15.09.12, 15:30
polecamy, czy odradzamy? nie przepadam za obsługą lokówki, a czasami mam ochotę na odmianę w takiej postaci ;)
Obserwuj wątek
    • kobiecina30 Re: termoloki 15.09.12, 16:28
      polecam, aczkolwiek zależy tez jak dlugie masz włosy na tak długich jak na zdj osiągniesz bardziej efekt fal, na włosach półdługich wychodzą super loki, ja kupiłam termoloki około dwóch lat temu na początku używałam ich bardzo często teraz kiedy włosy są już długie używam ich czasami właśnie dla efektu fal, na pewno nie niszczą włosów tak jak lokówka, ja mam tylko problem z utrwalaniem fryzur, bo nie lubię efektu kasku po dużej ilości lakieru.
      • kbjsht włosy mam dłuuugie 15.09.12, 16:40
        do linii wcięcia w talii gdzieś ;)
        • kobiecina30 Re: włosy mam dłuuugie 15.09.12, 16:43
          no to faktycznie długie:) nie wiem zatem czy termoloki u Ciebie zdadzą egzamin, być może sa już na rynku takie przeznaczone do bardzo długich, moje są za łopatki ale dość cienkie wiec nakręcenie ich na wałki nie jest trudne, ale obawiam sie że ty możesz mieć z tym problem..
    • lady.godiva Re: termoloki 15.09.12, 18:57
      Raz miałam takie cudo na głowie- koleżanka mi zrobiła fryz na imprezę. Zrobiłam wtedy furorę! Polecam ;)
    • lonely.stoner Re: termoloki 15.09.12, 20:57
      hm, takie loki mozna tez zrobic prostownica- tylko nie na co dzien, bo to dosc nie zdrowe dla wlosa. Poszukaj tutorial na youtubie :)
      • kbjsht Re: termoloki 15.09.12, 21:22
        wiem, wiem, robię :) tylko że prostownicą się jednak trochę schodzi, bo sporo włosów mam. a tak to bym zawinęła, w międzyczasie zrobiła co innego i rozwinęła, spryskała lakierem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka