IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:03
Niedawno przypadkowo zauważyłam u mojej 13,5 letniej córki całkowicie wygolone bikini.Czy Wasze córki lub młodsze siostry też to robią?Czy mam jakoś zareagować i sprzeciwić się, czy jest to normalna praktyka u nastolatek i dać sobie spokój,bo i tak to nic nie da?Zaznaczam,że nie jestem przeciwniczką depilacji intymnej,ale czy nie jest to trochę za wcześnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: bikini IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 30.06.04, 15:36
      Z listu wynika, że pani jest już dorosłą kobietą skoro córka ma 13 lat.
      Osobiście uważam, że nie należy jej nic zabraniać. Może z nią pani o tym po
      prostu porozmawiać-tak będzie najlepiej. Ja mam 18 lat, rozmawiam z mamą na
      wszystkie tematy. Warto by w pani i córki prypadku było podobnie (oczywiście
      jeżeli tak nie jest). To naprawde pomaga w poźniejszym etapie życia gdy w grę
      wchodzą inne dużo poważniejsze sprawy. POZRDAWIAM
    • Gość: madziunia Re: bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:09
      jezeli Pani córka chce depilować bikini to Pani sprzeciwy i tak nic nie
      pomogą.proponuje porozmawiać z nią i powiedzieć że w jej wieku nie jest to
      poprostu konieczne.ma dopiero 13 lat i jeszcze w swoim życiu zdąży się
      nadepilować,bo niestey im wcześniej zacznie tym gorzej dla niej(będzie musiała
      robić to cały czas).ja mam 18 lat i dopiero od ok 2 lat depiluje
      bikini,natomiast bardzo wcześnie zaczęłam golić nogi choć nie było to konieczne
      i żałuje że nie poradziłam sie mamy bo wtedy oszczędziłabym sobie paru lat
      męczarni z niechcianymi włosami.życzę owocnej rozmowy i pozdrawiam
      • oldbay Re: bikini 30.06.04, 21:31

Ja też żałuję, że nie posłuchałam mamy :) Niestety, tak to już jest...
        -
        Oldbay
        • Gość: czeko Re: bikini IP: *.net 30.06.04, 23:01
          Tak, to jest normalna praktyka. Nie, nie powinnas sie temu sprzeciwiac. W koncu
          to jej bikini...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka