Gość: zuzka IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.04, 22:50 to takie tabletki plus krem gratis ze skrzypem, czy probowalyscie i jakie byly efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patka81 Re: skrzypowita IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 15:59 Ja bylam bardzo zadowolona z tabletek ,kupiłam krem.rewelacja!Przede wszystkim nie uczula mojego b.wrazliwego dekoltu a raktycznie po wszystkim mam pryszcze.Ma raczej bogatą konsystencje wiec do cery tłustej nie polecam.ale ogólnie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: skrzypowita IP: *.biuro / *.euronet.net.pl 04.08.04, 16:32 Ja kupiłam to i od wczoraj zaczęlam stosowac Mam dosc tłustą cere ale ten krem jest nawet ok a tabletki troche ciężej Strasznie drażni mi żołądek plastikowa osłona tych tabletek Wzięłam dopiero 3 a już jest mi po nich niedobrze ale raczej nie przestane brac zobaczymy jaki bedzie efekt po ok 2 tygodniach chyba że będe czuć sie coraz gorzej po jej zarzyciu mam bóle żołądka, mdli mnie i w gardle mam uczucie pieczenia Jak Wy tolerujecie te tabletki Prosze doradzcie mi cos może czymś konkretnym je popijać bo już sama nie wiem a nie chciałabym przestać brać A z tym kremem też zobaczymy użyłam go dopiero jeden raz wczoraj wieczorem później wam napisze jakie będę efekty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: skrzypowita IP: *.biuro / *.euronet.net.pl 06.08.04, 11:33 Moje wrażenia na trzeci dzień po użyciu kremu i tabletek: Tabletki zaczełam popijać wodą jest lepiej ale jak na razie ciężko powiedzieć czy coś mi pomogły Paznokcie może są troszke twardsze ale nadal sie rozdwajają zobaczymy po dłuższym czasie A krem dziwnie mam dość tłustą cere makijaż zawsze już po 2 godz mi się świecil a ten krem pomimo tego że ma ciężką konsystencję zaczął mi wysuszać skóre a myślałam że będzie nawilżał bo przecież ma takie zadanie opóźniać efekty starzenia a on mi tak ściąga skórę że zmarszczki chyba zaczynają mi wychodzić Jest troche za mało nawilżający sądze że na dzień może być ale jak dla mnie na noc się nie nadaje A jakie są Wasze opinie drogie koleżanki? Pozdrawiam Miłego wekendu Pa Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: skrzypowita 04.08.04, 16:37 ja trafilam tez na ta promocje(krem byl chyba gratis) tyle ze w aptece skonczyly sie zestawy i ja dostalam musujacy magnez:-(( ale z tabletek jestem bardzo zadowolona, zreszta juz je tu polecalam. bralam jedna tabletke dziennie, a nie 2. z cera nie mialam problemow, z wlosami tez nie, ale paznokcie zupelnie mi sie sypaly. a po tych tabletkach sa mocne, blyszczace, nie lamia sie. robe teraz orzerwe i kupuje nastepne opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś