Dodaj do ulubionych

polećcie proszę krem na noc!

IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.07.04, 13:57
Jaki krem na noc mozecie mi polecic?
Wiek: 27 lat. Cere mam wrazliwa, czesciowo naczynkowa, czolo i policzki suche
a nos i broda przetluszczajaca sie. Zmarszczki mimiczne na czole i bardzo
delikatna skora wokol oczu. Generalnie zalezy mi na tym aby w nocy 'sie
odzywiac' i rano miec wypoczeta twarz.
Stosowalam Milk Comfort Avonu z witaminami i byla bardzo zadowolona. A teraz
mam chec na jakis inny krem. Cena? Tak do 60 zl.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mango Re: polećcie proszę krem na noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:08
      Poszukaj czegoś w ofercie Dermiki.Nie słyszałam, żeby ktoś narzekał na te kremy (może z wyjątkiem matujących, które nie bardzo matują).Mnie Dermika zawsze dobrze służyła. Pozdrawiam! ;-)
      • charade Re: polećcie proszę krem na noc! 20.07.04, 21:11
        Polecam następujące kremy:

- z serii Citrobiotic Idei25
        - AretinaQ Ziaji
        - Minuit Yves Rochera (mój faworyt, ale drogi jest skurczybyk, kole 60 zeta
        kosztuje)
    • Gość: M Re: polećcie proszę krem na noc! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 08:07
      Hydraphase riche!!! rewelacja!!!
      • Gość: Szo Re: hydraphase rich? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 11:24
        a jakiej firmy jest ten krem? czy kupuje sie go w aptece?
        • Gość: plum1000 Re: hydraphase rich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:29
          hydropase jest firmy La Roche Posay.
          • Gość: Szo Re: hydraphase rich? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 11:35
            Dzieki! Przejrzalam sobie jeszcze recenzje na wizazu i w esentii i zwrocilam
            uwage na krem na noc iwostin z wit.c i e - stosowalam z tej serii krem
            nawilzajacy i byl bardzo ok - musze pomyslec....ale wybor!
            • Gość: plum1000 Re: hydraphase rich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:47
              Szo ja uzywam nanoc kremu Iwostin z wit C . Ten hydropase też mam i powiem Ci
              ze wolę ten Iwostin.
              Jak dla mnie to hydropase ma za tłustą niefajną konstystencje.
              iwostin tez ma tłusta ale bardziej mi odpowiada niz hydro.
              a i cena jest niższa iwostinu.
              ;-)
          • Gość: M Re: hydraphase rich? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 11:36
            hydraphase występuje w trzech wersjach: XL z filtrem SPF 15, texture legere -
            bez filtra, wersja chudsza, dla cer mieszanych i tłustych, no i texture riche:
            dla cer wymagających suchych, ma fajną konsystencję dla kremu na noc dla cery
            mieszanej, do suchej pewnie nawet na dzień będzie OK. Można jeszcze zakupić te
            kremy w zestawach: w cenie samego kremu otrzymuje się zestaw: krem+maseczka
            nawilżająca+próbka kremu pod oczy hydraphase. Polecam wszystkie produkty -
            używam ich i stwierdzam, że nawilżają i koją rewelacyjnie!!!
            • Gość: Szo Re: hydraphase rich? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 11:42
              ile kosztuje caly zestaw? podoba mi sie opcja z kremem do cery suchej - nie mam
              takiej ale wole sie "nasycac" niz matowac!
              • Gość: M Re: hydraphase rich? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 11:47
                ok. 60,- pln
              • Gość: Szo Re: hydraphase rich? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 11:50
                Rozumiem - mniej wiecej tyle planuje wydac. Rozumiem, ze mozna go nabyc w
                aptece. Zdecydowalam sie na niego. Dzieki!
                • Gość: M Re: hydraphase rich? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 11:52
                  Cieszę się! Na pewno będziesz bardzo zadowolona! Tylko leć szybko do apteki bo
                  powoli się kończą te zestawy, a w zaestawie cena jest rewelacujna. Zwracam też
                  Twoją uwagę na krem pod oczy - to nowość - jest cudowny!!!
                  • Gość: Szo Re: hydraphase rich? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 11:58
                    Dzisiaj na pewno zdaze. Zreszta! Zadzwonie do mojej stalej apteki i poprosze
                    aby odlozyli, a co!
                    Interesuje mnie tez krem z filtrami...antyhelios? czy jakos tak. Macie jakies
                    doswiadczenia w tym temacie? Chce totalnej ochrony na twarz!
                    • Gość: M Re: hydraphase riche? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 13:48
                      Absolutnie rewelacyjny jest Anthelios XL fluide Extreme. Nietłusty, pieknie
                      wsiąka w skórę, nie zostawia masła na twarzy! SPF 60+
                      W ogóle LRP ma świetne kosmetyki; ostatnio kupiłam sobie b. dobry sztyft
                      ochronny do ust, taki wysuwany - z miejsca żadnych zadziorków! Przypominam - w
                      zestawie znajdziesz próbkę kremu pod oczy hydraphase. Polecam Ci go z całego
                      serca. Wiem, ze się powtarzam, ale to takie cudo, że szkoda, żeby się
                      marnowało!!! Kosztuje ok. 35,-/15ml
    • szczekuszka Re: polećcie proszę krem na noc! 21.07.04, 15:16
      Ja kiedys uzywalam Kolastyny, serii z roza, chyba juz wycofana. W sumie mialam
      22 lata, ale w artykule w "Samo Zdrowie" bardzo zachecano do uzywania kremow na
      noc, takze dwudziestoletnie dziewczyny. Wlasnie to o nim tam przeczytalam.
      Moge tylko napisac,ze ten krem byl swietny. Niezbyt pieknie pachnial, ale byl
      tani, wydajny, swietna konsystencja, a rano naprawde czulam, ze mam wypoczeta
      skore. I wcale nie sciagnieta. W pewnych odstepach czasu zuzylam dwa sloiczki,
      acha nie smarowalam sie codziennie, ale bardzo dobrze wspominam ten krem.
      • szczekuszka Zajrzalam na stronke Kolastyny 21.07.04, 15:19
        I nie, nie wycofali tego kremu. Szkoda, ze nie rzuca sie w oczy tak jak kiedys,
        wyparly go nowsze serie.
        www.kolastyna.pl/index.php?str=2&typ=1&lang=pol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka