IP: *.acn.waw.pl 27.02.02, 19:23
          Z Dermiki odpisano mi, że zamiast maseczki Bio z enzymami proponują tymczasowo
          mseczkę ściągająco-oczyszczającą z serii AntiSebum. Zdecydowanie nie jestem
          przekonana, czy to rzeczywiście produkty o podobnym działaniu, bardziej jednak
          ucieszyło mnie określenie "tymczasowo", bo może to oznacza, że niedługo, w
          którejś z nowych serii, pojawi się udoskonalona wersja tej maseczki, którą
          wszystkie chyba uwielbiamy. Przy okazji mam prośbę do Was - jeśli wiecie, gdzie
          w Warszawie jeszcze można dostać tę maseczkę, koniecznie napiszcie! Może jakoś
          przetrwam najbliższe kilka miesięcy.
          • Gość: Słońce Re: Xeno! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 19:53
            Jest w Galerii centrum przy Marszałkowskiej i w Rossmanie na przeciwko Smyka
            pzdr
          • Gość: yaga Maseczka jest do kupienia w Naturze w Klifie IP: 213.206.132.* 28.02.02, 08:22
            • Gość: Xena Do Słońca i Yagi IP: *.acn.waw.pl 28.02.02, 19:03
              Dzięki dziewczyny za namiary! Jutro wybiorę sie w takim razie uzupełnić
              zapasy :-)))

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka