05.08.11, 22:14
Szukam informacji na co powinnam zwrócić uwagę wybierając się na zabieg zamykania popękanych naczynek i usuwania przebarwień, nie mogę znaleźć konkretnych wskazówek. Lasery napewno się czymś różnią,widać to także po duzym zróżnicowaniu cenowym w gabinetach. Macie jakieś doświadczenia? Podobno te dwa problemy można usunąć jednocześnie robiąc zabieg fotoodmładzania,korzystała któraś z Was z takiego zabiegu?
Obserwuj wątek
    • 1pastaibasta Re: Laser IPL 08.08.11, 11:27
      zabiegi o które pytasz, są wykonywane przy użyciu różnych filtrów...
    • issey_miyake Re: Laser IPL 09.08.11, 14:23
      tysia77 napisała:

> Szukam informacji na co powinnam zwrócić uwagę wybierając się na zabieg zamykan
      > ia popękanych naczynek i usuwania przebarwień, nie mogę znaleźć konkretnych wsk
      > azówek.

chcesz usunąć je jednocześnie? jakie przebarwienia?
      • tysia77 Re: Laser IPL 09.08.11, 14:56
        chcesz usunąć je jednocześnie? jakie przebarwienia?
        Kosmetyczka powiedziała mojej koleżance,która ma podobne problemy z cerą,że można zrobić to jednym zabiegiem właśnie fotoodmładzaniem. Przebarwienia(takie blado brązowe) mam na twarzy,niezbyt widzoczne ale takie chyba łatwiej zlikwidować?
        • issey_miyake Re: Laser IPL 25.08.11, 00:47
          tysia77 napisała:

> Kosmetyczka powiedziała mojej koleżance,która ma podobne problemy z cerą,że moż
          > na zrobić to jednym zabiegiem właśnie fotoodmładzaniem. Przebarwienia(takie bla
          > do brązowe) mam na twarzy,niezbyt widzoczne ale takie chyba łatwiej zlikwidować
          > ?

możesz je usunąć jednocześnie ipl, prócz usunięcia przebarwień, naczynek możesz też zauważyć ogólną poprawę faktury skóry, zakres fal zwiększa się nakładając filtry eliminujące pewne długości.

Przy wybieraniu gabinetu, zwróć uwagę na opinie i to czy jest on renomowany przez cokolwiek.
          • aiwani Re: Laser IPL 03.09.11, 14:40
            z tego co jest mi wiadomo to nie wymyslono jeszcze takiej metody by juz po 1. zabiegu widoczne byly cuda.. musi byc kilka sesji.. tak jak z redukcja owlosienia.. ja przynajmniej robie nogi i pachy w depilconcept i kosmetyczki profesjonalnie informuja o wszystkim ale przyznam ze o wybielanie nie pytalam a tez bym byla zainteresowana. nastepny termin mam za 4 tyg wiec moze wpadne wczesniej by popytac o szczegoly :)
            • muszkamagda Re: Laser IPL 19.09.11, 17:50
              postanowilam zainwestować w siebie i skorzystać z zabiegu fotoodmładzania w La beaute clinique i to była całkowita porażka! Wystroj taki sobie NIE POWALA, kosmetyczki to prawdziwe księżniczki, które tylko się kręcą i nie wiadomo po co tam są, bo na pewno nie do obsługi klienta. jeden wielki chaos, jeszcze się nie pozbierali po 1000 kuponach grouponu i nie warto tam chodzić. Traktują klientów jak intruzów, ale to nic w porównaniu z tym kto mnie obsługiwał, młoda czarna lolitka weszła do gabinetu i zaczęła mówić, że ona tu od niedawna, że nie ma szkolenia - ale umie bo kosmetyka to jej pasja. Okazało się że nie jest super fachowcem jak zapewnia właściciel i opis na stronie - że dermatolodzy,kosmetolodzy - tylko zwykła kosmetyczka po kursie, ale myśli o studiach - jaka ulga, że myśli.Potem było tylko gorzej, strzeliła laserm kilka razy i zaczęła opowiadać, że ma sztuczne cycki, bo swoje miała małe i zrobiła sobie nowe, że miałą operacje nosa, bo z kolei za duże i zaczęła jak nakręcona opisywać co jeszcze sobie właśnie zoperuje. SZOK!!!! a miała z 20lat. Efekt wyzyty - ŻADEN, ILOŚĆ STRZAŁÓW LASERM MOŻE 20RAZY, ZABIEG TRWAŁ OKOŁO 20MIN. SZOK I TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU,na kolejne zabiegi fotoodmładzania pójdę do fachowców a nie do Lolitki ze sztucznymi cyckami. ZEGNAJ LA BEAUTY CLINIQUE WARSZAWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka