orgovana 09.06.04, 13:01 Kolezanka na forum napisala ze po drozdzach sie tyje i jest to UDOWODNIONE , dziewczyny co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Drozdze a TYCIE !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 13:25 ja sądzę, że nie należy wierzyć we wszystko, co ktoś napisze. drożdże na cellulit, drożdże na tycie... a wszyscy ślepo podążają... Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: Justa!!! 09.06.04, 13:29 Gość portalu: justa napisał(a): > ja sądzę, że nie należy wierzyć we wszystko, co ktoś napisze. drożdże na > cellulit, drożdże na tycie... a wszyscy ślepo podążają... Justa...zbieram opinie jakbym wierzyla to bym je natychmiast odstawila ;) a forum jest po to zeby podyskutowac co?? apropos drozdzy jak mam wlosy i cere super po drozdzach wiec...pozadam je :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Justa!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 13:42 > zbieram opinie no to właśnie wyraziłam swoją, to była odpowiedź na Twoje: "co Wy na to" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: Justa!!! IP: 62.148.95.* 09.06.04, 13:55 Zdecydowanie NIE. Może byc tylko odwrotnie bo drożdze poprawiaja przemiane materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: FA!!! IP: 62.148.95.* 09.06.04, 14:48 Na bank ! Jem od lat w okresach osłabienia i nigdy nie przytyłam ( choć mam tendencje ) Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: FA!!! 09.06.04, 14:51 To mnie pocieszylas bo ja raczej tez mam tendencje i musze sie pilnowac :( Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Drozdze a TYCIE !!! IP: *.ls.net.pl 09.06.04, 16:40 Ja tylko zauwazylam ze jedynie nie chudne odkad do swojej dlugofalowej diety wlaczylam drozdze ale to moze tez wynikac z innych czynnikow (juz nie przestrzegam tak scisle swej diety jak wtedy zanim zaczelam pic drozdze) Odpowiedz Link Zgłoś