Gość: sniegotka IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 10:18 Prosze, czy ktos ma jakies namiary gdzie te maske do wlosow moge dostac w Warszawie, please!!! Na wizazu sa super opinie a mnie wlasnie dobrej maski potrzeba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 23.07.04, 10:23 Sprobuj w sklepie fryzjerskim - na przyklad na ul. Koszykowej - maja bardzo duzy wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 10:47 To produkt sprowadzany przez apteki, w tym sklepie fryzjerskim na Koszykowej go niestety nie ma :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 11:38 Prosze, moze jeszcze jakies propozycje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 12:08 spójrz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=12607017&v=2&s=0pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agunia38 Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? 23.07.04, 12:10 widziałam jakis czas temu w aptece w ch wileńska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 12:11 :) a co to się stalo z moim 'pozdrawiam'? hihi.. a adres i tak mi działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: Maska Cosmedici DORA - GDZIE w WARSZAWIE????? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.07.04, 12:27 W CH Wola nie ma, a do Wilenskiej mam bliziutko wiec sama sie przejade, najwyzej szarpne sie na Welli Power Mask - jest swietna bo mialam ja kiedys nalozona w salonie fryzjerskim. Dziekuje i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś