Dodaj do ulubionych

Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście?

05.07.04, 12:00
Kupiłam sobie Blonding Spray, Schwarzkopf'a i zanim go użyję chciałabym
wiedzieć czy rzeczywiście działa. Jeśli nie wiecie o czym piszę-jest to spray
rozjaśniający do włosów blond. Używa się go po myciu głowy i za każdym razem
rozjaśnia włosy o 1/4 tonu. Znacie ten specyfik?:)
Pzdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szo Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 05.07.04, 12:09
      Widzialam go w drogerii Natura (12 zl w promocji) ale choc mialam ochote nabyc
      to sie rozmyslilam bo przeczytalam, ze lepiej go nie stosowac na wlosy
      farbowane w wiecej niz 30% a ja mam baleyage i podejrzewam, ze na wiekszej niz
      30% powierzchni wlosow i sie balam, ze moze mi spalic wlosy.
      Ale tez chetnie poznam opinie innych~!
      • missundaztood Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? 05.07.04, 12:24
        No właśnie, ja mam pasemka...Ale zaryzykuję i opiszę wrażenia :)
        • Gość: Szo Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 05.07.04, 12:27
          Super! Bede sledzila Twoja relacje :-)
          A jak planujesz to uzyc? Na calosci wlosow? Na odrosty? Czy uda Ci sie nalozyc
          to dokladnie na pasemka?
          • missundaztood Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? 05.07.04, 12:32
            Spróbuję spryskać pasemka, na pewno nie uda mi się idealnie, ale może nic złego
            się nie stanie :)
            • Gość: Szo Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 05.07.04, 13:46
              zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby wyszlo ladnie i naturalnie!
    • missundaztood Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? 07.07.04, 00:11
      Użyłam dzisiaj pierwszy raz. Spryskałam włosy pasmami od nasady po końce.
      Wszystko jest w porządku, trudno powiedzieć czy coś zmieniło po jednym
      użyciu :), ale na pewno nie ma żadnych negatywnych skutków.
      • olado Re: Blonding Spray, Schwarzkopf-używałyście? 07.07.04, 08:45
        TAk używałam go w zeszłym roku, zgadza się troche rozjaśnia włosy , ale na
        żółto!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli komuś to odpowiada ....oprócz tego gdy pryskałam nim
        praktycznie całą głowę równomiernie, to włosy były jakieś sztywne takie nie
        miłe w dotyku. Troche niszczy włosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka