ania.md 27.05.04, 11:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20421 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja KLAMIESZ ANIA!! 27.05.04, 12:23 Nieprawda!!! Te tfoje forum nie powinno sie nazywac Cosmo tylko Wycinam- fszystko-co-mi-podejdzie-pot-norzyce. Te amo Ania, ale nie masz dobże pot sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.md bede wycinac 27.05.04, 12:40 wycinam wszystkie smieci i bezsensowne list..ktore nie mozna rozszyfrowac dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md Re: forum-cosmo IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.04, 13:05 pietruszka-daj sobie na luz Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: forum-cosmo 27.05.04, 13:07 he he he jestem wyluzowana i nie jestem pietruszką, acz natką. z jednej strony koleżanka ania.md wypomina nam, jakie to śmieci produkujemy, a z drugiej sama pisze "te forum" albo "heroglify"...no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.md Re: forum-cosmo 27.05.04, 13:10 seler..to nie komentuj. milego dnia(na dzialce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: forum-cosmo IP: *.marymont.pl 27.05.04, 13:23 poco sie tu w ogole oglaszasz z tym beznadziejnym pseudoforum (na ktorym sa 3 watki) jesli nie masz nic do powiedzenia poza krytykowaniem nickow dziewczyn. i radze popracowac nad ortografia bo matury nie zdasz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.md Re: forum-cosmo 27.05.04, 13:27 Gagu-jesli mam liczyc na posty od ciebie to na pewno trzeba bedzie wycinac.o moja ortografie sie nie martw.(o mature tez nie) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja tak czy inaczej Ania 27.05.04, 15:56 Polecam ci jakies napoe z magnesem, bo to bardzo dobże robi na musk, a jak nie to stuj z glowom blisko lodufki, bo w dżwiach lodufki tesz som magnesy, to moze ci na musk pszynajmniej to pomorze :) P.S. Nie gniewaj sie, ale kosmo gersy som ze sobom szczere. Jak to prawdziwe pszyjaciulki. Odpowiedz Link Zgłoś