oldwomen 10.05.04, 23:28 Czy macie coś dla "starej" aby wyprostować i podciągnąć małe co nieco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starofinka Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: 212.244.242.* 11.05.04, 08:15 polecam serie zabiegów w gab.kosmetycznym lub serum i krem Thalgo-nowość własnie liftingującą.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:55 koleżance zrobiono maseczkę skindulgence czy jakoś tak jest osikana z efektów. czy ktoś słyszał o tym "cudzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.dialup.metrocom.ru 14.05.04, 15:10 Witaj Piotr, produkujemy enzym collagenase, ktory jest podstawa dla spejalnych lekow stosowanych w kosmetologi pooperacyjnej i pourazowej, mozna tez zastosowac go do kosmetologii korekcyjnej by uzunac siatke kolagenu, zmarszki i przebarwienia, kuracja ok 90 dni bedzie kosztowac ok 2,500 USD. Lek dopuszczony przez Komisje Ministerstwa Zdrowia Rosyjskiej Federacji. Chesz wiecej wiedziec, napisz selborne@land.ru Dalej krotki opis po angielsku In 1985 year Mrs. Olga Klimova, during analyze of different sea organisms which live in Pacific Ocean near Kamchatka harbor, found in hepatopancrease of crab Paralithodes Camtschatica the very small quantities of unique mixture of nine proteases (36 kD, 35 (II) kD, 28 kD, 25 (I) kD, 25 (II) kD, 25 (III) kD which all are similar to proteases from group of tripsines, and 32 kD, 35 (I) kD, 23kD which are analogues to proteases from new group of enzymes the first founded in organism of langouste Astacus fluviatilis) with very selective activity to destroy only not-live proteins but can hydrolyzed live collagen even in big net or multi-layers structures. They have unique function of division of collagen molecules not for two big parts only, but many small parties – simple amino-acids useful for treated organism live cells as construction material or energetic sources or easy eliminate by organism without toxic effects. Activity of this Collagenases is not lower then 700 Mandl. Since 1985 till 1997 the industrial technology of extraction and purification of complex of nine proteases from hepatopancrease of crab Paralithodes camtschatica was developed and necessary medical tests were provided. Medicines are registered in Pharmacopoeia of The Russian Federation; RF patents protect the technology. Collagenases of microbial origin split triple spiral of native collagen in one specific point (by peptide bond Gly-Leu or Gly-Ile) lying in distance near ¾ of length of collagen molecule to N-end. At that initial intact collagenic fibrils change into big soluble fragments (with intermolecular cross b-lacings). Collagenases of microbial origin practically are not able hydrolyze peptides generated during the native collagen degradation and split partially denatured collagen (gelatin) very slow. The enzymatic complex of collagenolytic proteases (collagenase) from hydrobionts evinced collagenolytical as well as general proteolytic activity. It means that influence of enzymatic complex is not limited to hydrolyze of triple spiral of native structure of collagen only, but great fragments of collagen remains to be in the solution the substrates for enzymatic complex of collagenolytic proteases (collagenase) from hydrobionts and undergo subsequent hydrolyze down to the individual amino acids. This process attended by decreasing of original content of components of collagen with high molecular mass and respective increasing of concentration of low-molecular components – short peptides and individual amino acids. Besides, the enzymatic complex of collagenolytic proteases (collagenase) from hydrobionts provides, comparing with other collagenases, significantly deeper hydrolyze, which explained with its capability to hydrolyze triple native structure of collagen as well as partially denatured collagen. NAME OF THE PREPARATION NORMATIVE DOCUMENTATION FERMENKOL Cosmetic polycollagenase certificate of conformance POCC RU. ПK 06.BO5154 KOLLASORB, KOLLADIOSORB (together with Research Institute of Vishnevsky name) certificate of conformance POCC RU. ИМ09 B00395 Polycollagenase – K drug Recommended and approved: FGK Ministry of Healthcare RF No 29-251/5846 Enzyme preparation “Collagenolytic protease high purified” ТУ: 2639-003-ОП-02 “Collagenolytic protease for cosmetology” ТУ: 2639-003-ОП-03 Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 12.05.04, 22:58 tylko tyle?? proszę o dalsze rady! proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.05.04, 23:11 był taki zabieg polegający na masażu elektrodami, nie pamiętam jednak firmy- guinot moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.05.04, 23:12 przypomniała mi się nazwa: Hydradermie Guinot Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa1 Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 13.05.04, 00:10 tu w wiekszosci sa bardzo mlode dziewczyny, to za wiele ci nie poradza. wyprostowac mozna w gabinecie lekarza roznymi wypelniaczami. gorsza sprawa z podciagnieciem. bez skalpela niewiele da sie zrobic. jasne, jest mnostwo roznych zabiegow kosmetycznych, ale trzeba robic cale serie, ktore nie sa tanie, a efekty dorazne niemal jak przy kremach. pytanie czy warto wywalac tyle kasy, czy lepiej przyoszczedzic, aby pozniej cieszyc sie usmiechnietym, gladkim buziakiem. sama musisz sobie odpowiedziec pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:22 Jesli zmarszczki nie sa jescze zbyt głebokie, spróbuj serie 10 exfoliacji, co 2 tygodnie jedną, kilka połaczonych z płatem kolagenowym. U kosmetyczki oczywiście. Koszt - exfoliacja 50,- z płatem 90,- Jestem właśnie w połowie serii i efekty widać całkiem dobrze. Niestety, nie wiem jak długo bedzie je widać, poddaje sie temu pierwszy raz. Osobiscie uważam, że chirurg to dla masochistów. A zestarzec sie i tak w koncu trzeba będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 13.05.04, 22:20 jesli nie chirurg to tylko zabiegi w gabinecie kosmetycznym-seria kwasów owocowych, ultradżwięki, maseczki liftingujące, lub blue piling czyli dermabrazja kolorowa. po niej tydzięn trzeba siedzieć w domu, ale efekty są bardziej długotrwałe. kwasy ,ultradżwięki, maseczki liftingujące robi się seriami , co najmniej dwie serie w roku, a wmiędzyczasie i tak trzeba pójść raz w miesiącu na zabieg. to trochę kosztuje, ale poprawia wygląd twarzy, szyi i dekoltu. nie trzeba wtedy wydawać pieniędzy na droższe kremy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabell Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: 219.94.56.* 14.05.04, 02:57 zaden, nawet najdrozszy krem nie odmlodzi. Efekty zabiegow w salonach kosmetycznych lub u dermatologow nie trwaja wiecznie i z pewnoscia nie sa tak efektywne jak operacja plastyczna. Do tego dochodzi jeszcze naturalnie faktor ceny. Lifting twarzy kosztuje okolo 3000, efektjest prawie natychmiastowy, a przede wszystkim trwaly. Za 3000 nie uzyskasz tego samego u zadnej kosmetyczki. Co do masochistycznego aspektu, to jest to lekka przesada. Operacje nie sa bolesne nawet jesli sa robione pod lokalnym znieczuleniem ( nie wiem czy wszystkie moga byc tak przeprowadzane). Najwiekszym ryzykiem operacji plastycznej jest narkoza. Nie widze nic zlego w operacjach plastycznych i nie rozumiem ich krytykow. W koncu nikt nie chodzi z brakami w uzebieniu tylko robia sobie mostki lub wstawiaja implantaty - to tez przeciez forma upiekszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.04, 11:27 Krem z pewnością nie odmłodzi,ale jak bez niego się obejść??.Maseczki liftingujące są ,właśnie po to żeby podnieść skórę i sprawić ,zaby była gładka i napięta i ja taką mam .Znalazłam ją tu na forum.Jest niezastąpiona,jeśli chodzi o efekt napinania,makijaż po jej zastosowabniu wygląda rewelacyjnie.W ogóle nie mam potrzeby chodzenia do kosmetyczki ,bo maseczka kosztuje tyle co jedna wizyta,a wystarcza chyba na rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: do Sorki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 09:12 Kochana, ale jaka to maseczka, podaj nazwe, też chce być piękna i nie zwisająca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.ae.poznan.pl 17.05.04, 13:12 Proszę napisz jaka to maseczka i czy normalną babkę stać na coś takiego? Podam maila, bo nie wiem jak się pisze na tych forach: e.budniak@ae.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 17:25 Czy stać ?z pewnością jest to cena jednego zabiegy w gabinecie kosmetycznym.A maseczki wystarcza na parę miesięcy,,,. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 14.05.04, 12:45 Słuchajcie starsze dziewczyny!!!!!!!Jeżeli jest tu któraś z gdańska Gdyni czy Sopotu to jestem skłonna zrobić wam taką maseczkę ,że się w lustrze nie poznacie i to zupełnie gratis!!! i tylko po to abyście uwierzyły,że oprócz tego co znacie jest jeszcze coś co warto poznać...Zapraszam do dyskusji na ten temat.Tylko proszę nastolatki bardzo grzecznie o nie zabieranie głosu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: 212.160.156.* 14.05.04, 12:59 gdynia tez moja milosc chociaz mieszkam w warszawce ktorej nie lubie. a propos tego cudu o ktorym mowisz o co tam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 14.05.04, 13:16 Kicia, to nie żadne ,,cudo,, ,ale naprawdę coś ,co daje efekt liftingu i zamiast się katować różnymi wynalazkami naprawdę można sobie poprawić urodę.I nie jest to żadna chemia,ale jak najbardziej naturalna sprawa.Dla kobiet ,którym coś niecoś na buzi opada to naprawdę rewelacja.Ja będę w Wa-wce 28-29 maja na stmpozjum i jak chcesz to napisz mi nr kom.na priva zadzwonię do Ciebie i dam Ci trochę tej maski żebyś się przekonała,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.u.mcnet.pl 14.05.04, 13:55 dziwna sprawa z tym cudem. Dlaczego to taka tajemnica. Jeśli chodzi o naturalne maski, to niebardzo wierzę w efekty. Przyznam, ze nie chciałabym na forum przekazywać numeru telefonu, ani też słuchać nawiedzonej osoby. Co to jest i za ile? (za darmno, to mozna...) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 14.05.04, 14:19 Po pierwsze żle przeczytałaś mój post......nie ja powiedziałam że to jakieś cudo..Po drugie,,Nie powiedziałam też ,żeby ktokolwiek podawał nr.tel na forum.Zaproponowałam tylko że jak będę w Warszawie to chętnie trochę odstąpię,celem wypróbowania....A to zmienia postać rzeczy..Prawda..A pozatym ..powiedz mi co w tym takiego dziwnego,że czLowiek chcąc podzielić się z kimś czymkolwiek zostaje zaraz uznany za nawiedzonego...Czy naprawdę nie można być już normalną osobą przyjacielsko nastawioną do ludzi????? A co do maski to powiem Ci jeszcze raz...poprostu ma działanie Sciągające,specjalne połączenie dwóch składników pozwala na efekt liftingujący.Zawiera wyciąg z akacji skrobię kukurydzianą oraz wyciąg z aloesu...a drugi składnik zawiera zhydrolizowane białko pszenicy i środki nawilżające.Skonstruowane jest jednak w ten sposób ,że składa się z proszku i roztworu płynnego.Po zmieszaniu równych porcji nakłada się na twarz.Po 15 minutach się zmywa i daje niesamowity efekt....Liftingu właśnie...i co żadne cuda tu nie wchodzą w grę.To wszystko na ten temat.... Gdynia moja miłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czterdziestolatka Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.proxy.aol.com 14.05.04, 17:51 To ja tez poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskaa1 Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 21:34 i ja, i ja, i ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: 62.215.3.* 14.05.04, 21:56 I ja tez chce.Jestem z Sopotu,ale bede dopiero w Lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 14.05.04, 22:27 No dobra.Jestem w stanie poświęcić całą maseczkę na wasze buzie,dlatego abyście uwierzyły,że można sobie pomóc i wyglądać lepiej ,bez chemii i chirurga a do tego zdrowo.I że naprawdę są dobre rzeczy,nie tylko te wciąż powtarzające się na forum....Tylko nie wiem jak to technicznie zorganizować.W grę wchodzi trójmiasto i Wa-Wa ale tylko 28-29 maja,bo tam będę....(z maseczką)A jak któraś będzie w Gdyni to piszcie na priv gazety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Soroczko. Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.g.pppool.de 14.05.04, 22:48 Twarz po liftingu. www.mnieberg.de/resource/pics/lift3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 14.05.04, 23:15 hehehehe śliczna,,widać miała dobrego chirurga,,chyba oczka też jej powiększył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Soroczko Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.g.pppool.de 15.05.04, 00:20 Lifting nieudany. Uwaga: Zdjecie drastyczne. www.judaprod.com/images%20mortelles/lifting.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska do vitalii IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 01:39 Vitalio a gdybym napisala do Ciebie na priva i podala swoj adres to czy moglabys mi przeslac te maske (oczywiscie na moj koszt)? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: do vitalii 15.05.04, 09:58 Dobrze ,nie ma sprawy>>>napisz i podaj adres,a ja Ci eszystko wytłumaczę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: do vitalii IP: *.ae.poznan.pl 17.05.04, 13:23 Jak mam się skontaktować z Tobą ? Nie umiem na jakieśpriv -jestem początkująca. Podam swego maila, może zechcesz odpowiedzieć? e.budniak@ae.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez-old Re: do vitalii IP: *.sa.earthlink.net / *.il-chicago0.sa.earthlink.net 15.05.04, 23:15 Vitalio, ja nie moge prosic o wyslanie, mieszkam w Waszyngtonie. Ale mzoe podasz mi jak sie ta maseczka nazywa, bo Nu Skin to ja znalazlam,ale w tej masie produktow poczulam sie jak w dzungli. Bede wielce wdzieczna za podanie nazwy, bo chyba nie jest ona zastrzezona. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: do vitalii 15.05.04, 23:39 Niema problemu w Stanach też możesz kupić.... FACE MASQUE-DRY & ACTIVAITING SOLUTION COMPONENT. Jeśli już się zainteresowałaś tą firmą ,to zwróć uwagę jaki ma fantastyczne inne kosmetyki,nie mówiąc już o zdrowotnych(PHARMANEX) Serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez-old Re: do vitalii IP: *.152.210.56.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 05:23 Bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i zycze sukcesow w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: do vitalii 16.05.04, 09:34 Gość portalu: tez-old napisał(a): > Bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i zycze sukcesow w > biznesie. Niekoniecznie musi być to dla mnie biznes,ale kosmetyki tak mnie zafascynowały,że nie mogę się oprzeć,no i druga sprawa Pharmanex,,,to interesuje mnie najbardziej.Również ślę życzenia za ocean i pzdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewabud Re: do vitalii 17.05.04, 15:01 Vitalio, napisz prosze jak się pisze na tego tzw. priva, bo nie wiem - początkująca jestem - to wreszcie do Ciebie napiszę. Bardzo chcę się dowiedzieć co to za maska i gdzie ją można kupić w Poznaniu no i cz normalna babke stać na taką rezcz..... Odpowiedz Link Zgłoś
nsezary Re: do vitalii 31.05.04, 00:22 Ja wiem gdzie można ją kupić! w nowym bardzo fajnym sklepie: www.kosmetyki.istore.pl/sklep,937,5685231,47554211302578,03,,pl,106194,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 09:15 A nazwa maseczki, też chce taką, ale jestem z Wrocławia, kupie, tylko powiedz co to jest, firma obojętna, nie mam uprzedzeń do żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re:Do wawy........ 15.05.04, 09:57 Jeżeli jesteś z Wrocławia ,to nie ma najmniejszego problemu,abyś maseczkę zakupła na miejscu!!! Bez Zadnych kosztów wysyłek,bo tam ją sobie odbierzesz...napisz na priva to pocam ci dane>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
intraday Re:Do wawy........ 15.05.04, 11:37 Bardzo proszę, napisz Ty do mnie bo mam problemy z wysłaniem wiadomości do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.152.219.224.Dial1.Atlanta1.Level3.net 15.05.04, 22:58 Droga Vitalio, mieszkam w USA, czy moglabys podac mi nazwe tej maseczki? Z gory serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 15.05.04, 23:52 Hej efka.. Wejdż na amerykańską stronę www.nuskin.com Pooglądaj sobie co firma oferuje .A ta maseczka to FACE MASQUE - DRY & ACTIVATING SOLUTIONS COMPONENT. Code 97111267. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.ae.poznan.pl 17.05.04, 12:50 Droga Vitalio, jak mam do Ciebie napisać na tzw. privi? Jestem początkująca w Internecie ale zaawansowana wiekiem i bardz zainteresowana Twoimi propozycjami odnośnie maski. Mieszkam w Poznaniu. Myślę, że tu też kupię rzecz, którą mi zaproponujesz. Pozdrawiam - Ewelina.Podam swego maila w razie, gdybyś mi zechciała odpowiedzieć, bo nie wiem naprawdę jak do Ciebie dotrzeć. e.budniak@ae.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriana Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:44 sprobuj botoxu, czyli trucizny pieknosci. wstrzykniecie 10 minut, koszt na czolo, "marsy" i kurze lapki 3x mniejszy niz lifting. bezbolesnie, bez skutkow ubocznych,bez sladow, efekt po tygodniu murowany i trwały do 7 miesiecy. wszystkie maski,kremy, masaze i inne cuda swiata nie sa tyle warte co botox i jego efekty. nie bez kozery gdy zaczyna sie gala Oskarowa w Holywood komentatorzy telewizyjni mowia " ...hektolitry botoxu wplynely wlasnie na sale...". tak jak wpadasz do manicurzystki, tak wpadnij na cudownym zatszyk mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.kabel.telenet.be 15.05.04, 04:17 Mieszkam w Belgii i tu od dluzszego czasu leci w TV cykl programow typu " Beautifull czy Extreme Makeover " Ludzie z kompleksami pisza list i zostaja wybrani gratis do operacji plastycznych , moga zrobic wszystko co zechca Czyli jak ktos ma kompleks nosa to przy okazji zrobia mu nowe zeby , lifting liposukcje , biust , wlosy , stylistyke ogolna i ciuchy i wychodzi zupelnie nowa osoba Jak na to patrze , to plastyczna chirurgia dziala dzisiaj jak fabryka ale swoja droga pieniadze z ludzi zdzieraja ( ale to juz z innego programu ) operacja nosa w GB okolo 3tys euro , lifting 8tys ! Lipo dla mnie to rzecz smieszna bo wystarczy przestac zrec zamiast stracic forse i na nowo przytyc (widzialam przyklad) Mysle , warto pomyslec o przyszlosci i zaoszczedzic pieniadze na lifting twarzy w wieku po 50 lat ( nie mam zadnych kompleksow co do innych poprawek ) ale ogladajac te programy dopiero zdalam sobie sprawe , ze to nie chodzi zmarszczki ale o opadajaca skore na twarzy i tu dopiero widac starzenie sie Mam nadzieje , ze jak bede tego potrzebowac to ceny stanieja :-)bo lifting to naprawde nic dla obecnej chirurgii a z drugiej strony ogladalam kiedys reportaz , ze we Wroclawiu jast jakis chirurg co to robi na szybko ( bez hotelizacjii) za ok 500 ZPL i autokary Angielek jazdza do niego a jedna byla bardzo niezadowolona i stad ten reportaz Jak kogos interesuje to niech przeszuka na Google Extreme makeover sites , przed i po i zobaczy do czego zdolna jest chirurgia Ale dla mnie po tych wszystkich programach wydaje sie , ze dentysta spelnil glowna role bo np ladna dziewczyna 24 lata tak byla zalepiona swoimi odstajacymi uszami , ze w ogole nie powiedziala nic o swoich fatalnych zebach , ktore rzucaly sie w oczy na pierwszym miejscu Oczywiscie dentysta poprawil urode bo uszy naprawde nie mialy znaczenia ale uszy zrobiono rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 15.05.04, 10:06 Masz rację Samanto...Tu chodzi o opadającą skórę twarzy.Wiadomo,że operacja to rzecz ostateczna i wiele kobiet się na nią decyduje,ale u nas to ja chyba bym się nie zdecydowała za 500 Zł u jakiegoś lekarzyny. Widziałam koleżankę po takiej operacji,,chyba za bardzo jej coś podciągnęli i ma taki nienaturalny jakiś uśmieszek,,teraz chce to zlikwidować ,a koszty takie same,bo zaskarżyć o złe wykonanie ,,to u nas graniczy z cudem żeby wygrać,,,POZDRAWIAM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.chello.pl 15.05.04, 11:50 vitalio, czemu robisz taka straszna tajemnice wokol tej maseczki, nie mozesz po prostu podac jej nazwy i producenta, zeby wszyscy mogli skorzystac z jej dobrodziejstw? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 15.05.04, 12:04 Nie robię żadnej tajemnicy..Wszystkie swoje sprawy dotyczące mojej firmy załatwiam na privie,,ponieważ miałam już nieprzyjemność,,Być zbluzgana,przez jakąś małolatę,za to że coś jej doradziłam a nie było to z firmy ,,A,,Jestem osobą dorosłą i nie będę wchodzić w utarczki słowne z piętnastolatkami.Tu dopuszcza się tylko ,,A,,i wszystko jest ok.Mam więc prawo z osobami zainteresowanymi rozmawiać na privie.Mam swoje forum i tam jest dużo wiadomości.Zapraszam ..nie mam nic do ukrycia tylko strasznie nie lubię złośliwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.telia.com 15.05.04, 18:47 Vitalia! Jestem bardzo zainteresowana Twja maseczka i koniecznie chcialabym z niej skorzystac.Czy mozna wyslac do Ciebie E-mail? Czy Twoje maseczki mozna kupic w Poznaniu? Bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 15.05.04, 18:53 Tak w Poznaniu też można kupić,,,,Pisz na priv...Pozdr,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.sa.earthlink.net / *.il-chicago0.sa.earthlink.net 15.05.04, 23:05 W Poznaniu mozna kupic, a gdzie moge to kupic w USA? Jaka nazwe ma ta cudowna maseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 00:01 Zosiu masz w wątkach wyżej całą nazwę maseczki.Wejdż na stronę www.nuskin.com nr maski..97111267 i to wystarczy właściwie.Zobacz też inne rzeczy ,my tu jeszcze wszystkiego nie mamy i ja sprowadzam ze Stanów niektóre produktu Pharmanexu www.pharmanex.com tam dopiero są cuda. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia do Vitalii IP: *.152.216.161.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 18:43 Wydaje mi sie,ze specjalna komputerowa lamaga nie jestem,weszlam pod ten adres,ale nigdzie maseczki o tej nazwie i kodzie 9711267 nie znalazlam. Moze to tylko dla dystrybutorow? Oldwomen napisala,ze jej maseczka jest w 50 opakowaniach, nigdzie nic takiego nie ma, moze to nie te uzywa. Nawet ktos o to pyta.Czuje sie jak "tabaka w rogu" Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: do Vitalii 17.05.04, 12:43 Zosiu pomyliłaś chyba nr.kodu ma być tak....97111267 a Ty napisałaś dwie jedynki i dlatego nie znalazłaś.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewabud Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 15:24 Jeszcze raz błągam Vitalio, odpowiedz, co to znaczy rozmawiać na privie, bo nie moge inaczejuzyskać od ciebie informacji na temat maseczki.Jak się pisze na ten priv/ Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 17:43 Poprostu naciskasz na mój nick(nazwa)i wyskakuje Ci poczta ,tam możesz pisać listy ,mam nadzieję,że dostałaś już wiadomości moje bo napisałam i na pocztę gazety i normalnego E-maila.Jak coś dostałaś to napisz jak nie to napiszę jeszcze raz ,nie ma sprawy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:57 Już myślałam,że nikt się nie odezwie, a tu proszę ..... Jestem z bydgoszczy i dostałam zaproszenie na mojego maila by wypróbować szwajcarską nowość - maseczkę liftingującą no i mnie walneło po 25 min nie ta sama kobieta........To było dzisiaj i jest cudownie. Zobaczę jak będzie jutro.Mówią, że trzeba położyć minimum 50 co drugi dzień, a efekt jak po operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 00:05 O jej ,,50 czego ...tej maski tyle razy??? Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 00:11 w opakowaniu jest na 50 zabiegów, kładę to znaczy mam kłaść sobie codziennie rano maseczkę no i już. Leżałam sobie 25 min ściągało jak cholera ale efekt jest piorunujący. zobaczę co będzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 00:23 Zgadza się ..tylko jak trudno niektórym w to uwierzyć.Czasem niedowiarkom kładę maskę na połowę twarzy i po zmyciu widać tak kolosalną różnicę,że trudno im uwierzyć że to ich własna twarz.Spróbuj kiedyś to dopiero się uśmiejesz jak to śmiesznie wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczka Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.152.216.161.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 16:54 Tak,ale czy to sciaganie skory, ktore jest tak bardzo widoczne nie spowoduje,ze jak sie skonczy te zabiegi, to wtedy bedzie zwis totalny? Dobrze by to wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 19:55 Ponieważ ta maska zawiera tylko i wyłącznie składniki naturalne nie ma możliwości że wyrządzi krzywdę.A o tym że działa czasowo i trzeba ją robić częściej ,już gdzieś pisałam .Po zaprzestaniu używania nic się nie dzieje ,Tylko po jakimś czasie wszystko wraca do normy,czyli wyglądy sprzed zabiegów.Trudno żeby taki świetny wygląd został na stałe po maseczce!! gdyby tak było to twórca jej dostałby nagrodę Nobla i nie było by problemu z wyglądem .To działa i jest najważniejsze,że można za małe pieniądze poprawić sobie wygląd i dobre samopoczucie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva do oldwomen IP: *.152.216.161.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 16:58 Czy moglaby mi pani podac nazwe tej maseczki, gdzie mozna ja kupic, ile kosztuje 50 opakowan. Bardzo to interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.152.216.14.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 21:24 Co to za cudo na 50 zabiegow? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Pytanie do oldwomen IP: *.152.216.14.Dial1.Atlanta1.Level3.net 16.05.04, 21:30 Moze zle zrozumialam,ale maszeczka o ktorej mowi Vitalia nie jest w 50 opakowaniach i nie do codziennego stosowania. Baaardzo prosze od zaspokojenie mojej ciekawosci, ja tez bym chciala sie podreperowac. Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Pytanie do oldwomen 16.05.04, 22:03 maseczka Vitali jest napewno też rewelacyjna jak i produkty firmy, którą propaguje zanam ją i jej historię i jestem za ale dzisiaj mam w ręku coś innego i jestem zadowolona z efektu, który uzyskałam. Jeżeli odezwiesz się bezpośrednio to udzielę Ci informacji szczegółowych / to co wiem na dzisiaj /Nie chcę bawić się w propagowanie czegoś na forum aby nie zostać wziętą za konsultantkę i zjechaną jak moja koleżanka, która w dobrej wierze chciała udzielić porady a małolaty pojechały na niej jak na łysej kobyle, a ona ambitna wdała się w dyskusje. Ja tego nie chcę i już. Jeżeli ktoś chce info to proszę pisać do mnie na maila. Na tym kończę i jeszcze raz dzięki.To ostatnia informacja moja.Pozdrawiam Oldwomen / oldwomen@gazeta.pl / Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 15.05.04, 23:01 dziękuję wam za rady jesteście wspaniałe,a może trochę się podciągnę i jeszcze coś poderwę ha ha......... Odpowiedz Link Zgłoś
nastazja2 Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 11:10 A mozesz powiedziec co to za maseczka i jakiej firmy? My tez chcemy spróbować!!Pliiis!! Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 11:19 Co nie co znajdziesz tu.,,maseczki,,Nie jest tego wiele,ale daje jakiś >rzut oka< na sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 21:29 Witam i jeszcze raz dziękuję za udzielone porady. Dzisiaj jest już drugi dzień po nałożeniu pierwszej maseczki. Jest wspaniale. Jest to sama natura i myśl szwajcarów.Ja osobiście używam kosmetyków na bazie wyciągów homeopatycznych bo je lubię i za każdym razem kiedy eksperymentowałam to jakaś franca mi wyskakiwała. Powiem prawdę, ze podchodziłam do tego zabiegu dośc sceptycznie. Nic a to dosłownie nic mnie nie uczuliło a buźka jest wspaniała i nawet jak po 90 dniach zacznie zwisać to dzisiaj a właściwie przedwczoraj też wisiało- prawda Nie jestem żadną konsultantką czy coś takiego więc informacje za ile i jak i co udzielę po przysłaniu mi maila. Jeszcze raz wam serdecznie dziękuję za rady i dobre serce bo nam po 4.....tce też czasami może zaświecić słońce.oldwomen@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 16.05.04, 23:31 Hmmmm wiem już chyba o jakiej masce mówisz,,ale ona jest dość droga...jeżeli piszesz że Szwajcarska to wiem która.Ta którą ja proponowałam dziewczynom jest 3 razy tańsza i działa identycznie,,,i kupić można w Polsce.....Tak czy jnaczej sama wiesz jakie daje efekty.Ja też sobie robię i jest bomba,a do tego jeszcze mam aparat do jonoforezy(kosztuje taniej niż Twoja maseczka)i to dopiero jest odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topsik Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.sympatico.ca 17.05.04, 01:13 A tu sie facet klania i donosi ze wlasnie sobie zrobil DermaLive. Nie takie drogie tylko tauzena za ampulke. Efekt cudowny na grube zmarszczki. trzyma ponoc 6 lat, nie jest trucizna, nie potrzeba testow, mozna tym pogrubic rowniez wargi ale to nie dla mnie, chodzi to w calej polsce, dystrybucja chyba jest w krakowie. Jak na razie produkt nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 08:59 Tauzena czego za ampułkę? Chyba nie $Can. I dobrze każdy ma prawo zrobić ze swoją twarzą co mu się podoba..To teraz jesteś cały piękny?? Odpowiedz Link Zgłoś
elka.ho Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 10:37 Ja mieszkam w Austrii. Czy tutaj jest tez ta maseczka? W lipcu bede w Krakowie. Gdzie ja moge dostac ? Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 10:55 elka.ho napisała: > Ja mieszkam w Austrii. Czy tutaj jest tez ta maseczka? W lipcu bede w Krakowie. > > Gdzie ja moge dostac ? Do lipca niedaleko .Jak tu Będziesz to napisz na skrzynkę i bez problemu kupisz w Krakowie.Czy to Cię satysfakcjonuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
elka.ho Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 11:21 Ale gdzie , adres itd. Czy ta maseczka jest ziolowa , bo ja jestem uczulona na kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 11:31 W 100% jest naturalna i nie ma możliwości aby uczuliła.Pełna gwarancja.Resztę napiszę na skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
elka.ho Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 12:41 To prosze napisac : Elka.ho@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elka.ho Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 13:09 Wielkie dzieki! Nie rozumiem jednego , czy to jest az taki rarytas, ze trzeba sie zapisywac itd.Nie bardzo radze sobie z komputerem i dlatego nie wiem jak mam Ci odpisac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 13:32 Nie ma problemu.A zapisywać się nie trzeba są inne sposoby i masz wszystko na poczcie .P Odpowiedz Link Zgłoś
ewabud Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 14:02 Droga Vitalio, może uda mi sie wreszcie po jakimś założeniu konta itp. itd. skontaktować się z Tobą.Mieszkam w Poznaniu i bardzo chcę dotrzeć do tej wspaniałej maseczki o której piszesz. Jak mam to zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 17:49 Jestem ciekawa czy otrzymałaś wiadomości ,nic się nie martw ,damy radę..Jak coś dostałaś to daj żnać jak nie to też,,będę czekać.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldwomen Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 17.05.04, 22:08 popatrz jeden temat a jaką robisz dobrą robotę dla nas. Należy się mała premia bo to mój temacik!Gdynię też lubię bo wspominam jednego Tomasza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 18.05.04, 09:23 Bo wiesz co ..tu przeważAją same młode dziewczyny,może nawet nastolatki.A co mają do zaoferowania dojrzałym kobietom ...otuż nic...Cały czas te same kosmetyki się przewijają i rankingi w styly ,,Który balsam najlepszy..wpisujcie,, to jest zabawa .I dlatego dobrze by było aby od czsu do czsu podsunąć coś dobrego dla pań dojrzałych co działa,a ja mam w zapasie takie preparaty tylko obawiam się że młodzież rzuci się na mnie z pazurkami......Dlatego najczęściej proszę aby pisały na pocztę bo to bezpieczniej hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 10:16 dziewczyny, gimnastyka twarzy!!! - woda w usta, głowa do tyłu i płuczemy ząbki aż do solidnego bulu policzkow i podbródka - oddychając przy tym oczywiście, wystarczy dwa razy dziennnie, po miesiącu efekt. Nic nie kosztuje a efekty sa. Maseczki tego rodzaju jak wyżej , używałabym ostrożnie, np. przed imprezą lub spotkaniem towarzyskim ale nie na co dzień - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elka.ho Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 19.05.04, 17:47 A wiesz, ze to jest ciekawe, co piszesz? Ja sama juz wyprobowalam kilka sposobow np.na piekna, gladka cere i z powodzeniem stosuje od ponad 20 lat.Masz moze jeszcze jakies sprawdzone sposoby ? Ten podany przez Ciebie zaraz biegne do lazienki wyprobowac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Lifting twarzy - zapytanie do Vitali IP: *.brpo.gov.pl 18.05.04, 16:16 Cześc, Do sieci wpadam rzadko, ale przejrzałam co pisałas na temat tych naturalnych kosmetyków i jestem zainteresowana podwójnie. Po pierwsze maseczką dla mojej bratowej (jest ciute po 40 - tce) ale ma bardzo sucha naczynkowa skore twarzy i skłonnosc do zmarszczek niestety. Na dokładke nie za duzo pieniedzy, a zatem jesli nie bedzie zbyt drogo to chetnie jej zdrobie prezent. Po drugie - ja mam sama koło 40 tki, ale generalnie nie mam zmarszczek poza początkiem mimicznych. Za to mam okropne przebarwienia i rozszerrzone za bardzo pory. Próbowałam róznych kosmetyków i działaja bardzo okazjonalnie. Ponadto mam pierwsze zmarszczki na szyi i chetnie bym z ttym cos zrobiła. Generalnie cera nierówna, a jak się zezłoszczę to mi te nierównosci wychodza na twarz. Mam zatem do Ciebie prośbe o kontakt. Możliwe także, ze moja przyjaciołka - dzis przeczytałam o tym co piszecie - będzie miala ochote aby zostac konsultantką. Mamy sporo znajomych wegetarianek ktore poszukuja naturalnych kosmetyków, gl. nawilzajacych, bo wygladaja raczej dobrze lub bardzo dobrze, ale mankamenty sie zdarzają. Jeśli zatem mozesz bardzo Cie prosze o kontakt na adres astroidea@o2.pl albo magnolia66@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: do Magnolii 18.05.04, 16:42 Tu znajdziesz wiele odpowiedzi na pytania i tam je możesz zadawać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:39 I jak trzyma Ci??????????????? ta maseczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 16:07 Ala ma rację :pluczemy zabki" i efekt po miesiacu widac, Gimnastyka nie tylko samej buzi,ale i szyi. a dodatkowo łykaj kolagen dostepny w sklepach zielarskich zielarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Lifting twarzy - czy tylko chirurg? 31.05.04, 09:45 Becia!!! napisałam do Ciebie maila i na pocztę..przeczytaj i odpisz.... Odpowiedz Link Zgłoś