Dodaj do ulubionych

samoopalacz na twarz

IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 30.05.04, 13:19
dziewczyny jak nakladac samoopalacz na twarz zeby nie bylo smug ani
przebarwien i jaki samoopalacz wybrac do tego celu dzieki pa
Obserwuj wątek
    • Gość: odrakontra Re: samoopalacz na twarz IP: *.gl.digi.pl 31.05.04, 23:33
      wlasnie posmarowalam sie nowym nabytkiem - l'orealem sublime bronze (face&body)
      odpowiem najwczesniej za godzine... ;)
      ;)
    • Gość: studentka Re: samoopalacz na twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:37
      Ja używam kremu Ziaja "Sopot" i nie mam smug ani przebarwień.
    • Gość: gosia Re: samoopalacz na twarz IP: *.it.volvo.com / *.it.volvo.com 01.06.04, 09:05
      Ja odkryłam niedawno samoopalacz do twarzy oriflame. Ma płynną konsystencję
      (bardzo łatwo się rozsmarowuje) i brązowy kolor, dzięki czemu od razu widzisz
      czy samoopalacz jest równomiernie nałożony. Polecam.
      • Gość: Ewa Re: samoopalacz na twarz IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:12
        ja tez stawiam na Zjaje krem z serii Sopot-nie pozostawia niedociagniec a
        skóra buziaka bardzo powoli nabiera naturalnego koloru opalenizny
        • Gość: lilka Re: samoopalacz na twarz IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 01.06.04, 22:59
          a ten krem z ziaji to jest samoopalajacy czy poprostu taki zwykly do twarzy a
          koloryzuje dzieki za wszystkie opinie ( ja uwielbiam ziaje i chetnie bym
          skorzystala)pa
    • Gość: odrakontra Re: samoopalacz na twarz IP: *.gl.digi.pl 01.06.04, 23:42
      spiesze doniesc, ze l'oreal sublime bronze w zelu jest bardzo lagodnie
      przyciemniajacy i jesli uzyje sie malenka ilosc to nie tworzy plam, za to buzia
      jest tak gladka jak nie wiem co ;)))
      jedyne miejsce gdzie (jednak!) wygladam jak krowka holenderska to stopy....ale
      przesadzilam z iloscia.
      za sopotami (krem, balsam) nie przepadalam, bardzo tluste jak dla mnie, za to
      cudowny byl zblizony w cenie (do sopotu, nie l'oreala)balsam trwale brazujacy
      herbe cosmetics (cialo) wiem, ze wypuscil rowniez krem do twarzy, ale zdobyc
      nie moge!
      • Gość: dalloway Re: samoopalacz na twarz IP: *.chello.pl 02.06.04, 00:19
        balsam sopot poza ohydnym zapachem jest moim zdaniem fajny, daje ladny trwaly
        kolor i nie robi smug, wole od herbe
        natomiast krem daje sliczny zdrowy odcien i jego aplikacja z pewnoscia
        powiedzie sie nawet osobie, ktora w zyciu nie "barwila" twarzy, ale jest
        okropnie tlusty, smierdzacy i ZATYKA PORY koszamrnie, juz po jendarozowym uzyciu
        dla cer bez probloemow, szczegolnie suchych jest jednak moim zdaniem ok. moja
        kolezanka z cera super sucha uwaza, ze w gole nie wysusza, a wrecz lekko
        nawilza, co jest ewenementem jak na samoopalacz (dha to dha, podzial na kremy
        brazujace i samoopalacze jest dla mnie raczej umowny...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka