Gość: lilka IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.05.04, 13:19 dziewczyny jak nakladac samoopalacz na twarz zeby nie bylo smug ani przebarwien i jaki samoopalacz wybrac do tego celu dzieki pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odrakontra Re: samoopalacz na twarz IP: *.gl.digi.pl 31.05.04, 23:33 wlasnie posmarowalam sie nowym nabytkiem - l'orealem sublime bronze (face&body) odpowiem najwczesniej za godzine... ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: samoopalacz na twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:37 Ja używam kremu Ziaja "Sopot" i nie mam smug ani przebarwień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: samoopalacz na twarz IP: *.it.volvo.com / *.it.volvo.com 01.06.04, 09:05 Ja odkryłam niedawno samoopalacz do twarzy oriflame. Ma płynną konsystencję (bardzo łatwo się rozsmarowuje) i brązowy kolor, dzięki czemu od razu widzisz czy samoopalacz jest równomiernie nałożony. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: samoopalacz na twarz IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:12 ja tez stawiam na Zjaje krem z serii Sopot-nie pozostawia niedociagniec a skóra buziaka bardzo powoli nabiera naturalnego koloru opalenizny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: samoopalacz na twarz IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 01.06.04, 22:59 a ten krem z ziaji to jest samoopalajacy czy poprostu taki zwykly do twarzy a koloryzuje dzieki za wszystkie opinie ( ja uwielbiam ziaje i chetnie bym skorzystala)pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrakontra Re: samoopalacz na twarz IP: *.gl.digi.pl 01.06.04, 23:42 spiesze doniesc, ze l'oreal sublime bronze w zelu jest bardzo lagodnie przyciemniajacy i jesli uzyje sie malenka ilosc to nie tworzy plam, za to buzia jest tak gladka jak nie wiem co ;))) jedyne miejsce gdzie (jednak!) wygladam jak krowka holenderska to stopy....ale przesadzilam z iloscia. za sopotami (krem, balsam) nie przepadalam, bardzo tluste jak dla mnie, za to cudowny byl zblizony w cenie (do sopotu, nie l'oreala)balsam trwale brazujacy herbe cosmetics (cialo) wiem, ze wypuscil rowniez krem do twarzy, ale zdobyc nie moge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: samoopalacz na twarz IP: *.chello.pl 02.06.04, 00:19 balsam sopot poza ohydnym zapachem jest moim zdaniem fajny, daje ladny trwaly kolor i nie robi smug, wole od herbe natomiast krem daje sliczny zdrowy odcien i jego aplikacja z pewnoscia powiedzie sie nawet osobie, ktora w zyciu nie "barwila" twarzy, ale jest okropnie tlusty, smierdzacy i ZATYKA PORY koszamrnie, juz po jendarozowym uzyciu dla cer bez probloemow, szczegolnie suchych jest jednak moim zdaniem ok. moja kolezanka z cera super sucha uwaza, ze w gole nie wysusza, a wrecz lekko nawilza, co jest ewenementem jak na samoopalacz (dha to dha, podzial na kremy brazujace i samoopalacze jest dla mnie raczej umowny...) Odpowiedz Link Zgłoś