Dodaj do ulubionych

Balsamy antydepilacyjne

27.06.04, 19:32
Witam,
Ostatnio pare firm wypuscilo na rynek balsamy ktore utrudniaja odrastanie wloskow na nogach. Zastanawiam sie jak to dziala i czy jest to zdrowe, bo moze przy okazji "spowalniania" wloskow robia jeszcze jakas krzywde skorze? Ktos cos wie?
Obserwuj wątek
    • cafe_justysia Re: Balsamy antydepilacyjne 27.06.04, 22:13
      Ja kupiłam sobie taki balsam z St. Ives, ma zacząć działać po 8 tygodniach i ma
      zmniejszyć potrzebę depilacji o 35%.Na razie czekam bo mam go od 2 tyg. ale mam
      nadzieję,że będzie dobry(kupuję sobie niedługo depilator to wtedy zobaczymy ajk
      to coś działa....)Pozdro!
      • Gość: catherrine Re: Balsamy antydepilacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:22
        u mnie srednio- a stosuje juz 7 tygodni- co prawda mam wspaniala skore, po
        depilacji nie jest juz podrazniona. te wloski tez sa jakby ciensze ale i tak
        odrastaja szybko, musze poprawiac co 3 dni- inna sprawa, ze choruje na
        hirsutyzm, wiec moze to dlatego, a u kogos zdrowego beda lepsze efkety :)
    • Gość: mama Re: Balsamy antydepilacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:56
      uzywam Avonu. Spowalnia, ale jestem z niego zadowolaona też dlatego, że działa
      dobrze na moją skóre,nawilża, nie jest tłusty (dobrze sie wchłania) delikatnie
      pachnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka