Dodaj do ulubionych

Program pielegnactjny -mikrodermabrazja, kwasy etc

07.11.11, 03:39
Witam, wkotce zaczynam program pielegnacyjny cery po ciazy i wreszcie moge wrocic do roznych zabiegow i silniejszych kremow, licze na opinie doswiadczonych osob - co i jak najlepiej polaczyc ze soba - cera: raczej sucha, lekko wrazliwa (ale np retinoidy toleruje dobrze), minimalne przebarwienia na policzkach (od ciazy) i glowny "problem" - zmarszczki pod oczami i zapobieganie zwiotczeniu, stan cery mam bardzo dobry - zabiegi raczej prewencyjno-odswiezajace.

Mam wykupiona serie 6 zabiego mikrodermabrazji diamentowej i 6 peelingow kwasami, mam zapas kremu tretinoina 0,05%

Jak najlepiej polaczyc te 3 opcje? jak czesto zaplanowac zabiegi? Njpierwo mikro czy piling i ktoymi kwasami - dodam, ze nie chce "oszczedzac" zabiegow wole intensywna kuracje, ktora da efekty
co jeszcze dodac do powyzszej kuracji? Jakis krem/serum?

dzieki z gory za opinie i wskazowki :)
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Program pielegnactjny -mikrodermabrazja, kwas 07.11.11, 12:33
      beesok napisała:

> Mam wykupiona serie 6 zabiego mikrodermabrazji diamentowej i 6 peelingow kwasam
      > i, mam zapas kremu tretinoina 0,05%

Jakie kwasy? U kogo wykonywane?

> Jak najlepiej polaczyc te 3 opcje? jak czesto zaplanowac zabiegi? Njpierwo mikr
      > o czy piling i ktoymi kwasami - dodam, ze nie chce "oszczedzac" zabiegow wole i
      > ntensywna kuracje, ktora da efekty
      > co jeszcze dodac do powyzszej kuracji? Jakis krem/serum?

ile możesz miesięcznie przeznaczyć na pielęgnację?
      • beesok Re: Program pielegnactjny -mikrodermabrazja, kwas 07.11.11, 17:01
        Issey - liczylam na Twoja odpowiedz!! Czy moge Ci wyslam maila na priva ze szczegolami? :)
        dzieki z gory!
        • issey_miyake Re: Program pielegnactjny -mikrodermabrazja, kwas 07.11.11, 18:04
          beesok napisała:

> Issey - liczylam na Twoja odpowiedz!! Czy moge Ci wyslam maila na priva ze szcz
          > egolami? :)
          > dzieki z gory!

tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka