Dodaj do ulubionych

praca w firmie Faberlic

IP: *.proxy.astra-net.com 03.08.04, 22:14
Avon- ma dosc surowe zasady pracy, trzeba przekroczyc jakis pog aby ptrzymac
pare zł, zupelnie inaczej przedstawia sie to w oriflame, kiedy kazde
kosnmetyk zamiowny prze zkonultanke jest ok 30% tanszy, A jak naprawde jst z
praca w frimie Faberlic, ktos wie? bardzo prosze o informacje.wiem ze z
osobistych doswiadczen dowiem sie wiecej niz dzwonic do firmy
Obserwuj wątek
    • Gość: marysia Re: praca w firmie Faberlic IP: 195.150.115.* 03.08.04, 23:25
      ja pracuje dla faberlica a w zasadzie to pracowalam.szczerze-to nie
      polecam.notorycznie zdarzaja sie sytuacje , ze nie ma zamowionego przez Ciebie
      produkctu , tir stoi z towarem na granicy, krem czy cos innego bedzie za
      tydzien lub dwa a moze wcale.ja musialam pozniej "swiecic oczami " przed
      klientkami.kilka razy zdarzylo mi sie ze przez to ze danego kosmetyku nie bylo,
      a ja nie przekroczylam pewnej sumy aby miec wiekszy upust.ogolnie kosmetyki sa
      b.dobrej jakosci ale niestety praca troszke malo satysfakcjonujaca.dlatego juz
      nie zwiaze sie pewnie z zadna tego typu firma.pozdrawiam, jesli chcesz
      dowiedziec sie jeszcze czegos to moge podac maila.:)
      • justa_79 Re: praca w firmie Faberlic 04.08.04, 10:30
        nie ma sensu zrażać się do wszystkich firm tego typu tylko na podstawie jednej,
        która miała jakieś problemy z organizacją. są inne firmy, które porządnie
        traktują dystrybutorów i klientów, w których praca daje dużą satysfakcję, ale i
        pieniądze - bo nikt nie chce pracować za grosze. trzeba się po prostu rozejrzeć
        dobrze i wybrać coś dla siebie.
      • Gość: magda Re: praca w firmie Faberlic IP: *.proxy.astra-net.com 04.08.04, 10:49
        Dzieki marysiu, wlsciwie to ostudzilas moj zapal chodzilo mi wlasnie czy trezba
        przekroczyc jakis prog aby dostac upust. z twojej wypowiedzi tak wlasnie wynika
        wiec to od razu mnie zniechecilo, pozdrawiam:)))
    • Gość: mała Re: praca w firmie Faberlic IP: *.zwierzyniec.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 16:51
      nie znam faberlica, avonu nie polecam do pracy. za to w oriflame jest całkiem
      spoko - wiem, bo pracuję dla nich już kilka lat; wprawdzie zdarzają się
      sytuacje, żę nie dostajesz jakiegoś produktu, ale raczej rzadko, ale potem
      zawsze jest; tylko jest problem jeżeli chodzi o te 30%... to nie jest tak, że
      dostajesz 30% od ceny podanej w katalogu, tylko do ceny, którą ty płacisz jest
      doliczane 30% jej i wtedy powstaje cena katalogowa, w rezultacie daje to ok 23%
      ceny z katalogu; mimo wszystko polecam - wprawdzie kokosów na tym nie zarabiam,
      bo zwykle po zamówieniu kosmetykó dla siebie zostają mi grosze albo nawet
      wychodzę na zero, ale przynajmniej mam kosmetyki w zasadzie za friko; a poza
      tym zarobki zależą od tego, jak się podejdzie do sprawy, bo ja to w zasadzie
      tylko tak dla rozrywki, ale jak się weźmie do tego na poważnie, to naprawdę
      może byż z całego interesu niezłą kasa. pozdrawiam!!
    • faberlicravienne Re: praca w firmie Faberlic 07.03.19, 14:51
      To od Ciebie zależy czy Współpraca z Faberlic będzie Twoim zajęciem stałym czy dodatkowym :) Możesz kupować dla siebie taniej, zamawiać znajomym, rodzinie otrzymując jeszcze większe zniżki. Wymagane są tylko chęci :). Nie ma żadnych ograniczeń. Nie obiecuje kokosów za Nic-nierobienie… W Faberlic każdy otrzymuje wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania :) Ja dołączyłam i mam chemię do domu i kosmetyki kolorowe za darmo , kilkaset złotych co 3 tygodnie współpracy, mnóstwo produktów za darmo – zbierając punkty lojalnościowe za zamówienie. darmowe szkolenia i Poznałam wspaniałych ludzi :) Zajmuję się tym co lubię i praca w Faberlic sprawia mi wieeele przyjemności :)

Podsumowując korzyści współpracy:
      - 5000produktów w 15kategoriach do promowania
      - 15-26% zwrotu na kolejne zakupy (o tyle kolejnym razem mniej zapłacisz)
      - ze swojej strony oferuję pomoc przez cały okres współpracy i efekty produktów (przed i po)
      - prezent na start
      - płatność przelewem lub za pobraniem (pobranie na terenie Polski)
      - brak wkładu własnego
      - Bez zobowiązań - brak konsekwencji przy rezygnacji
      - wiele możliwości rozwoju i awansów

faberlic.com/register?sponsornumber=711618917&lang=pl Tutaj link do formularza, w tym katalogu super akcja :) za zamówienie o wartości produktów 140zł zapłacisz jedyne 70zł + koszt wysyłki!! + zestaw 3 kosmetyków jako prezent powitalny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka