Dodaj do ulubionych

SVR hydracid peel

29.02.12, 18:49
Czy nadaje się do cery naczynkowej ? Moja skóra przyzwyczajona jest do 15 % vitaminy c, triacnealu, effaclearu. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: SVR hydracid peel 29.02.12, 19:33
      mamaiggiego napisała:

> Czy nadaje się do cery naczynkowej ?
      wg mojej pani dr.nie.Zdiagnozowała u mnie cere naczynkowa i powiedziała,żebym odstawiła ten peeling i nastawiała się raczej na peelingi gabinetowe,wtedy na naczynka położy kwas inaczej niż na reszte twarzy.
      • issey_miyake Re: SVR hydracid peel 29.02.12, 19:38
        black_magic_women napisała:

> wg mojej pani dr.nie.Zdiagnozowała u mnie cere naczynkowa i powiedziała,żebym o
        > dstawiła ten peeling i nastawiała się raczej na peelingi gabinetowe,wtedy na na
        > czynka położy kwas inaczej niż na reszte twarzy.

Jest dość agresywny. Więc może być przeciwwskazaniem do skóry naczyniowej. Ale czy Black masz się nastawiać tylko na peelingi gabinetowe - nie do końca. Jest dużo produktów bezpiecznych dla takiej skóry, z zakresu tych domowych :). Jest kilka kwasów gabinetowych które można kłaść na całość i naczynka.
        • mamaiggiego Re: SVR hydracid peel 29.02.12, 19:46
          Dziękuje bardzo :)
        • black_magic_women Re: SVR hydracid peel 01.03.12, 10:03
          issey_miyake napisała:

>. Ale
          > czy Black masz się nastawiać tylko na peelingi gabinetowe - nie do końca. Jest
          > dużo produktów bezpiecznych dla takiej skóry, z zakresu tych domowych :).

Ooo,bo ja myślałam sobie tak: zrobie pare zabiegów w gabinecie(po 150,czy 200zł jeden),ale potem żeby nie zbankrutować chciałabym kupić coś do domu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka