anula36 02.07.04, 09:57 Tyle sie dobrego naczytalam na tym forum o takim pedicure ze nabralam ochoty. Nie wiecie gdzie szukac takiego gabinetu w Kraku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 02.07.04, 12:41 mnie też by to interesowało, ale zależy mi na 100% gwarancji higieny i bezpieczenstwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Pedicure frezarka w Krakowie. 02.07.04, 13:54 tego sie wlasnie balam w klasycznym pedicure-mozliwosci zaciecia i braku higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:09 Polecam gabinet Dermiss w starym budynku koło CH Zakopianka, frezarka jest, panna sympatyczna, warunki higieniczne ok. Ostatnio zapłaciłam 45 zł bez malowania, ale stópki cud miód. Chodzę tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 02.07.04, 14:25 rozumiem, ze frezarka ma takie tarcze, ktore poleruja - szlifuja skore, tak?:) no to chyba tez musza byc jakos dezynfekowane, lub nie, wlasnie tego lub nie sie obawiam- pomijajac grzybice, to obecnie strasza żółtaczkami :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:45 Ale tarczą nie sposób zaciąć, wydaje mi się. Tym bardziej że wymoczenie wcześniej nóg zmiękcza skórę. Ta której jest za dużo bielej pod wpływem wilgoci i widać co się ściera. Poza tym w Dermissie, pani smaruje stopy jakimś tłustym kremem i dopiero ściera. Na sucho chyba by się skóra zbyt rozgrzała, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. dermiss IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:40 a w tym gabinbecie nakłada sie jednorazowe tarcze na frezarkę? i cena- 45 zł -co obejmuje? z góry dzieki za odpowiedż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dermiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:08 Tego nie wiem. Napisz do nich maila i spytaj. A w cenie jest szlifowanie, obcięcie paznokci, skórek, piłowanie, pokrywanie skórek jakimś preparatem. Bez lakieru. www.dermiss.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 10:57 taki pedicure polecam tylko na Włóczków (obok hotelu Novotel/Ibis). studio XXI. dziewczyny kompetentne, pełna higiena, po prostu nowe studio i do tego luksus i najnowszy sprzęt. usuwają też odciski, zakładają klamry korygujące na wrastające paznokcie itd. a na frezarkę zakłada się jednorazowe nakładki do szlifowania zrogowaceń tak że nie ma możliwości zarażenia się ani zacięcia. dlatego jest to jedyna metoda dla cukrzyków aha tel 2940440 pedicure kosmetyczny 48pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.07.04, 19:42 czy 48 zł za pedicure kosmetyczny obejmuje zabieg wykonywany frezarką + lakier ? czy moze pod tym hasłem nelzey rozumieć cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.tele2.pl 05.07.04, 12:19 cały zabieg ale bez lakieru Odpowiedz Link Zgłoś