amanda2008 24.06.13, 15:12 Czy któraś z was miała maseczki araganowe do włosów, czy one działają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1patrycja4 Re: Maseczki araganowe 02.10.13, 11:25 Używam olejku arganowego do włosów z Avonu i jest rewelacyjny maseczek nie stosowałam. Słyszałam że olejek argabowy czy to w szamponach czy jako kuracja odżywacza wpływa korzystnie na włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
olaszym86 Re: Maseczki araganowe 02.12.13, 16:28 Potwierdzam. Ja używam zwykłego olejku arganowego. Najczęściej wcieram w końcówki włosów, ale czasami też wcieram na całej długości włosa i robię to na noc. Rano myję włosy i są piękne i lśniące:) Olejek arganowy wykorzystuję także do nawilżania dłoni i do smarowania twarzy (w szczególności pod oczami na zmarszczki:D) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jaxa5 Re: Maseczki araganowe 09.12.13, 19:45 Ja z kolei pierwszy raz spotkałam się z tym olejkiem u fryzjera. Fryzjerka nasmarowała mi włosy i efekt był naprawdę świetny. Włosy zrobiły się wreszcie przyjemne w dotyku i nawet nabrały lekkiego połysku. Chciałam kupić od razu na miejscu w salonie, ale buteleczka jak od kropli do nosa, a cena 65zł! Dla mnie niestety za drogo.. Trochę poszperałam w sieci no i jest! W aptekach Super-Pharm mają różne kosmetyki do włosów ze sporym dodatkiem olejku arganowego z Cece, od 13 do 40zł, a jeszcze przez parę dni dostanie się drugi produkt za grosza. Ja się skusiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladylila Re: Maseczki araganowe 08.01.14, 11:46 hej, ja miałam czysty olejek arganowy, bo odzywki to taki polprodukt, lepiej kupic po prostu gotowy olej arganowy. A dobra bazą pod pielegnacje jest odzywka z oliwy z oliwek i oleju rycynowego, np taka www.redhead87.pl/2013/10/porady.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
metrowska Re: Maseczki araganowe 09.01.14, 16:40 Działają ! Mnie na zastosowanie olejku arganowego namówiła koleżanka, która nie mogła się nachwalić jakie cuda olejek zrobił z jej włosami. Tak więc kiedy zobaczyłam promocję maseczki z olejkiem arganowym do włosów marki CeCe w Superpharm postanowiłam przetestować. Nie wiem czy akurat trafiłam na taki dobry produkt czy to po prostu wysoka zawartość olejku arganowego ale włosy wyglądają przecudnie - są mocne, wytrzymałe i nie puszą się. Maseczka pięknie pachnie i zostawia delikatny, orientalny zapach. Mąż ciągle mi mówi jak to moje włosy pięknie pachną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laura9191 Re: Maseczki araganowe 21.11.16, 11:34 nie próbowałam ale słyszałam, że bardzo dobre, znajoma mi polecała Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: Maseczki araganowe 02.08.17, 07:51 ja używam olejków arganowych, nie wyobrażam sobie ich nie użyć. To naturalny rytuał. Odpowiedz Link Zgłoś