Dodaj do ulubionych

Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!!

IP: *.aster.pl 13.05.04, 17:13
Mam koszmarne cienie pod oczami - ciemne, takie szaro gołębie. Do tego bardzo
cienką i jasną skórę, więc potwornie je widać. Zawsze miałam, ale nie aż tak!!
Moze się starzeję (26l), stres, migreny etc - nie wiem. Widać je nawet pod
dużą ilością korektora pod oczy i make-upu. Bez makijażu wygladam jakby mnie
ktoś ucharakteryzował na chorą na raka do filmu! Koszmar.
Zaczęłam używać Eye Perfector Avonu, ale to nie daje zupełnie żadnego
rezultatu. Może mi coś poradzicie? Jakieś sposoby? Może jest jakiś kremik pod
oczy, który choć trochę skutkuje? Jakieś zabiegi w gabinecie?
Mam wrażenie, że z biegiem czasu moje oczodoły się robią coraz głębsze i
ostrzej zarysowane, a cienie coraz ciemniejsze. Zaczynam się juz czuć tak
chora na jaką wyglądam :) Heeeeeeeeellllllllp!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:52
      Moja siostra (23 lata) tez na straszne cienie pod oczami. Używa jakiegos ktremu
      Avonu z serii aloesowej. Nie wiem dokladniejak sie nazywa ale ona mowi ze jest
      niezly.
    • Gość: newst Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 14.05.04, 01:44
      hej
      mam ten sam problem
      chyba zaden krem nie zdziala cudow ale z czystym sumieniem moge polecic "Krem
      rozjasniajacy cienie pod oczami" Inter Fragrances z serii OligoAquaVita. aby
      byly efekty trzeba uzywac przynajmniej tydzien rano i wieczorem. naprawde
      rozjasnia moje cienie w formie grubych bruzd przynajmniej o kilka odcieni,
      ponadto odbija swiatlo i efekt jest taki jakby sie uzylo korektora. a cena...
      tylko ok 13zl
      • Gość: dalloway Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.chello.pl 14.05.04, 07:44
        dla mnie niezastapiony na cienie jest antygravity clinique
        staram sie go nie uzywac za czesto, bo jestem za mldoa na taki krem, ale z
        tysiaca przetestowanyych, to jedyny po ktorym naprawde widze jakis efekt
        na drugim miejscu jest zel arnikowy flos leku
        • Gość: Pucca Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.aster.pl 14.05.04, 22:07
          Dzięki! Spróbuję z tym Oceanicem, bo nie jestem pewna czy mnie stać na
          Clinique :) - tym bardziej że cholea nie wiadomo czy zadziała, a wszystkie
          próbki biora sobie ekspedientki :)))
          • Gość: Pucca Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.aster.pl 14.05.04, 22:08
            Inter Fragrances a nie Oceanicem...
        • Gość: Meg Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 14.05.04, 22:28
          Niestety nie moge polecić Ci zadnego kremu pod oczy natomiast jest fajny
          korektor w kolorze żółtym firmy La Roche-Posay - polecam. Sama go używam i wiem
          że są próbki w Aptekach wiec wyprobuj, jest najlepszy ze wszystkich jakie
          używałam:))) pozdrowienia
    • Gość: len Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 22:50
      Zastanów się, czy faktycznie nie jesteś chora. Może w ten sposób manifestuje
      się gorszy stan zdrowia, jeśli cienie pogłębiły się i są bardziej widoczne, niż
      były. Poza korektą cieni może warto zrobić jakieś badania, iść do lekarza?

Pozdrawiam!
      • Gość: newst Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: 81.168.184.* 14.05.04, 23:11
        ja np mam dobre badania z cienie od 18 r ż. ale na stres nie ma lekarstwa :(
      • Gość: kania Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.05.04, 21:21
        Proponuje zrobic badanie TSH, bo choroba tarczycy=cienie pod oczami.Coraz
        wiecej kobiet ma niedoczynność lub nadczynność tarczycy.Choroba jest
        genetyczna, więc jeśli ktoś w rodzinie to ma to bardzo prawdopodobne, że i Ty.
        Mi lekarka powiedziala, że za 10 lat wszystkie bedziemy ją miały. Jeśli do tego
        nadmiernie wypadają Ci włosy, pocisz się ,masz kłopoty z koncentracją i ciągle
        chce Ci sie spac to leć do swojego lekarza!
        • Gość: newst Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 18.05.04, 01:58
          Gość portalu: kania napisał(a):

> Proponuje zrobic badanie TSH, bo choroba tarczycy=cienie pod oczami.Coraz
          > wiecej kobiet ma niedoczynność lub nadczynność tarczycy.Choroba jest
          > genetyczna, więc jeśli ktoś w rodzinie to ma to bardzo prawdopodobne, że i
          Ty.
          > Mi lekarka powiedziala, że za 10 lat wszystkie bedziemy ją miały. Jeśli do
          tego
          >
          > nadmiernie wypadają Ci włosy, pocisz się ,masz kłopoty z koncentracją i
          ciągle
          > chce Ci sie spac to leć do swojego lekarza!

te dwa ostatnie to takze objawy depresji (moj przypadek)
    • Gość: utalia Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 01:42
      www.esentia.pl na tej stronie jest cos takiego jak opinie klientek czy tak
      podobnie to sie nazywa moze recenzje. I wlasnie dzisiaj czytalam o rewelacyjnym
      kremie. Ponoc jednej dziewczynie jako pierwszy pomogl i to od razu.
      • Gość: ciekawska Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 15.05.04, 05:52
        ale jak sie nazywa ten krem???
        • Gość: anka Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 10:16
          ja mam 20 lat i cienie pod oczami od urodzeniaa u mnie to chyba kwestia urody aha i popekane naczynka pod oczami nic nie stosuje :)
    • goossia Re: Cienie pod oczami - help!!! help!!! help!!! 16.05.04, 17:55
      mam dokladnie taka sama ,,wieczna charkteryzacje'', niestety.... nie dzialaja
      na mnie prawie zadne kremy, ale dwie rzeczy moge polecic w ciemno!
      1. platki pod oczy shiseido - nakladasz przed wyjsciem i wszyscy pytaja, czy w
      koncu sie wyspalas :-)
      2. masque contour des yeux- clarins (moze byc blad w pisowni, pisze z glowy),
      nakladasz co jakis czas na noc

a tak naprawde jest jedna zasada, zaden krem nie bedzie dzialal dluzej niz
      przez jedno opakowanie, wiec musisz przyzwyczaic sie zyc z tym i znalezc sobie
      dobry korektor; mam teraz nowy krem chanel, specjalny na cienie i dodatkowo z
      aplikatorkiem takim kulkowym, ktory masuje skore podczas nakladania, ale
      jeszcze go nie uzywalam, wiec nie moge polecic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka