Dodaj do ulubionych

TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW

24.06.04, 20:24
Chcialabym zasiegnac opinii na temat trwalego prostowania wlosow w salonie
fryzjerskim.Czy bardzo niszczy taki zabieg wlosy?Jak dlugo utrzymuje sie
efekt prostych wlosow?ja osobiscie mam naturalnie krecone wlosy,i zastanawiam
sie czy wogole jest sens taki zabieg przeprowadzac.Jak to wogole wyglada i
czy ktoras z Was poddala sie temu i jest zadowolona badz nie?.dziekuje za
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • oksana.zarewicz Re: TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW 28.06.04, 21:38
      Witam
      Osobiście nie mam doświadczenia z tego typu zabiegami. Ja też mam naturalnie
      kręcone włosy i jestem z nich bardzo zadowolona daltego radzę ci nie pozbywać
      się swego naturalnego uroku.
      Pozdrawiam
      Oksana
    • baska333 Re: TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW 24.09.04, 12:20
      witaj.ja robilam sobie taka trwala i musze przyznac teraz ze tego zaluje.taka
      trwala powinna byc robiona na naturalnych wlosach.po pierwszym myciu wlosy
      powrocily do swojego poprzedniego stanu.taki zabieg kosztuje 90zl.nie jest to
      bardzo trudny zabieg bo naklada sie na mokre wlosy plyn i czeka 15minut.moze
      zapytaj sie i hurtowni gdzie zaopatruja sie fryzjerzy o taki plyn.kosztuje
      40zl.powodzenia!
    • ans77 Re: TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW 24.09.04, 16:05
      W salonach Loreala jest taki zabieg, nazywa sie X-Tenso, kosztuje ok 200 zl.
      Kolezanka robila i efekt powalajacy! Goraco polecam. Kazdy zabieg chemiczny
      troche niszczy wlosy, trzeba sie z tym liczyc, ale przy odpowiedniej
      pielegnacji nie powiino byc zadnych problemow.
      • jsolt Re: TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW 05.10.04, 12:38
        ans77 napisała:

> W salonach Loreala jest taki zabieg, nazywa sie X-Tenso, kosztuje ok 200 zl.
        > Kolezanka robila i efekt powalajacy! Goraco polecam. Kazdy zabieg chemiczny
        > troche niszczy wlosy, trzeba sie z tym liczyc, ale przy odpowiedniej
        > pielegnacji nie powiino byc zadnych problemow.

niestety to nie jest prawda, że "trochę niszczy włosy" - taki zabieg, w
        zależności od włosów, może je po prostu spalić. Koleżance dosłownie odpadła
        cała dolna warstwa włosów po tym właśnie zabiegu.
        Efekt jest super X-tenso, ale tylko na chwilę, w zależności od tego, jak szybko
        rosną włosy - przecież proste nie zaczną ci odrastać, tylko takie jak były, i
        już po efekcie! Jeśli więc ktoś ma 200 stówy co dwa miesiące na prostowanie,
        plus co najmniej dwa razy tyle na odżywki (Kerastase, odnowy biologiczne itp.,
        inne nie pomogą) + nie boi się ryzyka, to polecam. W przeciwnym wypadku daj
        sobie spokój.
    • menka4 Re: TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW 10.10.04, 09:52
      magda18 napisała:

> Chcialabym zasiegnac opinii na temat trwalego prostowania wlosow w salonie
      > fryzjerskim.Czy bardzo niszczy taki zabieg wlosy?Jak dlugo utrzymuje sie
      > efekt prostych wlosow?ja osobiscie mam naturalnie krecone wlosy,i zastanawiam
      > sie czy wogole jest sens taki zabieg przeprowadzac.Jak to wogole wyglada i
      > czy ktoras z Was poddala sie temu i jest zadowolona badz nie?.dziekuje za
      > odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka