Dodaj do ulubionych

wymiana...

28.03.12, 09:08
mam dwa tusze firmy Rimmel(ten najnowszy z podwójną szczoteczką), jest ktoś chętny? najchętniej zamieniłabym się na tusz Maybelline,albo coś może E.L.F....w razie co piszcie na miala gazetowego:)
Obserwuj wątek
    • 5izabela20 Re: wymiana... 29.03.12, 19:31
      Witam, pewnie, że chciałabym się wymienić! Mam tusz Maybelline 1 raz użyty, bo jestem na niego uczulona. B fajnie pogrubia i podkręca, żałuję, ale muszę się pozbyć...
      • kasha77 Re: wymiana... 03.04.12, 12:53
        napisz mi na maila kasha77@gazeta.pl adres to ci wyślę:) sorry,że tak późno odpisuje ale nie zauwazyłam,że odpisałas:)
    • kasha77 Re: wymiana... 04.04.12, 08:57
      nic do mnie nie doszło:(spróbuj jeszcze raz.
      • black_magic_women Re: wymiana...Dior korektor 04.04.12, 10:57
        A ja bym wymieniła nowiutki korektor Diora wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=35511 na jakiś niepomarańczowy/nieceglasty bronzer(dla blondynki). marta.air@hotmail.com
        • anachoresis Re: wymiana...Dior korektor 04.04.12, 12:32
          Ja mam z Lancastera...nie podszedł mi niestety :( tylko nie wiem czy potrzebujesz do twarzy czy do całego ciała; masz ochote skrobnij na anachoresis11@o2.pl
          • black_magic_women Re: wymiana...Dior korektor 05.04.12, 11:37
            anachoresis napisała:

> Ja mam z Lancastera...nie podszedł mi niestety :( tylko nie wiem czy potrzebuje
            > sz do twarzy czy do całego ciała; masz ochote skrobnij na anachoresis11@o2.pl

napisałam:)Mam tylko nadzieję,że nie wrzuci mnie do spamu;)
    • molpson Re: wymiana... 04.04.12, 15:27
      fajny pomysl z ta wymianka ;)
      ja mam do zaoferowania: róż Bourjois 34 (Rose D'Or) uzyty raz (kupilam zly odcien)
      korektor na naczynka (zielony) Delia (uzyty 2 razy), nie sluzy mi jakos...
      bronzer (01) z Essence - uzyty 2 razy, niestety nie dla mnie...
      jesli ktos ma cos fajnego do zaproponowania to prosze o kontakt na: criterson@gmail.com
      chetnie wymienia na jakis inny roz, cienie, czy co tam macie ciekawego ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka