Dodaj do ulubionych

skrzypowita

IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.04, 22:50
to takie tabletki plus krem gratis ze skrzypem, czy probowalyscie i jakie
byly efekty
Obserwuj wątek
    • Gość: patka81 Re: skrzypowita IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 15:59
      Ja bylam bardzo zadowolona z tabletek ,kupiłam krem.rewelacja!Przede wszystkim
      nie uczula mojego b.wrazliwego dekoltu a raktycznie po wszystkim mam
      pryszcze.Ma raczej bogatą konsystencje wiec do cery tłustej nie polecam.ale
      ogólnie jest super
      • Gość: Monia Re: skrzypowita IP: *.biuro / *.euronet.net.pl 04.08.04, 16:32
        Ja kupiłam to i od wczoraj zaczęlam stosowac Mam dosc tłustą cere ale ten krem
        jest nawet ok a tabletki troche ciężej Strasznie drażni mi żołądek plastikowa
        osłona tych tabletek Wzięłam dopiero 3 a już jest mi po nich niedobrze ale
        raczej nie przestane brac zobaczymy jaki bedzie efekt po ok 2 tygodniach chyba
        że będe czuć sie coraz gorzej po jej zarzyciu mam bóle żołądka, mdli mnie i w
        gardle mam uczucie pieczenia Jak Wy tolerujecie te tabletki Prosze doradzcie mi
        cos może czymś konkretnym je popijać bo już sama nie wiem a nie chciałabym
        przestać brać A z tym kremem też zobaczymy użyłam go dopiero jeden raz wczoraj
        wieczorem później wam napisze jakie będę efekty Pozdrawiam
        • Gość: Monia Re: skrzypowita IP: *.biuro / *.euronet.net.pl 06.08.04, 11:33
          Moje wrażenia na trzeci dzień po użyciu kremu i tabletek:
          Tabletki zaczełam popijać wodą jest lepiej ale jak na razie ciężko powiedzieć
          czy coś mi pomogły Paznokcie może są troszke twardsze ale nadal sie rozdwajają
          zobaczymy po dłuższym czasie A krem dziwnie mam dość tłustą cere makijaż zawsze
          już po 2 godz mi się świecil a ten krem pomimo tego że ma ciężką konsystencję
          zaczął mi wysuszać skóre a myślałam że będzie nawilżał bo przecież ma takie
          zadanie opóźniać efekty starzenia a on mi tak ściąga skórę że zmarszczki chyba
          zaczynają mi wychodzić Jest troche za mało nawilżający sądze że na dzień może
          być ale jak dla mnie na noc się nie nadaje A jakie są Wasze opinie drogie
          koleżanki? Pozdrawiam Miłego wekendu Pa
    • gocha221 Re: skrzypowita 04.08.04, 16:37
      ja trafilam tez na ta promocje(krem byl chyba gratis) tyle ze w aptece skonczyly
      sie zestawy i ja dostalam musujacy magnez:-((
      ale z tabletek jestem bardzo zadowolona, zreszta juz je tu polecalam.
      bralam jedna tabletke dziennie, a nie 2.
      z cera nie mialam problemow, z wlosami tez nie, ale paznokcie zupelnie mi sie
      sypaly. a po tych tabletkach sa mocne, blyszczace, nie lamia sie. robe teraz
      orzerwe i kupuje nastepne opakowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka