artikos1 [...] 11.12.12, 19:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Zabiegi na cellulit 11.01.13, 15:56 Ja polecam body wrapping, który zresztą można sobie zrobić samemu w domu. Potrzebujemy do tego folii spożywczej, jakiegoś dobrego żelu antycellulitowego i ciepłego koca. Wmasowujemy krem, owijamy miejsca dotknięte cellulitem folią i wskakujemy na godzinę pod ciepły kocyk. Dwa razy w tygodniu i sukces murowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
emilatata [...] 12.01.13, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bianca_j Re: Zabiegi na cellulit 15.01.13, 21:51 ja np chodziłam na masaże bańką chińską, z kremem ujędrniającym, a potem zakupiłam taką bańkę do domu i używam pod prysznicem, efekty rewelacyjne, ale trzeba trochę nad tym popracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
figaroled Re: Zabiegi na cellulit 21.01.13, 18:53 W moim przypadku pomogły ćwiczenia, masaż bańką chińską i rolletic. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna1969 Re: Zabiegi na cellulit 22.01.13, 07:39 drogie Panie, ja mam niemało lat więc na cellulit patrzyłam też dość długo. Jakiś czas temu, ze zwzględu na inną przypadłość (opadający owal twarzy) trafiłam do dr Zwiorek-Chech w Krakowie. Nie istotne, ale zapytałam przy okazji o cellulit i o to czy są na niego sprawdzone sposoby. Usłyszałam o mezoterapii jakimś preparatem, którego nazwy nie powtórzę i konieczności połączenia jej z masażami bańką chińską i tabletkami. Wodzona zaciekawieniem postanowiłam spróbować. Moje drogie! męka z tą mezoterapią bo boli - bez ukrywania, potem męka z tymi masażami (też bolą), ale osoba, która mi je wykonywała o imieniu Agnieszka ustawiła mnie do pionu z dietą i suplementacją - tak jak wspominacie - bez węglowodanów prostych (a nie wszystkich) i dostałam preparaty doustne: Spirulinę, Bio-Marine i L-carnitynę. Efekt jest taki, że po wydaniu niemałej kwoty!!! mogę z ręką na sercu powiedzieć - że nie widzę tego g..! i jako rycząca 40 mogę ciepło patrzeć na swoje odbicie:-) Rozmawiałam z tymi Paniami długo...podczas wszystkich tych zabiegów i usłyszałam wiele ciekawych rzeczy, o których wcześniej nie wiedziałam, min o tym, że dopiero łączenie niektórych zabiegów daje zauważalne rezultaty - i chyba to prawda! P.S. na marginesie powiem, że kiedyś "w promocji" wykupiłam serię Exilis - beznadziejna, w ogóle bez efektów! i kiedyś "również w promocji" endermologię! jedyne co po niej widziałam to rozciągnięcie skóry i problem z nierównościami ciała, które po niej znikały ale za dwa dni wracały.... Odpowiedz Link Zgłoś
kisstyla Re: Zabiegi na cellulit 05.09.13, 14:35 Nie polecam Pani Zwiorek-Chech w Krakowie. Bylam u niej 4 razy. Za kazdym razem pytala mnie, czy chce wstrzyknac juz botox, a dopiero 33 lata, przyszlam do niej z zupelnie innym problemem. Pozwolilam sobie usunac jedna malej wielkosci prosowke z czola, Pani ta jednak za mocna i za gleboko "dopalila" laserem, czego efektem jest blizna na srodku czola. Uwazajcie na te kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
prenglish Re: Zabiegi na cellulit 28.01.13, 10:59 ja miałam ultracontur robiony na udach. Po kilku zabiegach jest fajny efekt. Słyszałam też, że bardzo daje efekty daje mezoterapia. Kosmetyczka z salonu Revisoin namówiła mnie na taki zabieg mezoterapii mikroigłowej. pierwszy raz robię twarz. Jak już ocenię efekt to może zdecyduje się tez na zabieg antycellulitowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lazowiankaa Re: Zabiegi na cellulit 16.02.13, 15:31 jeśli chodzi o cellulit to teraz powstają już profesjonalne Centra, gdzie są kompleksowe zabiegi dobierane stricte pod daną osobę, ja właśnie do takiego miejsca trafiłam - Dermamed, we Wrocławiu, gdzie wybrałam serię VelaSmooth (mocniejsza) i Vela Shape (słabsza) i powiem, że naprawdę skóra wygląda inaczej, jest jędrna, pomarańczowa skórka znacznie się zredukowała no i dodatkowy plus - nosze jeansy rozmiar mniej :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
