Dodaj do ulubionych

dostałam kissboxa.

30.11.11, 13:19
własnie otworzyłam pierwszego i pewnie ostatniego kissboxa.
w środku był:
lakier do paznokci firmy Mollon(pierwszy raz słyszę)jakis"naturalny"z wyciągiem z bambusa kolor...hmm...powiedzmy,ze pomarańczowy.nie jest to próbka tylko normalnej wielkosci lakier.
peeling Fridge Proffesional w słoiczku próbkowym
krem odżywczy do twarzy Natura Officinalis też w pojemniczku próbkowym
olejek do kąpieli i ciała pomarańcza z grejpfrutem wielkosc powiedzmy ok.15ml
i to wszystko...malutko jak na 25zl zwlaszcza ze dwie rzeczy to próbki takie jak można dostac w sklepie za darmo.porównując z boxami które widzialam na yt to bardzo marnie.
Obserwuj wątek
    • biedrona999 Re: dostałam kissboxa. 30.11.11, 15:14
      a czego sie spodziewalas za 25zl?
      • kasha77 Re: dostałam kissboxa. 30.11.11, 15:29
        biorąc pod uwagę,że to te paczki mają byc formą reklamy dla firm,spodziewalam się czegoś lepszego.
    • magdzie Re: dostałam kissboxa. 30.11.11, 16:45
      ja mam odmienne zdanie.
      Jestem zadowolona z produktów.
      Olejek - idealny np.do pomieszania z ulubionym balsamem do ciała.
      Lakier Mollon - kolor fuksja. Wpasowuje się w moje ubraniowo-urodowe wyobrażenie na te jesien.
      Krem i peeling- ciekawa jestem ich działania.
      Jak na 25 zł - warte ryzyka. Grudniowe pudełko też zamówie. Traktuje to jako formę zabawy i testów. 25 zł to nic w porownaniu z kremami i innymi, na które wydajemy pojedynczo np.ponad 200zl.
      Pozdrawiam
      • kasha77 Re: dostałam kissboxa. 30.11.11, 20:22
        no niestety ja kolor lakieru dostałam tak jak pisałam powiedzmy pomarańczowy,ale bliżej mu do koloru kupy niemowlaka;)więc nijak się nie wpisze w świąteczny makijaż hehe.
        a próbki produktów mogę za darmo dostac w drogeriach.
        • malwina79 kasha 30.11.11, 23:13
          Firma Mollon to taniutka, drogeryjna firma, tylko kiepsko dostępna.
          • kasha77 Re: kasha 01.12.11, 09:01
            coś mi się zdaje,że z tych 25zł większosc poszła na"darmowego"kuriera;)
            • malwina79 Re: kasha 02.12.11, 21:42
              :) sprawdziłam dziś i ten lakier kosztuje ok 9zł (kiedyś te kosmetyki były znacznie tańsze, ale teraz chyba postawili na ostrzejszy marketing i podnieśli ceny).
              Więc już wiesz na co poszło 25zł. Na lakier i kuriera :)
              • coco_angel Re: kasha 05.12.11, 08:58
                a ja jestem podobnego zdania jak Magda, jestem zadowolona, piling mnie powalił, ta próbka jets bardzo wydajna, robilam 3 razy i potrzeba odrobinke, lakier jak lakier, olejek cudny, krem odłożylam, ale zamierzam wykorzystac kupon do Fridge.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka