Dodaj do ulubionych

karbownica

14.05.04, 16:10
Hej

widziałam ostatnio w promocji karbowcę z gofrownicą + loki.

Warto kupić ?
Obserwuj wątek
    • wojtow literówki 14.05.04, 16:11

Przepraszam za literówki, to z pośpiechu ! Poprawię się.
    • Gość: nutelcia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:17
      wiesz co ciezko stwierdzic w zaleznosci od wlosow ja mam ale czesciej uzywam
      prostownicy bo to co mam na glowie po karbownicy to istny skandal moje wlosy w
      ogole nie sa podatne iw ychodzo brzydka szopa mam wlosy zniszczone i suche po
      farbowaniu ale np moja kolazanka ma proste i "ciezkie' wlosy i wyglada super
      ale czy to jest modne i efekt warty wydania kasy? lepiej kup prostownice...
    • Gość: Natalia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:25
      Warto kupic ale nie jest to zbyt dobre dla wlosow. Sama tez mam karbownice i
      nie czesto karbuje wlosy bo sie strasznie niszcza!
      • anula36 Re: karbownica 15.05.04, 09:21
        To prawda niszcza sie i to bardzo,zwlaszcza cienkie i delikatne,a ja sie
        wyleczylam, juz lepsza lekka trwala , albo headlines.
    • wojtow Re: karbownica 15.05.04, 09:56
      W zasadzie myślałam o niej np. na jakieś większe wyjścia (zrobić coś szalonego
      z długich włosów), takie pofalowane włosy łatwiej później spiąć, bo z prostych
      włosów spinki mi spadają.
      • Gość: Natalia Re: karbownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:56
        No ja tez mam idealnie proste wlosy i faktycznie nic sie na nich nie trzumie
        ale ja i tak bardzo zadko karbuje wlosy bo nie chce miec po jakims czasie
        jakiegos siana zamiast wlosow.
        • anula36 Re: karbownica 15.05.04, 23:42
          mysle,ze na wyscie spokojnie moze byc, byle nei wpasc w codzienny szal
          karbowania:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka