Gość: Irka IP: 217.8.167.* 12.07.04, 07:48 stosowala ktoras? i sa efekty? warto wydac pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrywi Re: colgate simply white IP: *.acn.pl 12.07.04, 09:19 nie uzywaj past wybielajacych, one zniszcza ci szkliwo, zapewniam cie. efekt jesli w ogole jest to krotkotrwaly, pozniej zeby sa ciemniejsze niz przed. moja ciocia jest dentystka, skutecznie wybila mi z glowy stosowanie takich past, to czysta komercja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: colgate simply white IP: 217.8.167.* 12.07.04, 14:04 to nie jest pasta wybielajaca tylko preparat w plynie. Naprawde zadna z was tego jeszcze nie uzywala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia1 Re: colgate simply white IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:47 nie polecam,mnie nic nie pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irish Re: colgate simply white IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.04, 14:57 ja używałam plasterków, nie zauważyłam zadnego szczególnego efektu, moze ciut sie przejaśniły ale żadnej rewelacji, za to po kilku dniach były wrażliwe na temperatury. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś