Dodaj do ulubionych

Grudki w ustach po restylanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:31
W sobote powiekszałąm usta (tylko górną warge która była b. waska)nie duzo bo
chciałam zeby było delikatnie, kiedy zeszła opuchlizna zauwazyłam takie jakby
drobne grudki w wardze, czy któras z was to miała? czy to jakas wada, czy
normalka i czy to sie rozejdzie czy tak juz zostanie? Jak sie spojrzy na
dolną linię wargi górnej widac pofałdowania, jestem w szoku, nikt mi o tym
nie mówił,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sniegotka Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 07.07.04, 15:02
      Ja mialam restylane, polowe dawki, dolna i gorna warga, dawka byla tak minimalna,
      ze efekt utrzymywal sie moze tydzien, zadne z opisanych przez ciebie objawow u
      mnie nie wystapily, usta sa jakie byly, moze z powodu tego, ze produktu bylo za
      malo. Ale nie powinno byc zadnych nierownosci, idz koniecznie do lekarza z
      reklamacja. Cale szczescie ze restylan sie calkowicie wchlania, wiec najdalej za
      pol roku powinno byc po problemie.

• Gość: ewa zaśpiewa Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:31
      moja kolezanka miała restylanę i też jej się tak robiło, ale nie było widac
      pofalowania, tylko czuć. Lekarz powinien przy zabiegu rozmasowywać to miejsce,
      wtedy preparat roxkłada się równomiernie. Zgłoś się do niego, niech coś z tym
      zrobi.
      W skrajnych przypadkach, można restylane usuwać za pomoca rozbijania cząsteczek
      laserem.
    • Gość: Viki widziałam u innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:10
      dzieki dziewczyny za odpowiedz, na szczescie nie widac tego tak strasznie, czuc
      tylko troszke pod jezykiem, i jak sie przyjrzec lini dolnej wargi, ale teraz
      przygladam sie ustom gwiazd w zblizeniu i powiem wam ze zauwazyłam takie
      nierównosci u Angeliny Jolie!! i u modelki reklamujacej błyszczyk w jakiejs
      gazecie, czyli moze tak ma być?
      Usuwac nie mam zamiaru bo szkoda wydanej kasy, a nie ma tragedii, pamietam ze
      lekarz po wstrzyknieciach , masował mi te usta około minuty ale nie dłuzej wiec
      moze za krótko, a ja pozniej nie ruszałam zeby nie "zepsuc".
      Moze dlatego, Pozdrawiam
      • Gość: a Re: widziałam u innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:53
        ja też mam jedną taką małą grudkę, restylan trzyma mi się juz rok i grudka
        jest, jeżeli masz tego dużo idź z reklamacją. A tak w ogóle, to gdzie robiłaś i
        za ile? Bo chce iść na dostrzykiwanie.
        pzdr
        Aga
        • Gość: artecoll Re: widziałam u innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:52
          a robil ktos moze artecollem, aqamidem lub czymkolwiek na stale? jakie sa efekty?
          • Gość: zulka Re: widziałam u innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:58
            tak, ja robilam sobie ponad rok temu aquamidem i jestem zadowolona z efektu.
            troszczeke moze mnie zdziwilo to, ze warga (powiekszalam gorna) jest dosc
            odstajace, wyglada troszke jakby byla opuchnieta, ale ogolnie jest ok i nie
            cofnelabym tego, tylko zastanawiam sie czy wargi tak samo odstaja (gdy sie
            patrzy z profilu) gdy sie robi restylanem?
            • Gość: artecoll Re: widziałam u innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:45
              czy efekt jest mocno widoczy, tak jakby cale usta (gorna warga) byly
              napompowane, czy tylko sam kontur i czy wstrzyknal ci jedna dawke czy wiecej?
              acha i nie wiem jak to napisac, czy kaciki ust tez masz powiekszone, tak zeby
              gorna warga byla na szerokosc taka sama lub troszke szersza od dolnej?
    • Gość: sylwia Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:57
      Jak sobie robilas to u tej amerykanskej zydowki i jej pseudo specjalistow to sie
      teraz nie dziw !
      • Gość: sniegotka Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 09.07.04, 10:10
        Ja bylam goraca zwolenniczka Aquamidu, bo tego co mi zrobil lekarz za 1000 zl
        restylanem dopatrzyc sie nie moge, ponoc u mlodych kobiet moze sie ekspresowo
        wchlaniac, ale zeby po tygodniu znikl efekt to nikt mnie nie uprzedzil...Dlatego
        myslalam o aquamidzie, ale dwaj znani lekrze - Jankowiak i Ignaciuk bardzo
        odradzaja, ze chociaz sie nie wchlania i efekt jest trwaly to po kilku latach
        robia sie grudki, dysproporcje, usta moga wygladac krzywo a material jest nie do
        usuniecia. Juz sama nie wiem, czy opinie te podyktowane sa checia zysku (jesli na
        restylane bede chodzic co pol roku zostawie mase pieniedzy wiecej niz po
        jednorazowym aquamidzie). Na razie i tak nie mam gotowki, ale sie zastanawiam, bo
        chetnie bym zdecydowala...

• Gość: zulka Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:09
          czesc,
          powiem tak: z efektu jestem zadowolona, mialam 1 dawke w gorna warge, w kaciki
          nie, bo lekarz powiedzial ze takiejak mam nadaja twarzy zawadiacki wyraz i
          upieral sie zeby je zostawic w spokoju. usta sa wieksze i ladniej wygladam.
          ale mysle ze duzo jest prawdy w tym, co sniegotka uslyszala od lekarzy. ja sie
          tak nad soba nie trzese, ale sadze, ze mozliwe iz za pare lat bede musiala cos
          znowu tam wstrzyknac w te usta jesli beda jakies nierownosci czy cos w tym
          stylu, bo wiadomo, skora wiotczeje, to uklad dynamiczny a ten aquamid tam po
          prostu jest i bedzie.
          • malaga1234 Re: Grudki w ustach po restylanie 09.07.04, 13:47
            A czy słyszała któraś z Was o Dermalive? Lub ma jakieś doświadczenia związane z
            tym preparatem?
        • Gość: a Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:18
          Aquamid odradził mi lekarz z jeszcze jednego powodu. Jest to coś czego nie
          można usunąć i pozostaje w nas na amen (i tu mamy plus i minus). Aquamid za
          granicą stosują starsze kobiety do trwałego wypełnienia wielkich bruzd a'la Rów
          Mariański, policzków itp., bo nic innego się nie da zrobić. Jeżeli masz
          wypełnione usta aquamidem, to masz ograniczone pole manewru w przyszłości. Np.
          lifting - wyobraź sobie naciągnąć takie usta. To właśnie tymi słowami bardzo
          mnie zniechęcił do aquamidu i wolę mniej widoczny restylane.
    • Gość: Izka Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:09
      Ile to kosztuje ?
      Rzeczywiście macie ładniejsze usta ?
      Czy znajomi zauważyli różnice ?
    • Gość: viki Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:09
      Dziewczyny, ciesze sie ze mój watek znalazł osoby zainteresowane tematem - to
      super bo z lekarzami jest tak ze kazdy mówi co innego a i konowałów nie mało w
      tej branży ze az strach.
      Podsumowując moje doswiadczenia z powiekszaniem górnej wargi:
      NIESTETY NIC JUZ NIE WIDAC - czyli ok miesiac po zabiegu jest tak jakby go nie
      było, szkoda bo bardzo mi sie efekt podobał (mimo tych grudek o których
      mówiłam) wygladałam naprawde duzo fajniej - usta takie "ponętne", tym bardziej
      mi szkoda bo jesli liczyc 1200zl na 1 miesiac to "chyba" troche drogo no nie?
      Ale dalej szukam bo usta mi sie podobały, zastanawiałam sie nad czyms bardziej
      trwałym jak aquamid - ale po przeczytaniu waszych odpowiedzi boje sie juz tego
      aquamidu
      Co mam robic? Jak sie przemiesci to dopiero bedzie pięknie,
      PS a swoją drogą widziałyscie moze reklame w onecie jakiegos raportu o seksie?
      Jest tam widok - zdjecie ust (powiekszanych! ) bo widac nierównosci!! ha ha
      Buziaczki dziewczyny , piszcie bo czekam
      • Gość: milena Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:07
        A jaki preparat będzie dobry do podkreślenia konturu dolnej i górnej wargi? Czy
        to zależy całkowicie od mojego wyboru? A który Wy polecacie - aquamid czy
        restylane? I ile coś takiego kosztuje, tak mniej więcej.
        • Gość: viki Re: Grudki w ustach po restylanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:05
          Widziałam usta po zrobieniu "konturu" i powiem ci ze wcale mi sie nie podobały!
          Kontur ma jakis okreslony kolor - oczywiscie najbardziej zbliżony do twojego
          naturalnego koloru ust ale jak wiesz usta w różnych sytuacjach i porach roku
          mają inne odcienie, ja np. czasem mam bardzo blade jakies wyschnięte a czasem
          czerwonkawe a kolor konturu pozostaje zawsze ten sam. Widziałam u kolezanki
          taki kontur i mimo ze w sumie ma kolor ładnie dopasowany i równo zrobiony to ja
          bym sobie nie zrobiła.
    • Gość: viki Kontur - makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:15
      • Gość: milena Re: Kontur - makijaz permanentny IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:21
        Myślałam, że sam kontur będzie w miarę delikatny, bo wg mnie to by bardzo mi
        się przydało - mam jakiś taki rozmyty. A całych ust trochę boję się robić -
        moje naturalne są duże a nawet bardzo duże i efekt wg mnie mógłby być troche
        przerysowany. A może źle myślę? Moglabym zrobić sobie połowę ampułki restylane
        ale jak któraś z Was napisala ze już nic nie widzi po tygodniu to to chyba się
        nie oplaca?
        • Gość: vikii Re: Kontur - makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:37
          Milena, Piszesz ze masz duze usta to po co ci Restylan? Restylan powieksza usta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka