Dodaj do ulubionych

woda utleniona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 15:03
zbliza sie lato a ja bym bardzo chciala sie pozbyc wloskow na rekach. duzo
slyszalam o stosowaniu wody utlenionej ale ta 3% to chyba niewiele da sie
zdzialc...a ostatnio na allegro pojawila sie woda wyzszych stezen 6% 9% 12%
za niezbyt wygorowana cene 4,99. czy ktos ma jakies doswiadczenie w
stosowaniu czegos takiego??? sprzedawczyni bardzo chwali podobno jej bardzo
pomoglo...
www.allegro.pl/show_item.php?item=26009791
Obserwuj wątek
    • justy1 Re: woda utleniona 30.05.04, 15:09
      bezpieczniej bedzie kupić gotowy preparat do rozjaśniania włosków na ciele,np.
      sally hansen.
    • Gość: pytajaca Re: woda utleniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 15:12
      no tak ale czy po takich rozjasniaczach pozbede sie wloskow czy tylko jej
      rozjasnie?? bo ta woda podobno powoduje wypalanie sie cebulek wiec pozbylabym
      sie tych wloskow na stale
      • Gość: justy Re: woda utleniona IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 30.05.04, 15:29
        stężoną wodą utlenioną to się poparzysz, a nie usuniesz włosy raz na zawsze
        (chociaż na bliznach włosy nie rosną... ale nie o to Ci przecuież chodzi).
        jesli użyjesz bardziej stężonego roztworu wody utlenionej to włoski się wybielą
        i pokruszą- ale
        a) nie pozbędziesz się ich na stałe, za tydzień odrosną
        b) jest duże ryzyko poparzenia
        c) skóra też się pewnie (przejściowo) odbarwi
        d) ponieważ do jest płyn- najwięcej nałożysz go na skórę a nie na włoski, więc
        jest ryzyko, że sie poparzysz, a włosków nie wybielisz/usuniesz
        • Gość: wiktoria Re: woda utleniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 17:14
          ja jakis czas temu uzywalam 9% wody i tez jestem zadowolona z efektow. woda
          jest w kremie i naklada sie jej naprawde nie wiele. wcale nie parzy skory, moze
          troszke szczypie ale to doslownie chwilke. potem wloski sa jasniutkie i
          naprawde wypadaja. wiele z nich juz nie odrasta...jesli nie macie dostepu do
          sklepow dla fryzjerow bo tylko tam mozna ja dstac, to polecam ta z allegro.
          koszt na pewno wiekszy niez jakbyscie kupowaly same ale nie wiele a ja mialm
          dokladnie taka sama jak na zdjeciu i naprawde ja polecam:)
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: woda utleniona IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 20:59
      Mtślę, że zwykła 2% wystarczy. Parę razy dziennie przetrzec sobie rączki i po
      tygodniu duża zmiana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka