Dodaj do ulubionych

Coś dla Pań...

20.05.04, 22:45
Nie zamierzam niczego owijać w bawełnę; jestem masochistą i sprawia mi
przyjemność, gdy jestem wykorzystywany przez kobietę. Co powiedziałybyście
miłe Panie, gdyby tak połączyć przyjemne z pożytecznym? Czy znalazłyby się
chętne Panie, który mógłbym posprzątać lub wykonać inne prace?

bardzo posłuszny
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: Coś dla Pań... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 20.05.04, 23:26
      no jasne :D zapraszam do mycia okien, prania, prasowania, wycierania podlog,
      odkurzania, gotowania, zaznaczam, ze jestem bardzo ale to bardzo wymagajaca...
      a potem, Panie Masochisto, mozemy pogadac o karabinach :)))
      • bardzo_posluszny Re: Coś dla Pań... 20.05.04, 23:56
        Wielkim zaszczytem będzie wykonanywanie tych wszystkich prac, O Pani (gorzej z
        prasowaniem - ale skoro tego zażądasz?).
        Twój uniżony sługa
        bardzo posłuszny
        • Gość: katinka Re: Coś dla Pań... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.05.04, 00:20
          ;)
    • vitalia Re: Coś dla Pań... 21.05.04, 09:12
      No dobra posłuszny!! ogródek przekopiesz???za każdy metr kwadratowy w nagrodę
      dostaniesz dwa baty..
      • Gość: Sandra Re: Coś dla Pań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:34
        A scianę między kuchnią a pokojem tez wyburzysz? Nie jest nośna. A mi sie marzy
        kuchnio-pokojo-jadalnia ;-)
        no i gdybys jeszcze skłul kafelki w kuchni i pomogl podzwigac meble przy
        przeprowadzce...
        • justa_79 Re: Coś dla Pań... 21.05.04, 10:27
          Sandra, a właśnie, jak tam przeprowadzka? widzę, że zajęta jesteś. kiedy
          parapetówa? ;)
          • Gość: katinka do Justy i Sandry ;) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.05.04, 10:46
            a poza tym Pan Posluszny jest juz wynajety, wiec musicie poszukac sobie kogos
            innego do pomocy :))))
            • bardzo_posluszny Re: do Justy i Sandry ;) 21.05.04, 22:39
              No, miłe Panie. Cieszę się, że będę mógł się przysłużyć. Czekam z
              niecierpliwością na Wasze rozkazy i nagrody w postaci np. biczy - może ich być
              trochę więcej niż tylko 2. Taki już jestem, że to co dla innych wydaje się
              katorgą dla mnie to przyjemność, w związku z czym to moje zboczenie może byc
              pożyteczne dla obu stron.
              Pozdrawiam uniżenie
              bardzo_posłuszny
              • Gość: katinka propozycja ;-) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.05.04, 22:44
                a mozemy wszystkie trzy naraz Ci sie odwdzieczyc? zapewne mialbys znacznie
                wiecej przyjemnosci, Panie bardzo_posluszny... :)))

a tak powaznie: skad taki pomysl, hmm? bo od wczoraj spac nie moge ;)
                • bardzo_posluszny Re: propozycja ;-) 22.05.04, 02:08
                  Pomysł nie jest nowy - takie mam po prostu upodobania i fantazje, chyba nic w
                  tym złego? A móc służyć trzem Paniom na raz, to już szczyt tych fantazji. Nie
                  rozpalajcie mnie za bardzo, bo ja także nie bedę mógł zasnąć. Już zresztą nie
                  mogę, o czym świadczy późna pora wysyłania tego postu.

Padam do nóżek
                  bardzo posłuszny
                  • Gość: katinka Re: propozycja ;-) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.05.04, 12:01
                    i jak sie spalo? ja wlasnie jem sniadanko ;) i tak sobie pomyslalam, ze taka
                    ciezka praca domowa i nie tylko moglaby Cie jednak wykonczyc... zwlaszcza,
                    jesli jestes cherlawy :))) no dobra, my jestesmy z 3miasta, a Ty? pozdrowienia
                    znad morza i milego dnia :)
        • Gość: katinka Re: Coś dla Pań... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.05.04, 10:31
          ooo, przeprowadzasz sie?? gdzie?? a taka ciekawska jestem, a co! ;)
          pozdrowionka dla Ciebie i Justy :)
          • Gość: Sandra Re: Coś dla Pań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:43
            W czerwcu juz ;-)
            na ulice Wejhera, blisko plazy ;-)
            Dziewczyny, oczywiscie ze parapetowa Was nie ominie!!! ;-)
            A moze znacie jakas symaptyczna dziewuszke, pracujaca, ktora chce wynajac
            pokoik? Moje mieszkanko jest 2 pokojowe i postanowilam dla czesciowej
            oszczednosci wynajac jeden.
    • posluszny Re: Coś dla Pań... 24.05.04, 21:20
      Widzę, że ktoś próbuje mi zrobić konkurencję. Ciekawe, którego wola kobiety:
      posłusznego, czy bardzo posłusznego.

Posłuszny
      • Gość: katinka a co to?? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 24.05.04, 21:29
        no ja bardzo_poslusznego zdecydowanie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka