Dodaj do ulubionych

Velashape ..... okolice Katowic

10.06.13, 13:54
Witam

Jestem pewna, że taki wątek też już był, ale cholera nie mam aż tyle czasu, zeby szukać dokładnie tego co potrzebuję.

Pomóżcie bo może już sie spotkałyście z taką informacją, gdzie są wykonywane zabiegi velashape w okolicy Katowic???? wydaje mi się że normalnie nie ma !!! szukałam na necie dwa dni i nic nie znalazłam !!!
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:02
      polecam wyszukiwarkę google,zamiast 2 dni(a wiem,że nie masz czasu;)) 3 sekundy.
    • mycha-1215 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:04
      A TY MYŚLISZ ŻE CO?? NA NOGACH CHODZIŁAM PO KATOWICACH I SZUKAŁAM>???
      • kasha77 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:14
        po pierwsze nie krzycz,po drugie ja wpisalam velashape katowice i pokazalo mi sie bardzo dużo wyników z adresami gabinetów w Katowicach....
    • mycha-1215 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:18
      Ja nie krzyczę wierz mi..... , a co do wpisania w google "VELASHEPE KATOWICE" to oczywiście że się wyświetla, tylko gdybyś sobie weszła na te linki, to tak naprawdę nie ma tam nic, inaczej bym nie pisała na forum. Pozdrawiam
      • kasha77 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:48
        weszłam w dwa pierwsze linki- w każdym dokladny opis zabiegu plus cennik(strony gabientów).
    • mycha-1215 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:53
      to bardzo dziwne, że ty znalazłaś a ja nie potrafię , bo np. okazuje sie ze gabinet nie jest z Katowic tylko z Oświęcimia. Wierz mi studiowałam już googla. A skoro tak jest jak piszesz to bądź tak miła i podaj mi tego linka.

• kasha77 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:54
        podaj mi swojego maila,bo tu nie wrzucę linka do gabinetów.
        -
      • mycha-1215 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 14:56
        mycha1215@wp.pl :-)
        • mycha-1215 Re: Velashape ..... okolice Katowic 10.06.13, 15:14
          no i właśnie ... nie ma nic...... wielkie G.....Niestety, ale jednak mam kawał drogi do Gliwic, więc odpada, ale dzięki za chęci. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka