Dodaj do ulubionych

Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE?????

IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 10:18
Prosze, czy ktos ma jakies namiary gdzie te maske do wlosow moge dostac w Warszawie, please!!!
Na wizazu sa super opinie a mnie wlasnie dobrej maski potrzeba!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Szo Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 23.07.04, 10:23
      Sprobuj w sklepie fryzjerskim - na przyklad na ul. Koszykowej - maja bardzo
      duzy wybor
      • Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 10:47
        To produkt sprowadzany przez apteki, w tym sklepie fryzjerskim na Koszykowej go
        niestety nie ma :((((

• Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 11:38
          Prosze, moze jeszcze jakies propozycje???

• Gość: pi Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 12:08
      spójrz tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=12607017&v=2&s=0pozdrawiam
      • agunia38 Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? 23.07.04, 12:10
        widziałam jakis czas temu w aptece w ch wileńska:)
      • Gość: pi Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 12:11
        :) a co to się stalo z moim 'pozdrawiam'? hihi.. a adres i tak mi działa :)
        • Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 12:27
          W CH Wola nie ma, a do Wilenskiej mam bliziutko wiec sama sie przejade, najwyzej
          szarpne sie na Welli Power Mask - jest swietna bo mialam ja kiedys nalozona w
          salonie fryzjerskim.

Dziekuje i pozdr.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka