Dodaj do ulubionych

podkład do cery mieszanej

IP: 195.116.43.* 10.07.04, 10:22
jakie wybrać??? powinien przede wszystkim MATOWAĆ(z nawilżaniem dam sobie
jakoś rade), zakrywać rozszerzone pory i wągry. jest taki???
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: podkład do cery mieszanej IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 12:32
    • Gość: cerka Re: podkład do cery mieszanej IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 13:18
      POLECAM:
      Ideal Balance LOREAL- podkład do cery mieszanej, kosztuje ok.42 zł. za 30 ml.,
      świetnie matuje, efekt utrzymuje się ok 7-8 godzin, cera nie błyszczy się, jest
      gładka, matowa i jednocześnie nawilżona

• Gość: Jola Re: podkład do cery mieszanej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.07.04, 15:54
        Jesli chcesz zeby matowal, to odradzam ten podklad! Moja buzia sie blyszczala
        za godzine! Z tego co slyszalam/widzialam/doswiadczylam nie ma podkladu, ktory
        by matowil tlusta cere na dluzej :(
    • Gość: Aga Re: podkład do cery mieszanej IP: *.wl.e-wro.net 12.07.04, 14:25
      Superfit Cleanic 108 zł. Trzyma się cały dzień i idealnie matuje.
      • Gość: kragmel Re: podkład do cery mieszanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:31
        Gość portalu: Aga napisał(a):
        > Superfit Cleanic 108 zł. Trzyma się cały dzień i idealnie matuje.

Clinique ;)
        faktycznie bardzo dobry.
    • Gość: natalka Bell, Puder w kremie matujący IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 18:14
      Bell, Puder w kremie matujący

Pokrywa niedoskonałosci skóry i przy tym jest niewidoczny. Twarz jest przez
      cały dzień w doskonałej formie. Nie ściąga skóry i nie nabłyszcza, jest bardzo
      naturalny. Odcienie są w lekkiej tonacji żółtej ale takiej właśnie szukałam i
      muszę przyznać że pasuje idealnie. A co ważne dobrze trzyma się buzi. Jak
      zapewnia producent zawiera witaminę C i E a wyciąg z bratka, który łagodzi
      podrażnienia.
    • Gość: natalka Re: podkład do cery mieszanej IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 18:16
      Eris, Beztłuszczowy matujący puder w kremie, cena ok. 20 zł. Matuje cerę na ok
      7 godzin, świetnie nawilża, tuszuje pryszcze i inne defekty.
      • Gość: Jola Re: podkład do cery mieszanej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.07.04, 22:26
        Ale matuje tez cere tlusta? Nie chce mi sie wierzyc, zeby jakikolwiek podklad,
        a juz taki (no offence) za dwie dychy matowil na 7 godz!! Chyba, ze ktos ma
        cere normalna....
        • Gość: natalka Re: podkład do cery mieszanej IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 11:28
          Ja mam cerę tłustą i ten podkład na prawde jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!
          Oczywiście uzywam jeszcze pudru transparentnego,ale podkłąd jest bardzo dobry,
          a to ze kosztuje 20 zł. wcale nie oznacza, że jest gorszy od tych za 100 zł.
        • Gość: femelle Re: podkład do cery mieszanej IP: *.it / 62.233.189.* 15.07.04, 14:58
          Sorry, ale to, że coś nie kosztuje Bóg wie ile znaczy, że ma być gorsze?
          Mam cerę mieszaną i urzywam podkładu Soraya za dosłownie 4 zł. Nie jest to
          rewelacja, ale jestem zadowolona, a w połączeniu z dobrze oczyszczoną cerą i
          pudrem daje zadowalające efekty. A przynajmniej jakbym była rozczarowana to
          przełknę wydanie 4 zł łatwiej niż 100.
          Czytam czasem wypowiedzi na temat markowych kosmetyków i nie zawsze są takie
          och i ach.
          • Gość: Jolka Re: podkład do cery mieszanej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.07.04, 16:20
            (Nie)stety, nie ma reguly, ze to co drozsze jest dobre. Zgoda. Tak jak i sa
            dziadowskie rzeczy za 300, tak sa super za 5 zl. Ale nie moge do nich zaliczyc
            podkladu Erisa, bo mnie nie matowil na 7 godzin, tak jak pisala kolezanka, ani
            tez na pewno Sorayi, ktorej to kosmetyki uwazam za w ogole malo udane-te ktore
            uzywalam, czyli wiekszosc z seri matujacej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka