Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY!

IP: *.e3.pl / *.e3.pl 16.05.04, 07:50
KOBIETKI WPISUJCIE NAJLEPSZE, PRZETESTOWANE, NIEDROGIE BALSAMIKI!
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.05.04, 10:38
      polski, ale czy niedrogi?: Dermedic Hydrain 2
    • asiek_asiekowaty Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! 16.05.04, 11:42
      Ostatnio kupiłam nawilżający Lirene - ładnie pachnie, szybciutko się wchłania,
      dobrze nawilża. Natea (PharmaCF - ten sam, co Venus, tylko prosukowany dla
      Plusa i tam sprzedawany) za 4.49 zł - wersja nawilżająca i wyszczuplająca -
      ładne opakowania, gęsta konsystencja, ale łatwo się wchłaniają, zapachy mi
      osobiście nie odpowiadaą, ale jak dla kogo, no i naprawdę ok nawilżenie. :)
    • Gość: Klara Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.crowley.pl 16.05.04, 11:48
      A ja, odkąd robię codziennie masaże rękawicą z sisalu używam o wiele mniej balsamów. Jak już to tylko po goleniu, ale też niezawsze. Nie mam pojęcia z czego to wynika.
    • annabm Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! 16.05.04, 18:21
      moja droga - przetestowałam najdroższe, najlepsze, i ciągle uważam, że
      najlepszy na świecie (choć tani) jest krem do ciała DOVE. To naprawdę
      rewelacja, już drugi raz o tym piszę, jeszcze ktoś pomyśli, ze mam zysk od
      sprzedaży:)
      A to naprawdę cudowny kosmetyk, wspaniale nawilża, daje cudowny zapach. Który
      zresztą pięknie pasuje do perfum Chanel Alure i świetnie to razem gra. A dla
      mojego chopaka to działa jak afrodyzjak, szczególnie, jak zrobie wczesniej
      mocny piling do ciała, to potem po balsamiku jestem taka gładka, że samej mi
      miło!
    • Gość: izabella1991 Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: 5.5.* / 80.58.19.* 16.05.04, 18:53
      Ja uwazam,ze b.dobre i niedrogie sa balsamy ,,Ziaja" zarowno oliwkowy jak i
      kakaowy.Mam b.sucha skore i one mi bardzo odpowiadaja.No i moze jeszcze
      niektore Sorai i Erisu.
      • Gość: Magda Re: NAJLEPSZE POLSKIE BALSAMY! IP: *.client.comcast.net 16.05.04, 22:42
        O Właśnie - balsam oliwkowy Ziaji, bardzo go lubię. Miałam jeszcze kozie
        mleko, też się sprawdził na suchej skórze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka