Dodaj do ulubionych

Jak kupić Rodier by Rodier ?

IP: 62.148.95.* 02.07.04, 16:39
Właściwie to mam 2 pytania. Ten zapach kiedys wywąchałam jednorazowo i chcę
sie upewnić, ze to właśnie to. Czy któraś z Was mogłaby mi go opisać ?
No i drugie - jak i gdzie go kupić ? Nie jestem mocna w zagranicznych
internetowych transakcjach i zastanawiam się czy można go kupić w bardziej
normalny sposób.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fa Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? IP: 62.148.95.* 05.07.04, 12:14
      Proszę....
    • coralin Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? 05.07.04, 13:32
      Witaj Fa:)

Zapach jest w stylu cynamonowo-waniliowym , zimowym swetrowym. Kto lubi Dolce
      vita to mu podpasuje. Jest jedna butelka w perfumerii w moim mieście. Jest to
      chyba 100 ml, kosztuje 210(?) i kobieta oferowała ostatnio obniżkę 10 %. Sądzę
      jednak że można by negocjować dorzucenie do tego testera(który im pozostał).
      Tylko nie kojarzę ile go tam było w butelce. Jeśli jesteś zainteresowana to
      mogę jutro lub pojutrze tam podejśc. Mam nadzieję że nie sprzedali.
      • charade Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? 05.07.04, 16:26
        O rany, ale masz dobrze, że możesz spróbować...
        Czy ten zapach jest w miarę trwały ?
      • Gość: Fa Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? IP: 62.148.95.* 05.07.04, 16:49
        Hej Coralin !
        Bardzo , bardzo dziękuje za wspaniały (jak zawsze) opis i chęć pomocy. Jesteś
        kochana, serdeczne dzięki.. tylko, że po Twoim opisie już wiem ,że nie jest to
        ten zapach , na który poluję od dawna. Nazwa brzmi jakoś podobnie ale to nie
        to. To czego szukam bardziej plasuje się w okolicach Tresor i Magie Noire
        Lancome niż Dolce Vita.. W każdym razie jestem Ci bardzo wdzięczna i przesyłam
        moc buziaków. Fa
        • coralin Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? 05.07.04, 17:17
          On jest dla mnie w STYLU Dolce vita , bo ma wanilię i cynamon, ale jest
          mocniejszy. Jeśli miałabym porównywać to jest bardzo, bardzo podobny do takiego
          starego zapachu Laury Biagiotti Venezia.
    • Gość: Fa Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? IP: 62.148.95.* 06.07.04, 11:07
      Koleżanki z pracy poradziły mi jeszcze sprawdzić opinie użytkowniczek na
      Perfummemporium ; sprawdziłam i rzeczywiście to wyglada bardzo podobnie do
      Venezii.Przy okazji pobuszowałam po tej stronie z perfumami i konam z zazdrości
      ile nieznanych u nas firm i perfum jest tam prezentowanych. I z opinii wynika,
      że panie używaja mnóstwa ciekawych zapachów , o których my nawet nie mamy
      pojęcia, że istnieją...U nas czytając nasze posty mamy jedynie przegląd Sephory
      i Douglasa....Coralin, czy znalazłas jakąś perfumerię oferującą szersze,
      ciekawsze spektrum zapachów ? Coś innego niż ogólnie znane ?
      • coralin Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? 06.07.04, 17:46
        Gość portalu: Fa napisał(a):

> Coralin, czy znalazłas jakąś perfumerię oferującą szersze,
        > ciekawsze spektrum zapachów ? Coś innego niż ogólnie znane ?

W moim mieście nie ma ani Douglasa ani Sephory. Jest tylko Marrionaud (nie
        lubie tam chodzić:) , ale jest perfumeria niesieciowa (choc podobno zrzeszyli
        sie w czymś takim jak Perfumerie Polskie) mające dwa sklepy. Jeszcze pare lat
        temu mieli mnóstwo niepopularnych zapachów, teraz wycofują się z ich sprzedazy
        i stawiaja na te modne, reklamowane. Upadła tez perfumeria oferujaca owego
        Rodiera (połączyli się z inną i te niedobitki zapachów stoją kątem). Tam
        właśnie jesienią kupiłam Safari, chciałam tez kupić Fleurs de Diva ale została
        sama 100 ml(choc ostatnio i tego nie widziałam). Kacikiem stoi tam też Un Amour
        de Patou, Ventilo, Yamamoto sie(cudem, bo stał dłuuugo) sprzedał i Ferre też.
    • Gość: agrawka Re: Jak kupić Rodier by Rodier ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.04, 20:46
      na www.fragrancenet.com
      polecam zapach, jest trwały da mnie boski
      nie przypomina mi jednak zupełnie dolce vita (dv jest duszacy jak dla mnie...)
      poza tym sa przeceny 20 dol za 100 ml to rewelacja, trzeba doliczyć niecałe 11
      dol za przesyłkę ale i tak wartooooo
      pozdrówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka