Gość: kaśka IP: *.net.autocom.pl 24.06.04, 13:49 Jak mniej więcej pachnie?Świezo, cytrusowo, owocowo, ciężko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ags2 Re: Giorgio Beverly Hills IP: 217.17.32.* 24.06.04, 14:40 a gdzie spotkalas te perfumy. mialam je dosyc dawno i nie moge nigdzie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Giorgio Beverly Hills IP: *.net.autocom.pl 24.06.04, 16:17 No właśnie nie spotkałam,ale mogę spotkać za granicą, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ags2 Re: Giorgio Beverly Hills IP: 217.17.32.* 25.06.04, 09:04 uwielbiam Ocean Dream. Jest piekny, lekki na lato. Ale w Polsce nie mam szans go kupic. Mialam przyjemnosc go posiadac ale to bylo jakies 5 lat temu. Pozniej znikl mi z oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Giorgio Beverly Hills 24.06.04, 17:13 Ta firma ma kilka zapachów. Jeśli chodzi o klasyczny Giorgio w zółtym pudełku to jest strasznie mocny,odurzajacy, słodki, cieżki w stylu lat 80. Bliski Escady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Giorgio Beverly Hills IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 20:04 A ja poleciłabym OceanDream od Gorgio Beverly Hills :) jeśli szukasz lekkiego zapachu pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Giorgio Beverly Hills 24.06.04, 20:17 Ten żółty ujest wyklęty za granicą, bo swojego czasu wszystkie baby go nosiły. Mnie się podoba, aczkolwiek jest faktycznie mocny jak diabli... Tu masz linka do wszystkich zapachów Giorgio: www.perfumeemporium.com/searchdesigner.cfm?productsearch=&searchdesigners=Giorgio+Beverly+Hills Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Giorgio Beverly Hills 24.06.04, 21:13 charade napisała: > Ten żółty ujest wyklęty za granicą, bo swojego czasu wszystkie baby go nosiły. A wiecie dlaczego? Te perfumy jako pierwsze wypromowano w piśmie za pomocą nasączonego zapachem paska . Było to w Vogue chyba w 1981 roku i od tego czasu jest to popularna forma promocji zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Giorgio Beverly Hills 24.06.04, 22:22 Dlatego teraz większość kobiet w Polsce nosi Coco Mademoiselle, przez ten pasek w Twoim Stylu. To samo z Sensi. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Giorgio Beverly Hills 24.06.04, 22:49 Właśnie, właśnie. Kiedy lansowano w ten sposób EDT Coco Mademoiselle w Twoim Stylu już wiedziałam ze to stanie się zapach ulicy.I Pleasures to chyba pierwszy w Polsce zapach lansowny w ten sposób i Jungle . Kilka lat temu była nawet próbka w piśmie Miracle i Emporio i tez szał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Giorgio Beverly Hills IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 25.06.04, 09:20 Na allegro jest kilka aukcji tego gostka.Oczywiscie nie wiem jak z oryginalnoscia,ale sa glownie probki,wiec jest nadzieja,ze prawdziwe. www.allegro.pl/show_item.php?item=27244184 www.allegro.pl/show_item.php?item=27244178 www.allegro.pl/show_item.php?item=27157456 www.allegro.pl/show_item.php?item=27217867 www.allegro.pl/show_item.php?item=27356773 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Giorgio Beverly Hills IP: *.net.autocom.pl 25.06.04, 12:02 No właśnie, gdzieś czytałam że w niektórych sklepach w USA jest/był napis No Giorgio. Dlatego zapytałam. Lubię zapachy typu 5th Avenue, Envy, Champs Ellysses,L[eau DIssey Miyake, Pamplelune, Simply. Nie podoba mi się Davidoff a reszta orientalna i dusząca kompletnie nie. A to Ocean, to w jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
fiorika Re: Giorgio Beverly Hills 25.06.04, 13:48 Ocean Dream jest takim dosc lekkim zapachem ale za slodka nuta. Nie znam zapachu do ktorego mozna by go porownac. Naprawde jest swietny i niepowtarzalny. Jak mozna go bylo dostac w Polsce to go uzywalam. Ale niestety znikl z oczu. Nawet za granica ciezko go dostac. Szczerze go polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś