Gość: kika IP: *.aster.pl 19.05.04, 10:58 czy rzeczywiście daje jakieś efekty jeśli chodzi o koloryt twarzy..? będę wdzięczna za wasze opinie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: Tonik Orzechowy Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:19 na sobie nie widzę efektów (sopot ziaji do twarzy też mnie nie opala) k. Odpowiedz Link Zgłoś
leprincess Re: Tonik Orzechowy Bielendy 19.05.04, 12:23 Uzywalam go przez rok, albo nawet poltora i powiem Ci ze nic nie zauwazylam, nic zupelnie, chocby jakiegokolwiek zabarwienia skory. Mialam coprawda skore przy ustach lekko zoltawa, ale nie jestem pewna czy to bylo od tego toniku. Teraz nie uzywam go juz od kilku miesiecy i to zabarwienie sie zmniejszylo wiec byc moze on byl jego przyczyna. Pozatym ma przyjemny zapach, fajnie sie go uzywalo, ale teraz przerzucilam sie na tonik niwea, super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Tonik Orzechowy Bielendy IP: *.aster.pl 19.05.04, 12:59 dzięki za odpowiedzi :) - nie kupię go zatem.. używam toniku do skóry suchej i wrażliwej nivea i chwalę sobie. chodzi tylko o to, że chciałam troszkę 'opalić' twarz, a boję się samoopalaczy, bo obawiam się że zrobię sobie smugi i plamy.. poza tym mam bardzo jasną karnację i nie wiem czy kolorek nie byłby zbyt ciemny.. tak czy siak dzięki za opinie - nie wydam niepotrzebnie pieniędzy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś