Dodaj do ulubionych

Bandi czy Sesderma

31.08.12, 22:09
Witam
będę wdzięczna za odpowiedź, jak się mają do siebie te dwa kremy- Bandi Professional Line, AHA+PHA i SesDerma - Mandelac Moisturizing Gel - Żel nawilżający 5% kwasu migdałowego? Tego drugiego używałam dwukrotnie w sezonie letnim na noc (późna jesienią i zimą używałam Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10% AHA ) Teraz kończę Mandelac i nie wiem czy a) kupić kolejny b) zmienić na Bandi c) przejść już na Neosrtratę. (41 lat, cera tłusta/mieszana, rozszerzone pory, bez wyprysków).
Kolejne pytanie- antyoksydant na rano. Miałam SesDerma - C-Vit Revitalizing Facial Lotion, Mene & Moy - Stand By C Cream 5% Vit.C, Mene & Moy - Facial C Lotion 20% Vit.C , Flavo-C 8%. Czy wrócić do któregoś (w sumie każdy mi odpowiadał:) czy coś nowego- co?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Bandi czy Sesderma 04.09.12, 21:24
      murbanczyk napisała:

> Witam
      > będę wdzięczna za odpowiedź, jak się mają do siebie te dwa kremy- Bandi Profess
      > ional Line, AHA+PHA i SesDerma - Mandelac Moisturizing Gel - Żel nawilżający 5%
      > kwasu migdałowego? Tego drugiego używałam dwukrotnie w sezonie letnim na noc (
      > późna jesienią i zimą używałam Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10% AHA ) Teraz
      > kończę Mandelac i nie wiem czy a) kupić kolejny b) zmienić na Bandi c) przejść
      > już na Neosrtratę. (41 lat, cera tłusta/mieszana, rozszerzone pory, bez wyprys
      > ków).

Przejść na Neostratę z linii AHA lub retinoidy zewnętrzne.

> Kolejne pytanie- antyoksydant na rano. Miałam SesDerma - C-Vit Revitalizing Fac
      > ial Lotion, Mene & Moy - Stand By C Cream 5% Vit.C, Mene & Moy - Facial C Lotio
      > n 20% Vit.C , Flavo-C 8%. Czy wrócić do któregoś (w sumie każdy mi odpowiadał:)
      > czy coś nowego- co?

do pierwszego już nie wrócisz, bo go nie produkują, ale możesz sobie pozwolić np. na 30% Cell Fusion C V.I.A Method
      • murbanczyk Re: Bandi czy Sesderma 05.09.12, 19:33
        Dzięki Issey.
        A z retinoidów co na przykład?
    • natkajezewska Re: Bandi czy Sesderma 06.09.12, 13:04
      Ja miałam śliczną cerę po Bandi, no ale na każdego róznie działa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka