Dodaj do ulubionych

Revitalash

23.08.12, 18:42
Kobietki,
czy któraś kupiła tą odżywkę do rzęs? Jak ją oceniacie, czy jest warta 350 zł i jaki jest efekt? Proszę o poradę ;)
Obserwuj wątek
    • nessie-jp Re: Revitalash 23.08.12, 19:00
      Jeśli faktycznie zawiera bimatoprost (lek na jaskrę), to na pewno jest skuteczna
      • lady.godiva Re: Revitalash 23.08.12, 19:52
        Były już tu wątki o tej odżywce, poszukaj sobie.
        • morwa23 Re: Revitalash 23.08.12, 21:49
          działa jak najbardziej , trzeba tylko być baaaardzo obowiązkowym w nakładaniu jej codzień przez trzy miesiące , ale w moim przypadku był jeden minus : powieki są bardzo podrażnione , bardzo czerwone jakby pomalowane burakami a potem zmyte ( ktoś kto obierał buraki wie jak wygląda taka skóra) , ale i tak warto rzęsy są dłuuuuuuuugie
          pozdr
          • kbjsht Re: Revitalash 23.08.12, 22:31
            okej, dzieki za odpowiedzi ;)
            • aurinko5 Re: Revitalash 23.08.12, 23:18
              Ja mam naturalnie długie rzęsy, ale dostałam odżywke gratis, więc z ciekawosci spróbowałam. Aplikowałam co 2, czasami 3 dni. Po 2 miesiącach...wow. Rzęs już nie maluje, bo po malowaniu sięgają prawie do brwi.
              Revitalash widziałam tylko w cenie 250 zl. W 3 róznych salonach.
              • kbjsht odżywkę GRATIS? 24.08.12, 00:31
                gdzie dają takie GRATISY? :D
                • aurinko5 Re: odżywkę GRATIS? 25.08.12, 00:58
                  kbjsht napisała:

> gdzie dają takie GRATISY? :D

W jednym z warszawskich salonów. Poprostu dbają o swoich zaprzyjaźnionych, stałych klientów. Też się bardzo zdziwiłam.
                  • kbjsht Re: odżywkę GRATIS? 25.08.12, 17:22
                    jakbyś chciała odsprzedać ten wspaniały gratis jak znowu dostaniesz, to ja z chęcią.. :D
              • vivalive Re: Revitalash 01.10.12, 21:56
                Jesli revitalash jest z wiarygodnego zrodla, to zapewniam, ze dziala. Jestem chodzaca reklama i wszystkie moje kolezanki juz sie smaruja tym cudownym srodkiem. Na poczatku oczy moga byc podraznione, ale i na to jest sposob w postaci kropli do oczu.
    • bieganiemagdy Re: Revitalash 27.08.12, 22:36
      czy ktoś mógłby wkleić skład INCI?
      • mmsgallery Re: Revitalash 01.10.12, 20:57
        Mam skład:
        Skład odżywki do rzęs Revitalash.
        Składniki (wg INCI): Water/Aqua, Sodium Chloride, Chlorphensin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Disodium Phosphate, Citric Acid, Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide, Phantenol.
    • mojestylio Re: Revitalash 04.10.12, 11:31
      Jest warta tych pieniędzy. Dużo osób ją chwali.
    • keti3 Re: Revitalash 04.10.12, 12:16
      Rzesy jak marzenie, jestem w szoku. Kupiłam ją za 250 zł u kosmetyczki.
    • mocno.zdziwiona Re: Revitalash 04.10.12, 12:28
      A ja się nie podpiszę pod zachwytami. Używam karnie od 2 miesięcy i efekty mizerne. Swoje rzęsy mam beznadziejne, teraz są delikatnie gęstsze i może o 0,1 mm dłuższe, ale podrażnia mi oczy - są przekrwione, szczypią. Uważam, że nie jest warta swojej ceny. Oglądałam program w TV gdzie porównywali takie odżywki i wg pomiarów Revitalash wydłuża rzęsy przez 3 miesiące o 0,4 mm (cztery dziesiąte milimetra). Mnie to za taką cenę nie zadowala.
      • konewka410 Re: Revitalash 24.09.13, 16:26
        u mnie podobnie. Faktycznie kondycja rzęs wyraźnie się poprawiła po Revitalash, ale strasznie mi podrażniało oczy i wiecznie wyglądałam jakbym popłakiwała;) Używałam odżywki przez prawie 3 miesiące, bo miałam nadzieję na ten cud efekt;) szkoda mi też było zmarnowac opakowania i myślałam, że moje oczy się przyzwyczają, ale wyglądałam niezdrowo, wiec efekt był słaby. Teraz manicurzystka poleciła mi Indigo Lashes i po tym jak wyraźnie ich kondycja poprawiła się po Revitalash, to teraz, po Indigo faktycznie są wyraźnie meega dłuższe i jestem strasznie zadowolona:) Moja dentystka powiedziała mi wczoraj, że mam rzęsy jak firanki;) IL używam już prawie czwarty miesiąc i nic mnie nie podrażnia - na początku bałam się, że nie będzie działało, ale podobno ma po prostu całkiem inny skład. Ja ją uwielbiam!:))) Revitalash podobno tez daje takie super efekty, tylko niektórych mocno podrażnia i wtedy szkoda nie zużyć opakowania. Wszystkie te odzywki nie są najtańsze:/
      • magma006 Re: Revitalash 05.06.14, 13:23
        Pragnę tylko przypomnieć, że revitalash to sztucznie wytworzony produkt, wzbogacony kilkoma witaminami i nic więcej. Mało tego, w swoim składzie ma kilka bardzo dziwnych rzeczy :/
        Trifluorometvlo dechloro Ethylprostenolamide hormon używany przy leczeniu jaskry :/
        chlorfenezyny środek zwiotczający mięśnie :/
        guma celulozowa :/ chlorek sodu ;/
    • czerwien35 Re: Revitalash 05.10.12, 16:31
      Kup sobie tą odżywkę, bo warto. Różnica jest diametralna. Nie wiem co prawda co po odstawieniu, ale póki co cieszę się pięknym spojrzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka