Dodaj do ulubionych

balsam brazujacy - na twarz

07.11.11, 00:36
hm, wlasnie tak sie zastanawiam czy sobie niezrobie kuku?? ogolnie nie uzywam zadnych kremow drogeryjnych, poza wlasnie balsamami brazujacymi- mam teraz taki z Dove, no i postanowilam sie nim wczoraj posmarowac, a przy okazji - posmarowac tez twarz, zeby nie bylo widac roznicy (brazowe cialo- biala twarz). No i sobie mysle- przeczytalam sklad tego balsamu, jak dla mnie wyglada jak kazdy inny syfiasty krem drogeryjny ktory sprzedaja jako do twarzy. No ale nie wiem, moze sobie zrobie krzywde? przedwczesnie zaczne sie starzec czy cos?
tu lista skladnikow tego balsamu: Tekst linka
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: balsam brazujacy - na twarz 07.11.11, 08:18
      Mnie np gliceryna potwornie zapycha, więc nie używałabym go do twarzy. A na butelce nie ma info czy nadaje się też do buzi?
      • lonely.stoner Re: balsam brazujacy - na twarz 07.11.11, 12:08
        nie uzywam tego balsamu co dzien na twarz, wiec raczej nie zdazy mnie zapchac. Raczej nie ma informacji na temat tego czy twarz mozna smarowac. Dove ma tez linie brazerow do twarzy, ale skoro uzywam ich raz na miesiac albo rzadziej to nie chce kupic bo pewnie zanim zuzyje pol tubki to zdazy sie przeterminowac. Ale teraz zaczelam miec watpliwosci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka