mamaiggiego 29.02.12, 18:49 Czy nadaje się do cery naczynkowej ? Moja skóra przyzwyczajona jest do 15 % vitaminy c, triacnealu, effaclearu. Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: SVR hydracid peel 29.02.12, 19:33 mamaiggiego napisała: > Czy nadaje się do cery naczynkowej ? wg mojej pani dr.nie.Zdiagnozowała u mnie cere naczynkowa i powiedziała,żebym odstawiła ten peeling i nastawiała się raczej na peelingi gabinetowe,wtedy na naczynka położy kwas inaczej niż na reszte twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: SVR hydracid peel 29.02.12, 19:38 black_magic_women napisała: > wg mojej pani dr.nie.Zdiagnozowała u mnie cere naczynkowa i powiedziała,żebym o > dstawiła ten peeling i nastawiała się raczej na peelingi gabinetowe,wtedy na na > czynka położy kwas inaczej niż na reszte twarzy. Jest dość agresywny. Więc może być przeciwwskazaniem do skóry naczyniowej. Ale czy Black masz się nastawiać tylko na peelingi gabinetowe - nie do końca. Jest dużo produktów bezpiecznych dla takiej skóry, z zakresu tych domowych :). Jest kilka kwasów gabinetowych które można kłaść na całość i naczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: SVR hydracid peel 01.03.12, 10:03 issey_miyake napisała: >. Ale > czy Black masz się nastawiać tylko na peelingi gabinetowe - nie do końca. Jest > dużo produktów bezpiecznych dla takiej skóry, z zakresu tych domowych :). Ooo,bo ja myślałam sobie tak: zrobie pare zabiegów w gabinecie(po 150,czy 200zł jeden),ale potem żeby nie zbankrutować chciałabym kupić coś do domu... Odpowiedz Link Zgłoś