Gość: IWA IP: *.e3.pl / *.e3.pl 16.05.04, 07:50 KOBIETKI WPISUJCIE NAJLEPSZE, PRZETESTOWANE, NIEDROGIE BALSAMIKI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.05.04, 10:38 polski, ale czy niedrogi?: Dermedic Hydrain 2 Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! 16.05.04, 11:42 Ostatnio kupiłam nawilżający Lirene - ładnie pachnie, szybciutko się wchłania, dobrze nawilża. Natea (PharmaCF - ten sam, co Venus, tylko prosukowany dla Plusa i tam sprzedawany) za 4.49 zł - wersja nawilżająca i wyszczuplająca - ładne opakowania, gęsta konsystencja, ale łatwo się wchłaniają, zapachy mi osobiście nie odpowiadaą, ale jak dla kogo, no i naprawdę ok nawilżenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.crowley.pl 16.05.04, 11:48 A ja, odkąd robię codziennie masaże rękawicą z sisalu używam o wiele mniej balsamów. Jak już to tylko po goleniu, ale też niezawsze. Nie mam pojęcia z czego to wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
annabm Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! 16.05.04, 18:21 moja droga - przetestowałam najdroższe, najlepsze, i ciągle uważam, że najlepszy na świecie (choć tani) jest krem do ciała DOVE. To naprawdę rewelacja, już drugi raz o tym piszę, jeszcze ktoś pomyśli, ze mam zysk od sprzedaży:) A to naprawdę cudowny kosmetyk, wspaniale nawilża, daje cudowny zapach. Który zresztą pięknie pasuje do perfum Chanel Alure i świetnie to razem gra. A dla mojego chopaka to działa jak afrodyzjak, szczególnie, jak zrobie wczesniej mocny piling do ciała, to potem po balsamiku jestem taka gładka, że samej mi miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella1991 Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: 5.5.* / 80.58.19.* 16.05.04, 18:53 Ja uwazam,ze b.dobre i niedrogie sa balsamy ,,Ziaja" zarowno oliwkowy jak i kakaowy.Mam b.sucha skore i one mi bardzo odpowiadaja.No i moze jeszcze niektore Sorai i Erisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.client.comcast.net 16.05.04, 22:42 O Właśnie - balsam oliwkowy Ziaji, bardzo go lubię. Miałam jeszcze kozie mleko, też się sprawdził na suchej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś