Gość: Pati IP: *.uz.zgora.pl 13.06.04, 13:18 mam pytanko, czy znacie jakis dobry preparat na rozstepy które juz sa:( i wygladaja fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida Re: koszmarne rozstepy IP: *.4web.pl 13.06.04, 19:46 całkiem niezly jest norel.niewiele sie zmienia ale troche bledna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: koszmarne rozstepy IP: *.w3cache.pl / *.pl 13.06.04, 22:12 Ponoć rewelacyjny jest krem firmy Mustela( dla kobiet w ciąży i nie tylko) "na rozstępy i blizny"-spłyca i zmniejsza rozstępy, ja nie stosowałam, bo narazie nie potrzebowałam, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii na jego temat! Zniechęca tylko za 200ml kremu trzeba zapłacić około 90-100 zł(zależnie od apteki), ale ja bym zaryzykowała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: koszmarne rozstepy IP: *.w3cache.pl / *.pl 13.06.04, 22:13 Ponoć rewelacyjny jest krem firmy Mustela( dla kobiet w ciąży i nie tylko) "na rozstępy i blizny"-spłyca i zmniejsza rozstępy, ja nie stosowałam, bo narazie nie potrzebowałam, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii na jego temat! Zniechęca tylko cena za 200ml kremu trzeba zapłacić około 90-100 zł(zależnie od apteki), ale ja bym zaryzykowała!!! Odpowiedz Link Zgłoś