beatam1974 Re: Zabiegi na cellulit 23.02.13, 14:05 Pisałam w innym wątku o I-Lipo to laser , który pracuje na zimno zero bólu, a efekt jest po pierwszym razie. Mi ubyło 2 cm, czeka mnie jeszcze 6 zabiegów. Skóra jest bosko miękka, i widać ,że cellulit jest mniej widoczny, a miałam straszny . Gdy stałam widać go było gołym okiem. Teraz jest lepiej i myślę ,że do lata zniweluje cellulit całkowicie. Zabieg robiłam u doktor Beaty Dethloff w Dental EXcellence . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny-ped Re: Zabiegi na cellulit 25.03.13, 22:41 ja również polecam VelaShape - niestety pomarańczowa skórka to okropne paskudztwo i trzeba się za nią brać - im szybciej tym lepiej! może komuś pomoże -> kobieta.dlastudenta.pl/artykul/Cellulit_problem_nie_tylko_na_lato,85785.html Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Zabiegi na cellulit 26.03.13, 08:01 najlepszy efekt daje sport. 4-5 razy w tygodniu orbitrek czy biegi i po 2 tygodniach różnica diametralna, przynajmniej u mnie, nawet jeśli nie było spadku wagi, to cellulit się zmniejszył znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamillaa1 Re: Zabiegi na cellulit 02.04.13, 11:52 W Studiu Laser cellulit jest usuwany za pomocą metody endermologie. Różnica przed zabiegiemi i po zabiegu jest znacząca. Widać ją na zamieszcznoy fotografiach na stronie internetowej, gdzie świetnie przygotowana jest również część merytoryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna1969 Re: Zabiegi na cellulit 28.04.13, 07:22 Oj drogie Panie...minęło trochę od mojego wpisu ale w międzyczasie odkryłam coś o czym warto na prawdę napisać. W gabinecie - kraków - w którym pracuje moja masażystka Agnieszka Stankowska - wprowadzono nowe zabiegi THAY. Zostałam zaproszona na prezentację, taki wieczorek z wiedzą i okazało się, że te techniki oparte są na wiedzy medycyny tynetańskiej a kosmetyki bardzo intensywne choś zupełnie naturalne. Najpierw pomyślałam że to kolejna reklama ale pokazano nam jeden z masaży i oniemiałam...Ruchy zupełnie inne, nacisk jakiś bardzo dziwny, etc. Pomyślałam że spróbuję jednego z zabiegów i muszę Paniom powiedzieć że czegoś tak skutecznego nigdy nie miałam. Jeden zabieg - Pani dobrała mi "powietrze" a moja skóra jakby się skurczyła. Boże rewelacja!!! Rozpisałam się na kompleksową kurację i Paniom radzę spróbować. Pewnie mają takie kosmetyki w całej polsce więc na pewno znajdziecie. namówiłam na zabiegi moją koleżankę i jest już po kilku "ogniach" na tkankę tłuszczową i ma genialne, fantastyczne efekty. Wierzę w to, że co zrobią doświadczone ręce terapeuty tego nie zrobi maszyna - na pewno! Druga rzecz to na prawdę umiejętności i wiedza ale tego nie brakuje mojej Pani Agnieszce bo właśnie za jej pracę ten gabinet otrzymał Spa Doskonałe - magazynu Twój Styl - z czego się cieszę jako klientka i wszystkim tym Paniom gratuluje jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
shackkk Re: Zabiegi na cellulit 06.05.13, 09:39 Ja nie wierzę, że samo zażywanie tabletek pomoże. Sądzę, że odchudzanie pod okiem dietetyka i ćwiczenia z profesjonalnymi trenerami to dużo lepsze rozwiązanie. Oprócz tego można stosować różnego rodzaju zabiegi np. masaż Chocolate & Chili. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-kowalska1980 Re: Zabiegi na cellulit 07.05.13, 14:35 Ja też nie wierze w tabletki tak samo jak w odchudzanie pod okiem dietetyka :D lepszym rozwiązaniem od tego które proponujesz jest zabieg kriolipolizy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-kowalska1980 Re: Zabiegi na cellulit 07.05.13, 14:33 A słyszałaś o zabiegu takim jak kriolipoliza? Bardzo dobre efekty są po tym zabiegu i jesteś w stanie za pomocą tego zabiegu zlikwidować cellulit :). Jak macie problemy z cellulitem to poszukajcie w internecie salonów kosmetycznych w których robią takie zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
cygnusdeneb Re: Zabiegi na cellulit 08.05.13, 10:12 A czy takie zabiegi na cellulit można jakoś korespondować z zabiegiem na odsysanie tluszczu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
petitebetise Re: Zabiegi na cellulit 09.09.13, 13:25 velashaoe jest super, robiłam go w nowym sączu w klinice urody Laime i moge polecic, ja generalnei nie lubie masażu, a to jest taki masaż tyle że mechaniczny i do tego jest ciepły, ale wiem że raczej ludzie takie rzeczy lubią dlatego polecam bo 4 cm mniej w udzie jest dla mnie bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: Zabiegi na cellulit 29.07.17, 14:10 żeby pozbyć się cellulitu to trzeba zmienić dietę bo cellulit jest wynikiem nieprawidłowej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara63 Re: Zabiegi na cellulit 31.07.17, 20:56 Sprawdziłam na sobie najbardziej skuteczny jest zabieg carboxyterapii cienkoiglowej ale nie wykonywanej pistoletem tylko 4,5 litra dwutlenku węgla z urządzenia. Zapomniałam nazwy. Zabiegów miałam 6 powinno być 10 ale efekt bardzo konkretny . Widoczny na pięcioro odrazu a efekt celulit mniejszy po 2 miesiącach a po pół roku rewelacja. Mogę spokojnie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Zabiegi na cellulit 07.02.18, 07:52 są, ćwiczenia plus dieta, i od czasu do czasu masaże limfatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hankawanka Re: Zabiegi na cellulit 08.02.18, 12:59 Trzeba dużo się ruszać i zmienić dietę. Uzupełniajcie płyny regularnie i to już znacznie poprawi kondycje skóry. Poza tym polecam peeling kawowy z olejem kokosowym, mnie bardzo pomógł. Jeśli chodzi o profesjonalne sposoby to mam zamiar wypróbować masaż bańką chińską. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-789 Re: Zabiegi na cellulit 22.02.18, 16:50 Mi pomagają naprzemienne prysznice i szorowanie ud szorstką gąbką. Na początki cellulitu wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.pati Re: Zabiegi na cellulit 11.03.19, 11:05 Szkoda tylko, że te zabiegi są takie drogie. To ja juz wole sobie zrobic w domu body wrapping i iść na zdrową dietę niz przewalać kase na cos co da takie same efekty. Zwłaszcza, że na rynku jest teraz tyle dobrych środków na samodzielną pielęgnację że wolę wydać raz na dwa miesiace kasę na jakiegoś siniala niż cztery razy tyle na zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
sejdi Re: Zabiegi na cellulit 13.03.19, 10:14 Tech się chętnie dowiem, bo w sumie ciekawe czy takie rzeczy faktycznie działają Odpowiedz Link Zgłoś
maja26tor Re: Zabiegi na cellulit 16.12.19, 18:07 Przecież te zabiegi nic nie działają. Cellulit częściowo robi się z nad wagi, to jak nie stosując diety czy dodatkowego ruchu chcesz pozbyć się cellulitu? Odpowiedz Link Zgłoś
maja26tor Re: Zabiegi na cellulit 19.12.19, 18:21 Moim zdaniem same zabiegi to nie pomogą, tu trzeba dodatkowo diete wprowadzić i jakąś aktywnośc fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś