Gość: Aneta IP: *.ryder.krakow.pl 22.06.04, 10:59 Kilka lat temu był w sprzedaży fajny krem o nazwie Słoneczny pył, firmy Idea. Może wiecie czy jeszcze można go kupić, jeśli tak - to gdzie? Ja jestem z Warszawy. Dzięki za ewentualną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: słoneczny pył firmy Idea 22.06.04, 11:45 o rany... to jest chyba to czego bezskutecznie szukalam tylko nazwy firmy sobie nie moglam przypomniec... ja z kolei widzialam kiedys "na znajomej" ksiezycowy blask... c u d o!!! i tez chetnie sie dowiem gdzie mozna w Wawie cos takiego kupic Tymczasem, "z braku laku" :) polecam Ci puder Vipery delikatnie brazujacy z drobinkami - efekt podobny - jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: słoneczny pył firmy Idea IP: *.ryder.krakow.pl 23.06.04, 13:36 hej dc22, cieszę się , że nie jestem osamotniona w poszukiwaniach, jak coś będę wiedziała, dam Ci znać. Viperki też używam akurat w zastępstwie :) a do ciała nowego Dove z drobinkami, błyszczy ślicznie, ale tamten pył był przecudny. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ann_mart Re: słoneczny pył firmy Idea 23.06.04, 13:45 Tego chyba już nie robią, mają coś podobnego i innej nazwie, ale nie próbowałam więc nie wiem czy to rzeczywiści ekwiwalent. Zawsze możesz do nich napisać. www.idea25.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś