Dodaj do ulubionych

Pedicure frezarka w Krakowie.

02.07.04, 09:57
Tyle sie dobrego naczytalam na tym forum o takim pedicure ze nabralam ochoty.
Nie wiecie gdzie szukac takiego gabinetu w Kraku?
Obserwuj wątek
    • Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 02.07.04, 12:41
      mnie też by to interesowało, ale zależy mi na 100% gwarancji higieny i
      bezpieczenstwa!!
      • anula36 Re: Pedicure frezarka w Krakowie. 02.07.04, 13:54
        tego sie wlasnie balam w klasycznym pedicure-mozliwosci zaciecia i braku
        higieny.
    • Gość: Marta Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:09
      Polecam gabinet Dermiss w starym budynku koło CH Zakopianka, frezarka jest,
      panna sympatyczna, warunki higieniczne ok. Ostatnio zapłaciłam 45 zł bez
      malowania, ale stópki cud miód. Chodzę tylko tam.
      • Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 02.07.04, 14:25
        rozumiem, ze frezarka ma takie tarcze, ktore poleruja - szlifuja skore, tak?:)
        no to chyba tez musza byc jakos dezynfekowane, lub nie, wlasnie tego lub nie
        sie obawiam- pomijajac grzybice, to obecnie strasza żółtaczkami :[
        • Gość: triss up n/t IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 03.07.04, 17:26
        • Gość: marta Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:45
          Ale tarczą nie sposób zaciąć, wydaje mi się. Tym bardziej że wymoczenie
          wcześniej nóg zmiękcza skórę. Ta której jest za dużo bielej pod wpływem wilgoci
          i widać co się ściera. Poza tym w Dermissie, pani smaruje stopy jakimś tłustym
          kremem i dopiero ściera. Na sucho chyba by się skóra zbyt rozgrzała,
          • Gość: b. dermiss IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:40
            a w tym gabinbecie nakłada sie jednorazowe tarcze na frezarkę?
            i cena- 45 zł -co obejmuje?
            z góry dzieki za odpowiedż :)
            • Gość: marta Re: dermiss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:08
              Tego nie wiem. Napisz do nich maila i spytaj. A w cenie jest szlifowanie,
              obcięcie paznokci, skórek, piłowanie, pokrywanie skórek jakimś preparatem. Bez
              lakieru.
              www.dermiss.pl
    • Gość: Rysia Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 10:57
      taki pedicure polecam tylko na Włóczków (obok hotelu Novotel/Ibis). studio
      XXI. dziewczyny kompetentne, pełna higiena, po prostu nowe studio i do tego
      luksus i najnowszy sprzęt. usuwają też odciski, zakładają klamry korygujące na
      wrastające paznokcie itd. a na frezarkę zakłada się jednorazowe nakładki do
      szlifowania zrogowaceń tak że nie ma możliwości zarażenia się ani zacięcia.
      dlatego jest to jedyna metoda dla cukrzyków
      aha tel 2940440 pedicure kosmetyczny 48pln
      • Gość: triss Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.07.04, 19:42
        czy 48 zł za pedicure kosmetyczny obejmuje zabieg wykonywany frezarką +
        lakier ? czy moze pod tym hasłem nelzey rozumieć cos innego?
        • Gość: Rysia Re: Pedicure frezarka w Krakowie. IP: *.tele2.pl 05.07.04, 12:19
          cały zabieg ale bez lakieru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka